2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935036 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

bence şenol hoca topun daha çok bizde olmasından ziyade (top bizde kalsın diyince bizim takımların anladığı orta sahaların birbiri ile paslaştı sonra defansa döndüğü defansın orta sahaya döndüğü orta sahanın tekrar birbiri ile paslaşması anlaşılıyor) topu eveleyip gevelemeden ortadan sosa, kenarlardan quaresma ve töre ile ileri taşımak.

bir nevi samet aybaba vers.3 gibi oynatmayı planladığını sanıyorum. geçen sene top bizde kaldı ama hücumda çok zorlandık. topu ceza sahasına sokamadık.

bu sezon şenol hocanın bunlarla uğraşacağını sanıyorum. hızlı çıkış tak tak 2-3 gol sonra üstüne yatıp kontralarla gol bulmak.

:ok: ben de boyle düşünüyorum. Ama Q7 aksar bu sistemde. Hem topla gereksiz oyalandıgı icin hem de içeri topsuz koşu atmadıgı için. Olcay formayı kaparsa şaşırmıcam.

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye ve Gomez'in birlikte gelme olasılığı var mıdır? Keşke olsa Pektemek yerine Ndoye.  :claps:

Aslında var.Ama şu aralar Gomez'in hala açıklanmaması ve ndoye haberlerinin yoğunlaşması nedeniyle hafiften şüphelenmeye başladık.Tek ndoye gelirse atlarız köprüden artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Aslında var.Ama şu aralar Gomez'in hala açıklanmaması ve ndoye haberlerinin yoğunlaşması nedeniyle hafiften şüphelenmeye başladık.Tek ndoye gelirse atlarız köprüden artık.
O kadarı da olmaz isyan bayrağını açarız havalimanından giremez.

Çevrimdışı Ersoy

O kadarı da olmaz isyan bayrağını açarız havalimanından giremez.

Olabilir.Başkana ucuz oyuncu olsun. :evillol:
İkisi birlikte gelecekse ve yedekte duracaksa bana uyar.En azından Pektemek'ten daha iyidir.Ama sanmıyorum başkanın 3M verip yedeğe koyacağını. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Gomez,İnler,Ndoye alınırsa yaş ortalaması 30 a doğru fırlar.

Çevrimdışı uğur07

Cift forvet olacaksa sismanoglu degil pektemek gonderilemeli, pektemek surekli oynamazsa bi faydasi olmaz, sismanoglu sonradan girdiginde faydali olabiliyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

İlla 30 üstü getireceksek http://www.transfermarkt.com.tr/paolo-guerrero/leistungsdaten/spieler/2989/plus/?saison=2008

Vardı bedava. Top indirir,taşır,atar. Yedek lazımdıysa mis gibi adamdı Ne diye bunu getirmediler bedavaya? Gökhan Keskin bir de Brezilya'daydı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

Olabilir.Başkana ucuz oyuncu olsun. :evillol:
İkisi birlikte gelecekse ve yedekte duracaksa bana uyar.En azından Pektemek'ten daha iyidir.Ama sanmıyorum başkanın 3M verip yedeğe koyacağını. :lol:

şartlara göre koyar merak etme. başkanın bazen cimriliği tutuyor ama bazen de böyle bazı futbolculara anlamsız paralar verebiliyor. tipini falan seviyor herhalde bazı topçuların. yoksa insanın aklına başka bir şey gelmiyor. niye alınır ki böyle anlamsız futbolcular değil mi? :)

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TALAT

:ok: ben de boyle düşünüyorum. Ama Q7 aksar bu sistemde. Hem topla gereksiz oyalandıgı icin hem de içeri topsuz koşu atmadıgı için. Olcay formayı kaparsa şaşırmıcam.

onu da artık şenol hoca düşünsün. :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih Berker

Hadi stoperi kapattık diyelim.Şu an NORMAL ŞARTLARDA,rakiplerin çıtasına göre 2 orta saha ve 2 forvet gerekli ama FO alacak da biz de göreceğiz hey yavrum hey.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Ersoy

şartlara göre koyar merak etme. başkanın bazen cimriliği tutuyor ama bazen de böyle bazı futbolculara anlamsız paralar verebiliyor. tipini falan seviyor herhalde bazı topçuların. yoksa insanın aklına başka bir şey gelmiyor. niye alınır ki böyle anlamsız futbolcular değil mi? :)

Vallahi öyle.Ona vereceğin paraya orta saha al.Onu almıyorsan kaleci al.Onu da alamıyorsan stoper al.Bir sürü mevkiye transfer lazımken bu harcama biraz anlamsız olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Jukebox

Bu arada İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri'de Beşiktaş Kaboul'u kiralamak için Tottenham ile görüşme halinde diye haber geçmiş.
Kaboul'a ihtiyacımız yok yalan haberdir.
Takımda yeterince sağ ayaklı stoper var sol ayaklı lazım.

Çevrimdışı aa1903

İlla 30 üstü getireceksek http://www.transfermarkt.com.tr/paolo-guerrero/leistungsdaten/spieler/2989/plus/?saison=2008

Vardı bedava. Top indirir,taşır,atar. Yedek lazımdıysa mis gibi adamdı Ne diye bunu getirmediler bedavaya? Gökhan Keskin bir de Brezilya'daydı.

menajeri ertan göksu olsa olabilirdi, ama sanırım değil. yanlış anlaşılmasın, ertan göksu namuslu, ahlaklı, şerefli ve çok dürüst bir menajerdir. ben sadece kendisini çok başarılı bulduğum için böyle söylüyorum.

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Fr1xsivE

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/625313294467923968
Cok fazla sacma sapan haber yapıyolar.

Adam daha saglık kontrolünden gecmedi bildirim yapılmadı ve şunların yazdıgı seye bak.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı talha

menajeri ertan göksu olsa olabilirdi, ama sanırım değil. yanlış anlaşılmasın, ertan göksu namuslu, ahlaklı, şerefli ve çok dürüst bir menajerdir. ben sadece kendisini çok başarılı bulduğum için böyle söylüyorum.

Değilmiş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI