2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947856 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

ben biraz bu işten anlıyosam pedro bu takımda zor oynar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

Pektemek her topu ezdi . Necip faul yapıyor çalım yiyor . Töre formda tek su takımda bide atiba

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek resmen bize tepki olarak doğmuş. Adam girdiği her pozisyonu batırıyor az önce güzelim hızlı atağı batırdığı gibi.

Çevrimdışı aa1903

beşiktaş maçı mı nuri bilge ceylan filmi mi belli değil.

Çevrimdışı talha

Enes Durmuş bile Mustafa'dan daha dinamik. Eslem'de de ışık var ama sanki biraz daha pişmesi lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Mehmet57

Mustafa Pektemek'le bu takim yurumez. Hicbir sekilde Besiktas'a yararli olabilecek futbolcu degil. Biz topu takimda tutan, ilerde cogalmak isteyen bir takimiz. Pektemek bu sisteme asla uymuyor. Hizli oynamayi bilmedigi gibi en kucuk mudahelede kendini yerde buluyor.

Gokhan Tore bu takimin en iyi oyuncusu, ama Gokhan'a 15-20 arasi bir teklif geldiginde bu takimin iyiligi icin satilmali.
Gokhan'in gidisiyle iyi bir kanat oyuncusu alabiliriz ve eksik mevkilere iyi takviyeler yapabiliriz.

Gokhan kalirsa cok iyi bir kanat oyuncumuz kendini daha da gelistirebilecek bir seneye girer bizimle, katki yapar ama diger oyuncularin yetersizliginden dolayi istedigimiz yere ulasamayiz.

Bu takima cok net kaleci, 1 stopper, 2 orta saha ve santrofor lazim.

Hadi, Gomez geldi diyelim. Inler olacak diyelim. 1 stopper, orta saha ve kaleci daha eksik. Gomez sakatlandi diyelim, eldekiler gercekten yetersiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Taraftar Pektemek-Necip-İsmail üçlüsüne çok fena doldu.Stat açılınca bunlar küfür yemekten ve ıslıklanmaktan ağlayacaklar.Aynı şeyler Ersan ve Oğuzhan için de olabilir.

Çevrimdışı talha

Ayrıca hazırlık maçı çok aşırı ciddiye almamalı. En azından Şenol hoca o ciddiyettte yanaşmıyor olaya.  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Enes Durmuş bile Mustafa'dan daha dinamik. Eslem'de de ışık var ama sanki biraz daha pişmesi lazım.
gökhan töreye 20 metre bir pas attı kafaya najippp atamazdı o pası  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Ben ersanı çok kötü görmedim. Bazı hareketlerde savunmada iyiydi. Ancak geriden gelip top alan hücumu ilk başlatan top dağıtan orta saha yok. Tolgay gibi :(

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

Taraftar Pektemek-Necip-İsmail üçlüsüne çok fena doldu.Stat açılınca bunlar küfür yemekten ve ıslıklanmaktan ağlayacaklar.Aynı şeyler Ersan ve Oğuzhan için de olabilir.

aynen katılıyorum. bu sezon bu adamları göndermeyerek hata yapıyoruz, sene içinde döve döve yollayacağız ne yazık ki. bu da takımı daha kötü etkileyecek.

Çevrimdışı Logins1903

Bize seri ayaklar lazim. Guclu, fizikli, dikine giden oyuncular.

Birde su macta bile ilerde top indiren, top tutan santroforun yoklugu cok belli oluyor. Insallah Gomez sakatlanmaz.

harbi icimden gecenleri yazdın kardesim gecen sene bursada on liberoda ozan ve belluschi vardi bunlar seri dikine oynayan adamlar neciple atibayla yurumez bu sistem

Çevrimdışı talha

gökhan töreye 20 metre bir pas attı kafaya najippp atamazdı o pası  :biggrinking:

Eslem tamam ben üst tkaıma yükseldim diye salmazsa 3-4 yıl içinde bizim modern orta sahamız olabilir.

Çevrimdışı TØLGA

Eslem tamam ben üst tkaıma yükseldim diye salmazsa 3-4 yıl içinde bizim modern orta sahamız olabilir.
söylediğin gibi pişmesi lazım onayacağı bir yere gidip pişmesi lazım önü çok açık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

söylediğin gibi pişmesi lazım onayacağı bir yere gidip pişmesi lazım önü çok açık

Ama işte pişecek takım yok. Adamları veriyorsun kiraya daha beter gönderiyorlar geriye sana. Adamların kendi oyuncusuna hayrı yok seninkine olsun.

Çevrimiçi Mehmet57

Gokhan satilirsa soyle bir kadro kurulsa.

Biliyorum, Sosa yok (442den dolayi)
Ospina kiralik
Pedro out, 1.93'luk Papy Djilobodji in
Moussa Dembele kiralik. Spurs'de fazla sans bulamiyor ve yerini kaybetmek istemez Avrupa kupasinda
Inler bonservisiyle veya bonservissiz
Bakambu. Nedenmi? Bu ligin en tehlikeli 2 kanat oyuncusundan biri. 185 boyu, suratli, teknik, guclu bir futbolcu.
Tore'nin kanadina Quaresma
Ileri uca Gomez'in yanina 1.88lik teknigi ust duzey olan potansiyel Ogulcan Caglayan

Bize boyle bir takim lazim. Bileklerine hakim, dikine giden, fizik cok ustun bir takim

Çevrimdışı TØLGA

Ama işte pişecek takım yok. Adamları veriyorsun kiraya daha beter gönderiyorlar geriye sana. Adamların kendi oyuncusuna hayrı yok seninkine olsun.
öyle bir problem var işte şöyle hollanda takımı flen kiralasak o havayı yese orada ama o liginde sert bir tarafı yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gokhan satilirsa soyle bir kadro kurulsa.

Biliyorum, Sosa yok (442den dolayi)
Ospina kiralik
Pedro out, 1.93'luk Papy Djilobodji in
Moussa Dembele kiralik. Spurs'de fazla sans bulamiyor ve yerini kaybetmek istemez Avrupa kupasinda
Inler bonservisiyle veya bonservissiz
Bakambu. Nedenmi? Bu ligin en tehlikeli 2 kanat oyuncusundan biri. 185 boyu, suratli, teknik, guclu bir futbolcu.
Tore'nin kanadina Quaresma
Ileri uca Gomez'in yanina 1.88lik teknigi ust duzey olan potansiyel Ogulcan Caglayan

Bize boyle bir takim lazim. Bileklerine hakim, dikine giden, fizik cok ustun bir takim

Ligin acılmasına 2.5 hafta kalmış bu çok fantazi olmuş.Şu saatten itibaren Gomez'i saymazsak taş çatlasın 2-3 kişi gelir.

Çevrimiçi murat

öyle bir problem var işte şöyle hollanda takımı flen kiralasak o havayı yese orada ama o liginde sert bir tarafı yok
piyasa yaparlar

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gökhan İnler

- 32 yaşında
- Yabancı statüsünde
- Geçen sezon sadece 8 maç oynamış
- Futbol hayatı Udineze ve Napoli den ibaret
- Kondisyon ve uzakdan şutları harici yıpratıcı, takımı ateşliyecek bir orta saha değil
- 2.2 , 2.0 gibi rakamlar konuşuluyor
- Fanatik derecede Beşiktaşlı

Futbolcu olsaydım aynı menajerle çalışmak isterdim :)

Gecen sezon 8 macmı oynamıs ? Nerden edindiniz bu bilgiyi ?
Cünkü burada 33 yaziyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/gokhan-inler/leistungsdaten/spieler/19041/plus/?saison=2014
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yahu öyle kadrolar görüyorum ki geçen seneden tek bir adam yazılmıyor :evillol:
Kim istemez o adamları ama biz gökhan ve gomez gelirse öpüp başımıza koyalım

Çevrimdışı Fr1xsivE

Yahu öyle kadrolar görüyorum ki geçen seneden tek bir adam yazılmıyor :evillol:
Kim istemez o adamları ama biz gökhan ve gomez gelirse öpüp başımıza koyalım

Aynen öyle önümüzdeki sene bence olacak kadro budur ;

Gomez

Quaresma - Sosa - Gokhan

Inler - Atiba

Tosic - Ersan - Rhodolfo - Beck

Tolga
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mario Gomez gelirse forma numarasını 42 yapalım.

"MG-42" :steamed: :steamed: :steamed:

:evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Ligin acılmasına 2.5 hafta kalmış bu çok fantazi olmuş.Şu saatten itibaren Gomez'i saymazsak taş çatlasın 2-3 kişi gelir.

Iste bu yonetim hatasi

Kadro cok yetersiz. Bas bas bagiriyor yani. Bunu gecen senenin ikinci yarisinda da gorduk.

Bunun uzerine bu takimin Gokhan'la en iyi oyuncusu olan Tolgay sakatlandi.

Gecen seneden beri kaleci, stopper sorunu varken sen hala kaleci almayip, 2 tane stopperini gonderdin ve karsiliginda tek Rhodolfo'yu aldin.

Milletin Umut Bulut'u, Webo'su girip mac cevirirken, bizde oyuna giren Pektemek taraftari kansere ceviriyor.

Yani eksik cok, ve her nekadar ligin baslamasina az kaldiysa da, transfer sezonunun bitmesine 1 ay var.

Gec kalmak hic yapmamaktan iyidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mario Gomez gelirse forma numarasını 42 yapalım.

"MG-42" :steamed: :steamed: :steamed:

:evillol:

:)

o hep 33 giyiyor.