2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939958 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 20:58:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu cümle ne kadar yanlış bir politika izlediğimizin açıklamasıdır. Başkan görürse transfer olur ama görmezse olmaz. Profesyonelleşmek tam da böyle bir şey!

Malesef durum bu. Kendisi söyledi futboldan da anlarım diye o zaman gereği yapılsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Q7 girsin oynasin 10 dk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

beşiktaş'ın her yıl hazırlık maçları dahil çoğu maçını izlemişimdir. 3 maç üst üste bu kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum. gerçekten hatırlamıyorum.

Çevrimdışı talha

İsmailde ki özgüven ben de olsa 5 tane kız arkadaşım olurdu.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ah şu statsızlık..
Bu takım sahipsiz zannediliyor,maalesef canlı olarak tepki gösteremiyoruz bazı şeylere.Şu stat yapılsın taraftar çok kalp kıracak(haklı olarak)

Çevrimdışı Deniz

beşiktaş'ın her yıl hazırlık maçları dahil çoğu maçını izlemişimdir. 3 maç üst üste bu kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum. gerçekten hatırlamıyorum.
Hocam atacak ve tutacak adam yok..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 21:00:01
  • Beşiktaş / Bodrum
İnler gelirse göbeği Rhodolfo İnler toparlar. Omurga düzelir.

Öne de Gomez gelirse öne yıkarız oyunu.

Her türlü zirveye oynayacağız çünkü rakipler çok iyi değiller. Ama biz kadroyu ileri taşıyamadık olduğu yerde saydı asıl sıkıntı bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bu maçlar kazanma maçları değildir. Şenol hocanın amacı da kazanmak değil. Bi nevi antrenman. Yoksa şu dakkada ersan - milo değişikliği yapar mı adam. Bence eleştiriler çok gereksiz. Oyuncuyu beğenmezsin anlarım da, hazırlık maçı kazanamıyoruz diye çok afedersiniz ama  takımı itin bi tarafına sokmamıza da gerek yok.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma 15 dakika oynasın bari 10 dk da olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

beyler bir pektemek de nice de varmış  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Efe

takımın alışması için zaman lazım 1 ay sonra tam olarak hazır olurlar ilk 3 haftayı kayıpsız atlatabilirsek önümüz açık milli maç arasından sonra hazır bir şekilde döneriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Adamlar bos kaleye atamadi

Çevrimdışı Easthanbool

3 oluyordu da adamın ayağına dolandı
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Orhan_

Bunu da yedik varsayıyorum ben :D. Defans hattımız dökülüyor.

Çevrimdışı Ersoy

İbretlik gol kaçırdılar. Pektemek e şükretmemiz için hazırlanmış bir komplo olabilir pusuya düşmeyin.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 21:02:24
  • Beşiktaş / Bodrum
takımın alışması için zaman lazım 1 ay sonra tam olarak hazır olurlar ilk 3 haftayı kayıpsız atlatabilirsek önümüz açık milli maç arasından sonra hazır bir şekilde döneriz :)

İşte bundan yırtındık burda erken bitmeli çok geç kaldık diye ağlayan muamelesi gördük.

O zaman sıkıntı yok diyenler çıksın açıklama yapsın diyeceğim daha bu hazırlık maçı diyecekler.

Takımın alışması Fener maçını bulacak umarım 4 galibiyet 1 beraberlikle filan geçeriz o arayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Hocam atacak ve tutacak adam yok..

hocam bence atacak, tutacak, verecek, savunacak, kesecek hiçbir adam yok.

Çevrimdışı Efe

beyler bir pektemek de nice de varmış  :kop:
o tarz takımlarda pektemekten çok var her türlü pozisyona girip gol atamamak ilk işleri :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğuhan

Milosevicin pozisyon bilgisinide gormus olduk cok yol almasi lazim daha boyle adamlari alip tursusunu kurmayalim kiralik giden oyuncu sayimizi arttirmaliyiz hem pazarda bi sekilde yer aliriz hem oyuncu oynayacagi bi takimda oynar kendini gelistirir

Çevrimdışı musacn1903

Siz onu 3 oldu sayın

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Bunu yedik sayalım. Bizim ligde bunu kaçıracaklarını sanmıyorum.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Bunu da yedik varsayıyorum ben :D. Defans hattımız dökülüyor.
roudolfoyu o yüzden aldık  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK