2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail,pektemek bu oyuncular direk gönderilmeli.

Çevrimdışı talha

Eğer orta saha alınmayacaksa. Eslem oynasın battı balık yan gider. Atiba'nın yedeği olsun ben Necip'i görmek istemiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı worns

Cenk gayet iyi gözüktü. Ozi'de Sosa'dan iyiydi. Bu ikili hücuma hareket kattı. Olcay'ı da ilk kez biraz canlı gördük. Bunlar olumlu.

Ersan ilk 11 seviyesinde gözükmüyor. Bunu da kaydetmek lazım.

Çevrimdışı Efe

Hazırlık maçı olduğu için Tosun paşaya saygı duyarım bulduğunu atmak istiyor
bulduğunu vursun fark etmez geliştirsin kendinin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsmail+Pektemek--Lawal takası nasıl olur?
Her iki taraf da kiralık.

Çevrimdışı Kadir G.

Maçın iyileri: motta, oğuzhan, olcay ve cenk idi.

Şenol hocanın ismail ve pektemek gibilerini oynatmasının tek amacını göndermek istemesinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Önümüzde daha güçlü rakip varsa o maça Tolga-Beck-Rhodo-Ersan-Motta-Atiba-Oğuz-Sosa-Gökhan-Quaresma-Cenk 11 iyle başlarız.

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz Turuc'u alma asamasindayiz. Baskanlari acikladi. Kayseri'de istiyordu.

Iyi oyuncu. Sol ic, orta sahada Togay'in rolu icin aliniyordur. Potansiyelli, oyun zekasi yuksek oyun kurucu.

Çevrimdışı Deniz

Takımın büyük çoğunluğunun zamana ihtiyacı var.Şu takımda iyi görüntü veren ya da gelişme gösterebileceğini gösterenler :

Töre
Cenk Tosun
Kerim
Oğuzhan

2 oyuncuya ayrı parantez açıyorum:

Mustafa pektemek ve ismail köybaşı.İddia ediyorum değil süper ligde oynamak ptt de bile ilk 11 de oynayamaz bunlar.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Cenk tam bir Benzema vuruşu yaptı. Birçoğu alır yapıştırır çoğunun topu artık dağa mı gider ormana mı belli olmaz.

Çevrimdışı Deniz

biri Mustafaya demeli ki: bak arkadaş, sen forvetsin. senin işin servis yapmak, top indirmek felan değil. bunları da pek beceremiyon zaten. oyun için de çok hareketli olma. tamam bazen hareketli olmak iyidir ama o kadar hareketlisinki hiç bir yerdesin. kendine bir kaç yer belirle, seni besleyecek adam seni nerede bulacağını bilsin. o zaman bir ihtimal gol atma şansın olur.
Mustafaya ne desen boş ondan bize yedek dahi olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 21:27:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Deniz Turuc'u alma asamasindayiz. Baskanlari acikladi. Kayseri'de istiyordu.

Iyi oyuncu. Sol ic, orta sahada Togay'in rolu icin aliniyordur. Potansiyelli, oyun zekasi yuksek oyun kurucu.

İyi oyuncu gayet de iyi olur ama tek başına işimizi çözecek tecrübesi yok mutlaka bir oyuncu daha lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı indie

Ozi ve kerim insallah bu seneye damgasini vurur..

Doğrusu Kerim'den çok umutlu değilim, muazzam yetenek var ama üflesen yıkılıyor, çok çabuk bir oyuncu ama çabuk düşünemiyor.

Oğuzhan şu maç için en azından Sosa'dan daha faydalı idi, bence ilk 11'de de oyun kurucu pozisyonunda öncelikli düşünülebilir. Onun dışında kızıyoruz ediyoruz ama Olcay hücumda hareketlilik sağlayan adam. Şahsen kanaty olmasa bile yardımcı forvet olarak Mustafa'dan önce yazılmalı diye düşünüyorum.
Cenk, Eslem, Oğuzhan bu maçın umut verici tarafıydı. İsmail, Mustafa, Serdar bildiğimiz gibi. Günay, Pedro, Beck, Ersan hayal kırıklığıydı. Sosa ve Töre ise vasatı aşamasalar da kredileri var as kadro ile izlemek lazım. Milosevic, Tosic, Muhammed ve Hamza için ise yorum yapabilercek kadar göremedim. Necip çok top kesti ve çaldı, ancak ortasahada ben varım dedirtecek performans ortaya koyamadı.

Beck-Rhodolfo-Tosic-Ramon defans hattını görebiliriz bence bu sene ilk maçlarda.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Deniz Turuc Besiktas'da. Go Ahead Eagles baskani acikladi demin Fox Sport'a.
geçen yıl da adı geçmişti. orta saha transferimiz bu mudur?  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

1 forvet 1 ön libero 1 tane kaleci mutlaka şart

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 21:33:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Deniz'in potansiyeli Tolgay'dan fazladır.

Onun gibi dikine gider şut atar tekniği iyidir ve çift yönlü oyunda daha da iyidir.

Ama Tolgay kadar iyi pas ve set oyunu yok ve tabi ki tecrübesiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İnler de gelirse seneye orta saha rotasyonumuz şu ankinden 3 tık yukarı çıkmış olacak. Gelmeli mi kesinlikle.

Çevrimdışı Ersoy

Müthiş orta saha transferi geldi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Cenk maasallah çok iyi...

Maçtaki golü:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ersoy

Neyse Deniz'i pek bilmiyorum ismine bakarak yorum yapamam. İnşallah hayırlı olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 21:40:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi gömen çok olur ama gerçekten iyi oyuncu Deniz Türüc izlemedne yorum yapmaktan kaçının derim  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi gömen çok olur ama gerçekten iyi oyuncu Deniz Türüc izlemedne yorum yapmaktan kaçının derim  :)
geçtiğimiz sene flen de ilgileniyorduk kayseri diyolardı biz isteyince ibre bize döndü tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Takımın büyük çoğunluğunun zamana ihtiyacı var.Şu takımda iyi görüntü veren ya da gelişme gösterebileceğini gösterenler :

Töre
Cenk Tosun
Kerim
Oğuzhan

2 oyuncuya ayrı parantez açıyorum:

Mustafa pektemek ve ismail köybaşı.İddia ediyorum değil süper ligde oynamak ptt de bile ilk 11 de oynayamaz bunlar.

Necippp

Çevrimdışı Neo Nesil

fikret bey orta saha ve defans almazsa işte böyle orta ve geri alan makarna süzgeci gibi olur. q7, şenol hoca, rhodolfo, töre, sosa, atiba seni kurtaramaz...

Çevrimdışı ALDENYX

bence hoca birkezde olsa OLCAYı denemeli sağ bekte.....  deniz turuc kerimin yere daha sağlam basanı...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.