2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947875 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

sampiyonluk gonlumuzun istedigi ama rakiplere oranla su an ki kadro yapisi pek de sampiyon olacagiz demiyor :)
:alala: neye göre demiyor
iki transfer oynamamış duruyor daha üç tane alınacak bu takımın yarısı demektir
hepside ilk onbir oyuncusu bir kere bile tam takım çıkmamışsın beğenmediğin takımda
geçen sene avrupada rakiplerini dağıtmış şimdi yeni bir hoca var alışma süreci var
takım ağır antrenmanlardan çıkmış @Haldun sen müneccimmisin yada ermişmi :bandit:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ozan icin takas + parayı ancak bu sekilde olursa kabul ederler gibime geliyor.

Pedro + Ömer + 5 m euro = ozan
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ZEKI

Yabanci sinrinin kalktigi bir durumda yerli bir oyuncuya 10 m gibi rakkamlar bana ucuk geliyor acikcasi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 22:54:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabanci sinrinin kalktigi bir durumda yerli bir oyuncuya 10 m gibi rakkamlar bana ucuk geliyor acikcasi.

Abi Ozan eder de o paraya Leroy Fer ve Aquilani'yi birlikte alırsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Bugün ki açıklamaları sonrası bursaspor da fikrini değiştirecektir gibi geliyor bana.
takas desen dalga geçer gibi Töreyi isterler. üstünede para isterler.
Bursadan bahsediyorsun teklif götürmeye bile değmez Barsenoladan Messiyi almak daha kolaydır.

Çevrimdışı ZEKI

Abi Ozan eder de o paraya Leroy Fer ve Aquilani'yi birlikte alırsın.
Ozan'in istanbul da kaybolacaigni dusunuyorum cunku mentalite olarak bozulmaya cok yakin bir futbolcu. Yeteneklerini tartismam ama, biliyorsun Turk futbolcularin cebi para gorunce kendilerini kaybediyorlar. Dedigin gibi o paraya avrupadan ne adamlar getirirsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 22:59:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan Tufan'ın 2 tık üstü Ross Barkley. Everton 30 milyon istiyor.

Ozan'ın hiç geç kalmadan başaltı bir İngiliz takımına gitmesi lazım. Everton, Southampthon, Tottenham.

Hatta Emre Can oynuyorsa Ozan rahatça oynar Liverpool'da. Önemli olan potansiyeli.

Hızı bir tık daha çıkar yaş müsait, gücü filan zaten çıkar, teknik birkaç özelliği kısıtlı onlar gelişmez gibi sadece.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

@Çağrı şu anki takıma bir stoper bir ortasaha bir forvetmi? yoksa iki ortasaha(biri kanatlarda oynayabilen) iki forvetmi istersin.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa 8 e inse zaten o oyuncuyu fener alıcak o yüzden 6-7 falan hayal.

Birde ismail + süzen + sezer + 2 m euro = ozan demişsin :D adamlar enayimi böyle bir transferde adamlar ozanı 2 m euro ya satmıs gibi olurlar. Onlar bilmiyormu bu teklif edilen 3 oyuncunun hic bir degeri olmadıgını o 3 ünü satsan maksimum 1.5 m euro verirler.

Sonradan ismailin mantıklı olmadığını gördüm.

Pedro-Frei kiralık 2 şer sene, üstüne pektemek yada ömer +3 olabilir gibi ama. Bakambuyu satarlarsa frei düşünülebilir onlar için. Yada ne bileyim, ozan lazım işte bize. Bana kalsa Töre satılırsa şayet, basar 8 i alırım  :lol:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Fenerden bir kac mevkide geri olabiliriz.Fakat gs den kesinlikle önde olan bir kadroya sahip oldugumuzu düsünüyorum.

FB

RVP - FERNANDAO

ALPER - TOPAL - JOSEF - NANI

CANER - ALVES - KJAER - GOKHAN

VOLKAN

---------------------------------------

GS

BURAK

PODOLSKI - SNEIJDER - YASIN

SELCUK - MELO ( HAMIT )

TELLES - CHEDJOU - SEMIH - SABRI

MUSLERA

---------------------------------------

BJK

GOMEZ

QUARESMA - SOSA - GOKHAN

INLER - ATIBA ( AH TOLGAY AHHH )

MOTTA - TOSIC - RHODOLFO - BECK

TOLGA :s20:

-------------------------------------

KALE : GS > FB > BJK

SOL BEK : FB > BJK > GS

STOPER : FB > BJK = GS

SAG BEK : FB > BJK = GS

ORTA SAHA : FB = BJK = GS

KANATLAR : BJK > FB = GS

FORVET : FB > BJK = GS

Sizin yorumunuz nedir ?
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 23:01:59 Fr1xsivE ]
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan Tufan nedense bana biraz fazla şişiriliyor gibi geliyor. Tamam kötü topçu değil ama ozana da 10m vereceğime onun yerine 2 adam alırım onun seviyesinde. Gelirse şenol hocayla beraber is yapar fakat mesele kulübünü ikna etmek. Eldeki istenilmeyenlerin hepsini göndereceksin bir de biraz para anca. Ömer (kira) pektemek pedro milo(kira) kerim (kira) sezer süzen vs.  Gibi birkaç isim + 2milyona olur gibi. Zaten bursa 6-7 istiyorsa fikret başkan onu 4 e falan getirir. Fakat ozana 6-7 de inat ediliyorsa ona o kadar vereceğime lawal + gökhan inler i al daha iyi olur hem iki oyuncun olur hem ikisi de iş yapar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 23:03:11
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı şu anki takıma bir stoper bir ortasaha bir forvetmi? yoksa iki ortasaha(biri kanatlarda oynayabilen) iki forvetmi istersin.

2 forvet 2 ortasaha isterim abi.

2.Stoper bize kontra yerken lazım. Bizimse öldürmemiz lazım. Boğmamız lazım hücumda.

O yüzden 2 ortasaha kesinlikle şart devamında 1 forvet oluyorsa Pektemek ve Ömer dışarı bir sol açık özelliği olan forvet daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Sonradan ismailin mantıklı olmadığını gördüm.

Pedro-Frei kiralık 2 şer sene, üstüne pektemek yada ömer +3 olabilir gibi ama. Bakambuyu satarlarsa frei düşünülebilir onlar için. Yada ne bileyim, ozan lazım işte bize. Bana kalsa Töre satılırsa şayet, basar 8 i alırım  :lol:
armağan bence kerimi bedelsiz 1 yıl kiralık verelim bursaya.tam onun tarzına uygun futbol var orada 1 yıl pişer.burada süre alması zor.

Çevrimdışı Easthanbool

Ozan Tufan karaktersizin önde gidenidir yalnız.Bursalı bir arkadaşım anlatıyordu bize edilen küfürlü besteye eşlik ettiğini
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 23:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Kerim'e 2-3 yıl katlanırsak Volkan Şen kadar olur. Fazlası hayal bence.

Sahip olduğu 2-3 şey var onlar daha da gelişecek sahip olamadıkları ise hiç olmayacak. Yani B planı olmayan kolay savunulabilir bir oyuncu olacak.

Bu da bizde oynamak için yetmeyeceği için hep son 30 dakika oyuncusu olacak rakip düştüğünde.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 23:07:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan Tufan karaktersizin önde gidenidir yalnız.Bursalı bir arkadaşım anlatıyordu bize edilen küfürlü besteye eşlik ettiğini

Karaktersizlik değil bu. Adam Bursalı. Bursasporun en çekirdeğinden yetişme yeni jenerasyon üstelik.

Saçma düşmanlığı yaratanların eseri bunlar.

Alıp takıma koyduğun zaman verirsin terbiyesini koca adam gibi gözüküyorlar ama en nihayetinde 20 yaşında ''çocuk'' daha bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tribünden gelme Ozan biz ne kadar istesek o kadar boş kendisi gelmez. Boşa dil döküyorlar yani. :)

Çevrimdışı Ersoy

Konu Dışı: United-Barça maçı başladı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Karaktersizlik değil bu. Adam Bursalı. Bursasporun en çekirdeğinden yetişme yeni jenerasyon üstelik.

Saçma düşmanlığı yaratanların eseri bunlar.

Alıp takıma koyduğun zaman verirsin terbiyesini koca adam gibi gözüküyorlar ama en nihayetinde 20 yaşında ''çocuk'' daha bu.
Bence de gelsin adam gibi topunu oynasın zaten şenol hoca saygısızlığa izin vermez. Nasıl bizde sivok Beşiktaşa gol atarsam sevinmem diyorsa o da öyle. Profesyonel bu adamlar.

Çevrimiçi murat

2 forvet 2 ortasaha isterim abi.

2.Stoper bize kontra yerken lazım. Bizimse öldürmemiz lazım. Boğmamız lazım hücumda.

O yüzden 2 ortasaha kesinlikle şart devamında 1 forvet oluyorsa Pektemek ve Ömer dışarı bir sol açık özelliği olan forvet daha.
bencede asıl eksiğimiz bu.formuzluk ,sakatlık ve cezalılar bizi bitirenler.ileri hatta herkesin kaliteli yedeği olması lazım.ayrıca gomezin yedeğicenk olabilir ama çift forvete dönmek istediğimizde cenk gomezle oynayamaz.bir golcü daha şart senin dediğin tarzda.ayrıca sosayada bir yedek  hatta yanına dahada ileri gideyim sosayı yedek bırakacak kadar iyi biri lazım.sosayı gördüğüm kadarıyla kısaca değerlendireyim yumuşak oyun tarzına göre bitirici pas yeteneği vasat ikil mücadelelerde kaçak dövüşüyor.serbest vuruşlarıda herhangi bir futbolcunun yeteneği seviyesinde.brde ceza alanına çok fazla girmiyor merkezde değilde daha çok kenarlara kaçıyor.tabi belki yanlış değerlendiriyor olabilirim veya biliçin isteği
bu şekilde olmuş olabilir.biraz daha sert bir oyuncu olsa iyi bir 8 numara olurmuş ama kesinlikle çokiyi bir 10 numara değil.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 23:14:06 MURAT ]

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız şöyle birşey var. Ozanı alırsak 4-1-4-1 oynama şansımız yok. 4-2-3-1 de atiba - ozan oynar. Ben iki orta saha alınacagına pek ihtimal vermiyorum. Belki free cambiasso veya aquilani ozanla beraber.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 23:14:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş'im her şeyden önce yıkması gereken şey ''savaşmak'' kavramı.

Bilic'in bundan başka planı olmadığı için biz iyice kimlik kaybettik. Biz saldırıp vurmalıyız. Baskın, dominant vur 60 dakikada suyunu çıkar bırak.

Futbolcular bu kafada değil hepsinin beyninin yıkanması şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 23:15:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan'ı zaten alamayız bu arada sadece çocuğu konuşmuş olduk iyi oldu.

Biz İnler + Aquilani paketi olursa şükredelim çok iyi ikili olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

:alala: neye göre demiyor
iki transfer oynamamış duruyor daha üç tane alınacak bu takımın yarısı demektir
hepside ilk onbir oyuncusu bir kere bile tam takım çıkmamışsın beğenmediğin takımda
geçen sene avrupada rakiplerini dağıtmış şimdi yeni bir hoca var alışma süreci var
takım ağır antrenmanlardan çıkmış @Haldun sen müneccimmisin yada ermişmi :bandit:
sakatliklar ,stadin gec acilacak olmasi, kadro derinsizligi , transferlerin henuz tamanlanmamis olmasi korkutuyor beni abi,  3.olacak demem kendi kendime blof yapiyorum  bir nevi en kotuye alistiriyorum yoksa kadronun en kotu oldgu sezonda bile takimin 3.oldugunu hicbir zaman dusunmem bu sene de sampiyon olacagimiza inancim tam biraz blof yspiyorum kiziyorum iste su transferlerin yapilmsmasina necipe pektemege falan :D

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş'im her şeyden önce yıkması gereken şey ''savaşmak'' kavramı.

Bilic'in bundan başka planı olmadığı için biz iyice kimlik kaybettik. Biz saldırıp vurmalıyız. Baskın, dominant vur 60 dakikada suyunu çıkar bırak.

Futbolcular bu kafada değil hepsinin beyninin yıkanması şart.
İnler-Cambiasso ikilisine razıyım ben.

Fakat başkan Veli ile görüşüp ona göre transfer yapılacaksa maalesef 2 orta saha alınmaz gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...