2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947872 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

aslında düşüş son beş haftadan önce başladı. ama bir şekilde maçları kazandık rakipler puan kaybetti biz son 5 haftaya kadar yarışın içinde kaldık. ikinci yarı neredeyse düzgün bir oyun hatırlamıyorum. bir maçta iyi oynadık antep maçı onu da kazanamadık

Bursa Trabzon Antep ve K.Paşa maçlarıdır. Ama birşekilde kazannırken son dk'da çok kötü dağıttılar.

Ben halen daha şmapiyon olabileceğimizi iddia ediyorum Bilic birşekilde sabote etti belki de panikleyerek belki de alenen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ya pardon da, 4-5 aydır iyileşemeyen adamı, 2 ay içinde oynamaya hazır hale getirebilirler mi sanıyorlar? Ekim başı, sakatlığı düzelmedi sezonu kapadı derlerse ne olacak? Ocağa kadar dualar eşliğinde mi gideceğiz?

Tövbe estağfurullah, hala necibe falan güveniyor bunlar ben size söyleyeyim.

Eslem'e güvenirim Necib'e güvenmem ben.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

rakibi anladımda pektemek ne yamaya çalışıyor çözemedim :alala:
Onun ne yapmaya çalıştığını İsviçreli bilim adamları bile çözemez @MURAT abi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek=Lawal birebir Takas

Yanına İnler yada Aquilani transferi ile orta saha eskisinden daha güçlü hale gelir.

Atibanın alternatifi şuan necip gözüküyor ve önümüzde 50ye yakın maç var. korku filmi gibi.

Çevrimdışı Deniz

2 hazırlık maçlarından çıkarılacak ders:

minimum 3 oyuncuya ihtiyacımız var.Ağustos ayı geldi çattı bu oyuncuları artık almak zorundayız.Pazarlık iyidir sünnettir tamam da ligler başlayacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kefren

rakibi anladımda pektemek ne yamaya çalışıyor çözemedim :alala:
adam kafaya o kadar çok darbe aldı ki normal davranmasını beklemek saçma olur zaten :evillol:

Çevrimdışı Haldun

sorma kardeşim biz fernandao'yu alsak forvet transferi yaptık diye göbek atardık adamlar durmadı gittiler persie'yi aldılar.bütün bunlar olurken takımda bizde banko aynayacak bir de sow gibi adamları vardı :evillol:
defansa 1 tane daha forvete 1 tane orta sahaya 1 tane 3 tane cok saglam futbolcu lazim bize ,oguzhan necip ismail ersan pektemek ne yazik ki taraftara guven vermiyor

Çevrimdışı okansosa

Geçen sene dediğin 14-15 sezonu mu ? Bence düşüş erken olmadı ligden son 5 hafta koptuk.Bundan önceki 2-3 senede ligin en fazla 25. haftası olunca kopuyorduk yarıştan.
puan kayıpları son 5 hafta oldu ama düşüş ikinci yarı da başladı ama kazandık bir şekilde,kopmalar başladı defansla hücum arasındaki haftalar ilerledikçe
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Haldun

Pektemek=Lawal birebir Takas

Yanına İnler yada Aquilani transferi ile orta saha eskisinden daha güçlü hale gelir.

Atibanın alternatifi şuan necip gözüküyor ve önümüzde 50ye yakın maç var. korku filmi gibi.
lawal arti inler super olur  :ok:

Çevrimdışı kefren

defansa 1 tane daha forvete 1 tane orta sahaya 1 tane 3 tane cok saglam futbolcu lazim bize ,oguzhan necip ismail ersan pektemek ne yazik ki taraftara guven vermiyor
o kadar adam almışken bi tanede kaleci alsak fena olmaz :D

Çevrimdışı Haldun

o kadar adam almışken bi tanede kaleci alsak fena olmaz :D
aynen bi tane 11 de oynayacak kalitede kaleci ve onun yedegi gunay olmali 3.kaleci de tolga ya da cenkten birisi olda cok iyi olur gunaya guveniyorum  ama tolga ile cenk cok sac bas yoldurur adama  :D

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/umex/status/625026629820121088

yönetime bir teklif gelmiş ama bizimkiler kabul etmemiş tabi scout başkan menajer ertan ile devam demişiz

bu kafa yanlış kafa profesyönelleşiyoruzzzzzzz şeffaflaşıyoruzzzzzz
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 22:37:39 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Ozan tufanın açıklamalarını okudum, Ailesini istanbulda güzel bir eve çıkartıp ozanada makul bir ücret verdiğin an koşa koşa gelmek ister. ailesine çok önem veriyor belli.

Tam da bizim istediğimiz tip, box to box

Diyeceksiniz ki yurt dışında dolu böyle adamlar, evet ama şenol hoca ile uyumu belli olan birinin gelmesini 20 yaşında bir çocuğun beşiktaşta sıçrama yapabileceğini düşünmek daha çekici geliyor bana.

Çevrimdışı okansosa

Fernandes de mi dönüyor takıma :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TALAT

Ozan tufanın açıklamalarını okudum, Ailesini istanbulda güzel bir eve çıkartıp ozanada makul bir ücret verdiğin an koşa koşa gelmek ister. ailesine çok önem veriyor belli.

Diyeceksiniz ki yurt dışında dolu böyle adamlar, evet ama şenol hoca ile uyumu belli olan birinin gelmesini 20 yaşında bir çocuğun beşiktaşta sıçrama yapabileceğini düşünmek daha çekici geliyor bana.

bursa kim bilir neler ister  :money:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

bursa kim bilir neler ister  :money:

Yahu ne isteyecek, 6-7 ister.

2-3 + oyuncu ile çözülür. Bursa bakambuyu yollayacak gibi, Bu isimlerden biri Frei olabilir (1-2 yıl kiralık) vs

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Hoca'nın kadro planlamasında hataları yok değil.Geçen sene elindeki stoperleri yolladı Civelli de sakatlanınca 17'lik çocuklara kaldılar.Benzer hataları yapmayıp yönetimi bir an önce transfer için sıkıştırması lazım.

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 22:43:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Net 10 milyon euro.

1 kuruş aşağısına ve takasa gelmedikleri için alamadı Fener hiç oyuncu filan düşünmeyin o yüzden parayı basan alır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Factatum

Gol yollarında tıpkı geçen seneki gibi pek üretken değiliz. Sadece Gomez'e bel bağlayacak Beşiktaş, bu sene yine çok sancı yaşar. Benden söylemesi.

Ofansif gole dönük bir orta saha topçusuna ihtiyacımız var.

Kanatta da umarım Dzsudzsak'ı almadığımız için kafamızı duvara vurmayız. Şampiyonluk yolunda, kanatta oynayan her ilk onbir oyuncusunun 10 civarında gol atması lazım. Gökhan'ın 8-10 gol atacağına inanıyorum. Ancak Q7 için aynı inanca sahip değilim.   

Çevrimdışı Tolga

2-3 + oyuncu ile çözülür. Bursa bakambuyu yollayacak gibi, Bu isimlerden biri Frei olabilir (1-2 yıl kiralık) vs
Bursa takasa en baştan beri karşı.

Takasla olmaz o iş.

Hatta biz teklif yapsak normalde istediklerinden daha fazla isterler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Net 10 milyon euro.

1 kuruş aşağısına ve takasa gelmedikleri için alamadı Fener hiç oyuncu filan düşünmeyin o yüzden parayı basan alır.

Bugün ki açıklamaları sonrası bursaspor da fikrini değiştirecektir gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bursa 8 e inse zaten o oyuncuyu fener alıcak o yüzden 6-7 falan hayal.

Birde ismail + süzen + sezer + 2 m euro = ozan demişsin :D adamlar enayimi böyle bir transferde adamlar ozanı 2 m euro ya satmıs gibi olurlar. Onlar bilmiyormu bu teklif edilen 3 oyuncunun hic bir degeri olmadıgını o 3 ünü satsan maksimum 1.5 m euro verirler.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 22:51:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün ki açıklamaları sonrası bursaspor da fikrini değiştirecektir gibi geliyor bana.

Bugünkü açıklamaları sözleşmesinden ötürü.

Ozan gibi adam sözleşmesini uzatmadılarsa yıllık 100.000 gibi komik bir rakama oynuyor.

Açık açık bana para verin yoksa giderim demiş kulübüne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli