2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946735 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Lawal+Inler ilac olur orta sahaya.

Milo'yu satip iyi bir stopper daha alinmali.
Milo degil de Pedro satılırsa daha iyi olur. Pedro bu sistemde harcanıp gider. Milo'nun hic olmazsa fizigi, boyu ve az buçuk teknigi  var. Zaman zaman Önliberoda bile degerlendirilir. Ama Pedro'yu hicbir şekilde kullanamıyacaz bu sene.

Çevrimdışı saricasi

Milo degil de Pedro satılırsa daha iyi olur. Pedro bu sistemde harcanıp gider. Milo'nun hic olmazsa fizigi, boyu ve az buçuk teknigi  var. Zaman zaman Önliberoda bile degerlendirilir. Ama Pedro'yu hicbir şekilde kullanamıyacaz bu sene.
pedro  bize gelmeden once on liberoda da oynuyordu on libero oynayabilir iyi kesici cunku.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 20:02:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hazır olmak farklı yetersizlik farklı.

Çok fazla yetersiz oyuncu var sahada.

İsmail Milosevic Oğuzhan Kerim Serdar Tolga.

Bunlar ilk 11 çıkmayacaklar ligde o yüzden takımı eleştirip bittik ettik demek saçma. Yapılacak eleştiri neden transfer bitmedi de tam kadro çıkamıyoruz şu maçlara eleştirisi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih_

Gökhan İnler

- 32 yaşında
- Yabancı statüsünde
- Geçen sezon sadece 8 maç oynamış
- Futbol hayatı Udineze ve Napoli den ibaret
- Kondisyon ve uzakdan şutları harici yıpratıcı, takımı ateşliyecek bir orta saha değil
- 2.2 , 2.0 gibi rakamlar konuşuluyor
- Fanatik derecede Beşiktaşlı

Futbolcu olsaydım aynı menajerle çalışmak isterdim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 20:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
pedro  bize gelmeden once on liberoda da oynuyordu on libero oynayabilir iyi kesici cunku.

Pedro ön libero oynamadı hiç, stoperdi hep.

Ön libero ne Pedro ne Milo oynayabilir. Ben stoper gönderecek olsam ben de Milosevic'i gönderirim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

zorlasan olur ama fizik olarak baya yetersiz kalır. Milosevic daha iyi gider on liberoya. Daha sert, daha uzun ve 17 yaşına kadar santrofor oynamış. Keza orta saha da oynamış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 20:05:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan İnler

- 32 yaşında
- Geçen sezon sadece 8 maç oynamış

-31 yaşında
- 8 değil 33 maça çıktı geçen sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih_

Gökhan 7 numara ile çıktı

Çevrimdışı can1903

29 Temmuz'da BJK TV yayınlanacak maçta Q7 Rhodolfo - Gomez oynar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu futbol ortamı hem oyuncular için hem de seyirciler için hatta hakemler için bile inanılmaz sıkıcı ve vakit kaybı.
hazırlık maçları kesinlikle turnuva şeklinde gerçek stadlarda ve güneş altında değil ışık altında oynanmalı.
Amerikadaki çindeki profesyonelce organize edilmiş turnuvaları görüyoruz. Hem oyuncular da ciddiye alıyor öyle olunca.
Bizde birkaç kere antalyada X cup Y cup falan düzenlendi de onlar çok amatör kaldı bunların yanında.
Liglerin devre arasında koca dünyadan 4 takımla anlaşılıp yazın ciddi bir turnuva ayarlanamıyor mu?
Ne bileyim her sene siyah beyaz renk kullanan takımların katılacağı bi siyah-beyaz turnuvası falan mesela?
Maçların Türkiyede oynanması da şart değil. Bu dönemde iklimi uygun bunaltıcı sıcak olmayan yerlerde illa ki bi ev sahibi ülke olacaktır.
Hem sistem oturursa sponsorluklarla daha da teşvik etmesi adına iyi para ödülü de dağıtılır.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 20:09:15 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2015, 20:16:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol Güneş'e hücümu seven teknik direktör diyenin aklına sasarım. Berbat ötesi. Oyunculara hic hakim değil. Sahada kafasına göre takılan bir takım var.

3 kez ban yedin.

Bu 4. üyelik artık ip ban veriyorum git antuya üye ol kendi taraftarınla konuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Futbolcular aşırı kilo almış tatilde bence.. Kondisyon yüklemesi sonucunda oyuncular çok yorulmuş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbolcular aşırı kilo almış tatilde bence.. Kondisyon yüklemesi sonucunda oyuncular çok yorulmuş.
Aynen formadan dir dedim ama necip atiba fit kilolu olan çok adam var

Çevrimdışı Kemal

Bu takımı Üzgünüm ama töre nin 17 18 m euro teklife satılması kurtarır beyler ;

Dzundsak i alırsın maliyeti 4 m olur
Douglas alırsın   onada  3 m euro diyelim
inler alırsın 2 m bonservis desek
sezer süzen ve 1 m para verirsin lawal gelir
6 m euroya Ospina yi alırsın

16 m euro etti

1m euro kalır ve şuandaki mevcut varolan transfer bütçenle zaten gomez alınır.

Toplam sana kalan da 10m euro gibi bir para olur ve muazzam olur o zaman kadro şu olur

Ospina

Beck      Rhodolfo  Douglas  Tosic
            Lawal       İnler
q7                 sosa          Dzundsak

Gomez

Ve 10m euro

Kısaca kilit adam töre 17 m euroya satılması. Tüm yaralarimiza antibiyotikli merhem alıyoruz .

Çevrimdışı doganay

Motta baya patlak

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle bu takıma 2 orta saha şart.

Serdar belli ki Beck'in gelişiyle umudunu kesmiş olacak ki savunmada bile inanılmaz kötü ve dikkatsiz.

Oğuzhan hala çok kötü umarım toparlar.

Tosiç sol bekte oynamalı bu kesin yani.Stoper oynamalı demiştim ama yanılmışım.

Miloseviç de maalesef vasat bir oyun ortaya koyuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Samet Ç

Olcay mı yuhalandı ? Karşılık verdi de bravo bravo diyerek taraftara ondan sordum.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 20:24:47 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/RQ7CAN/status/624979370793431040

Katılan varmı bu yoruma?

Masaya oturunca söyle bir yan duruş yapardı , işte böyle kardeş,  ben yapmam. Ben sırtımi sosaya q7 ye töreye verdim mi söyle bir arkama yaslanirim Ohh.  :)

Çevrimdışı doganay

Sosa'nin 2.yari oyunda oldugunu az once oyundan cikinca farkettim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

https://twitter.com/RQ7CAN/status/624979370793431040

Katılan varmı bu yoruma?
Kesinlikle haklı

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Takım illa ki düzelecektir. Sadece ligin ilk haftaları sıkıntılı gecebilir önemli degil. 34 haftanın sonu önemli. Bu bilinçle bakmalıyız olaya. Şenol hoca bol bol deneme yanılma yapacaktır hazırlık maçlarında. 

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Beck hazirmi degil yoksa oyun tarzi boyle sonukmu? Hic izlemedigim icin soruyorum arkadaslar.

Çevrimdışı Easthanbool

Sayın leblebicimiz oyunda çılgın forvet  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek girdi kapatabiliriz maçı. :D
Bundan sonra her sene!