2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947861 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa'nın orta saha ofansif anlamda bizi fena döver.

Çevrimdışı talha

yok hatta onlar gidemediği için biz direk gruplara kaldık :D

Biz her türlü direk gidiyorduk bildiğim kadarıyla onlar ön elemeyle gidiyordu. Gerçi pek anlamıyorum o kısmı da.

Bu sene gerçi ligin %60'ı gidemiyordu UEFA'ya.

Güya Avrupa ligi bir de.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Haldun

6 transfer bitince kaleci hariç eksik bölgemiz kalmaz. kalede de ben günaya güvenilmesi taraftarıyım. her bölgende en iyi adamların olması seni şampiyon yapmaz daha önce gördük bunları. oynanan oyun şekli, sakatlıklar, taraftar vb gibi şeylerde bu oyunda kadro kadar etkili.

insallah toparlanir takim ve isabetli transferler yapilir daha hicbirsey icin gec degil bizim gordugumuz eksiklikleri hoca ve baskan da illa ki goruyordur

Çevrimdışı talha

Bursa'nın kupa finalinden dolayı UEFA hakkı olmuyor muydu bu sene? Benim bildiğim FFP'den ceza yediler.

Çevrimdışı Ersoy

Bursa'nın kupa finalinden dolayı UEFA hakkı olmuyor muydu bu sene? Benim bildiğim FFP'den ceza yediler.

Bende ceza yediler diye biliyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kefren

dünde yazmıştım bu takımda gerçekten olmayı hak etmeyen çok futbolcu var.en başında ise pektemek , necip ve franco gibi oyuncular olduğu sürece şampiyonluk hayal.sonuçta lig uzun maraton ilk 11 ne kadar iyi olsa da geride bekleyen adamlara da güvenmemiz lazım.ben bu üç futbolcuyla yola çıkılmayacağını düşünüyorum.rakiplerimizde ilk 18 e bile giremeyecek adamlar kadroda yer alıyor.forvetin gomezse yedeği pektemek olmamalı ya da defansın rhodolfo ise yedeği franco olmamalı.necip için yorum bile yapmam...

Çevrimdışı Tolga

men edilmedi. sportif olarak gidemediler.
Türkiye Kupası finalisti olarak UEFA'ya gitmeye hak kazanmışlardı.

Fakat 1 yıllık cezası olduğu için gidemediler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Güneş:"Veli ile ilgili görüşmeler olacak. Başkanla görüşecek. Şu anda beklemedeyiz. Orta sahaya arayışlar olabilir."

Anlamadım ki, Başkan velinin omzunu mu ikna edecek oynamaya? Neyin görüşmesi bu daha neyin beklemesi. Takım bağırıyor işte transfer diye diye. Bursaspor bile hazırlamış kadrosunu başlamışlar çalışmaya biz hala omuz iknasıylamı uğraşacağız.

Çevrimiçi murat

rakibi anladımda pektemek ne yamaya çalışıyor çözemedim :alala:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gokhan Inler ile işlem tamam.

Bonservis : 2.4 M Euro

Sözlesme : 2+1 Yıllık

Ücret : 1.9 M Euro + 15 bin Euro mac bası ( Maksimum 30 mac )
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Haldun

dünde yazmıştım bu takımda gerçekten olmayı hak etmeyen çok futbolcu var.en başında ise pektemek , necip ve franco gibi oyuncular olduğu sürece şampiyonluk hayal.sonuçta lig uzun maraton ilk 11 ne kadar iyi olsa da geride bekleyen adamlara da güvenmemiz lazım.ben bu üç futbolcuyla yola çıkılmayacağını düşünüyorum.rakiplerimizde ilk 18 e bile giremeyecek adamlar kadroda yer alıyor.forvetin gomezse yedeği pektemek olmamalı ya da defansın rhodolfo ise yedeği franco olmamalı.necip için yorum bile yapmam...
dogru demissin virgulune kadar katiloyorum, adamlarin sag beki gokhan gonul ama yedegi sener firveti persie ama yedegi fernando onun da yedegi sow :)

Çevrimdışı Haldun

dogru demissin virgulune kadar katiloyorum, adamlarin sag beki gokhan gonul ama yedegi sener firveti persie ama yedegi fernando onun da yedegi sow :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Güneş:"Veli ile ilgili görüşmeler olacak. Başkanla görüşecek. Şu anda beklemedeyiz. Orta sahaya arayışlar olabilir."

Anlamadım ki, Başkan velinin omzunu mu ikna edecek oynamaya? Neyin görüşmesi bu daha neyin beklemesi. Takım bağırıyor işte transfer diye diye. Bursaspor bile hazırlamış kadrosunu başlamışlar çalışmaya biz hala omuz iknasıylamı uğraşacağız.
Doktorla görüşecek heralde.2 aya falan gelirse oyuncu almazlar oraya.

Çevrimdışı talha

O değil çok fazla değişim oldu pek hoşuma gitmiyor bu durum. Fener çok tranfer yaptı derken nerdeyse onlar kdar fazla adam değiştirdik.

Ve işin acı tarafı adamlar 7. hazırlık maını yaparak takımı oturtmuşken biz 3 transfer bilemedin 4 transferi bildiğin direk lige attık.

Sonra eleştirince kötü biz oluyoruz ama bazen bu kadar hesap kitap yanlış maalesef.

7 tane yeni 11 olacak takımda. ve bunların 3 tanesi daha belli değil. Bizim 3 tane daha hazırlık maçımız var.

Çok geç kaldık çok.

Çevrimdışı Ersoy

rakibi anladımda pektemek ne yamaya çalışıyor çözemedim :alala:

Dur gardaşım sen gitme sakatlanırsın ben atlarım topa ? :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Türkiye Kupası finalisti olarak UEFA'ya gitmeye hak kazanmışlardı.

Fakat 1 yıllık cezası olduğu için gidemediler.

yeni kuralda şampiyon olan takım kupayı da alırsa finalist değil lig sıralamasındaki takım gidiyor. ayrıca uefa bursanın cezasını kaldırdı diye biliyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Oynayabilme mevzusu konuşulacak ta. Çocuğu zorlamanın amacı yok. Ne zaman rahat hissederse o zaman dönmeli. Aceleye gelmez bu tip sakatlıklar.

Çevrimdışı Ozan E.

Gokhan Inler ile işlem tamam.

Bonservis : 2.4 M Euro

Sözlesme : 2+1 Yıllık

Ücret : 1.9 M Euro + 15 bin Euro mac bası ( Maksimum 30 mac )
Makul duruyor. Hayirlisi olsun insallah

Çevrimdışı okansosa

belki de geç form tutmamız daha iyi olur geçen sene çok erken form tuttuk düşüş de erken oldu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya pardon da, 4-5 aydır iyileşemeyen adamı, 2 ay içinde oynamaya hazır hale getirebilirler mi sanıyorlar? Ekim başı, sakatlığı düzelmedi sezonu kapadı derlerse ne olacak? Ocağa kadar dualar eşliğinde mi gideceğiz?

Tövbe estağfurullah, hala necibe falan güveniyor bunlar ben size söyleyeyim.

Çevrimdışı Tolga

yeni kuralda şampiyon olan takım kupayı da alırsa finalist değil lig sıralamasındaki takım gidiyor. ayrıca uefa bursanın cezasını kaldırdı diye biliyorum
Kural değişmişse birşey diyemem ama Bursa'nın cezası vardı ondan eminim.

Neyse boşverelim Bursa'yı şimdi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kefren

sorma kardeşim biz fernandao'yu alsak forvet transferi yaptık diye göbek atardık adamlar durmadı gittiler persie'yi aldılar.bütün bunlar olurken takımda bizde banko aynayacak bir de sow gibi adamları vardı :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

belki de geç form tutmamız daha iyi olur geçen sene çok erken form tuttuk düşüş de erken oldu

Geçen sene dediğin 14-15 sezonu mu ? Bence düşüş erken olmadı ligden son 5 hafta koptuk.Bundan önceki 2-3 senede ligin en fazla 25. haftası olunca kopuyorduk yarıştan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

çok da geç kalmamak lazım :D

Çevrimdışı TALAT

Geçen sene dediğin 14-15 sezonu mu ? Bence düşüş erken olmadı ligden son 5 hafta koptuk.Bundan önceki 2-3 senede ligin en fazla 25. haftası olunca kopuyorduk yarıştan.

aslında düşüş son beş haftadan önce başladı. ama bir şekilde maçları kazandık rakipler puan kaybetti biz son 5 haftaya kadar yarışın içinde kaldık. ikinci yarı neredeyse düzgün bir oyun hatırlamıyorum. bir maçta iyi oynadık antep maçı onu da kazanamadık