2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944597 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Maç yine D-Smart' da mı?
Bilgisi olan...
Yada yayınlanacak mı ?

Evet D-Smart platformunda
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ayberk

demirören in yaptığı anlaşma gereği 2020 yılına dek d smart veriyor hazırlık maçlarını
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Mert E

Maç yine D-Smart' da mı?
Bilgisi olan...
Yada yayınlanacak mı ?
Evet maç yine D-smartta abi

Çevrimdışı Sarp

Teşekkürler arkadaşlar  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Maç yine D-Smart' da mı?
Bilgisi olan...
Yada yayınlanacak mı ?
D-Smart yayınlayacak yine.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ya bu D-smartla sozlesmeyi feshedemez miyiz? Hani bunu yapabiliyorsak yapalim Bjk Tv hd yanina gecsin. Hazirlik maclari, antreman goruntuleri, onemli maclar, lig maclarinin tekrari vs boyle yayinlar ve daha fazlasi olsun. 7/24 dolu dolu Besiktas yayinlansin. Aylik gerekirse 5-10 tl vs odemeye raziyim. Ama koyacagim paralar gitmesin baska yere :/ Oturup rahat rahat takimimizi izlemek istiyorum.

Çevrimdışı Sedat

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  39 sn.40 saniye önce
İlk 11’imiz: Tolga, Serdar, Milosevic, İsmail, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim, Olcay, Cenk T. #Beşiktaş
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Kemal

D smart nedir anlamış değilim koyun trt ye izlesin millet , para vermeden 100 numaraya gitmek bile haram olacak artık öyle bir devirdeyiz. 

Çevrimdışı Zafer55

Tam ölücü olduk. Bunu da Gomez ile birlikte bonservis ödemeden helal olsun derim başka bir şey diyemem.  :)

Tabataya 8 mil euro bonservis  veren yönetimden sonra bu gerçekten iyi..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

D smart nedir anlamış değilim koyun trt ye izlesin millet , para vermeden 100 numaraya gitmek bile haram olacak artık öyle bir devirdeyiz.

Sturm Graz maçında iki de çay içtim. 14 lira demezler mi. Çay da çay olsaydı bari. 10 lira bıraktım çıktım  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Sturm Graz maçında iki de çay içtim. 14 lira demezler mi. Çay da çay olsaydı bari. 10 lira bıraktım çıktım  :lol:

Soygun dünyası abi , bu devirde yere bozuk para dusurse insan eğilip alamayacak artık o duruma geldi olay

Çevrimdışı TALAT

d smart parayla satın aldı 3 büyüklerin hazırlık maçlarını. yanlış hatırlamıyorsam 1m dolar verdiler 3 sezon için.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı okansosa

Ya bu D-smartla sozlesmeyi feshedemez miyiz? Hani bunu yapabiliyorsak yapalim Bjk Tv hd yanina gecsin. Hazirlik maclari, antreman goruntuleri, onemli maclar, lig maclarinin tekrari vs boyle yayinlar ve daha fazlasi olsun. 7/24 dolu dolu Besiktas yayinlansin. Aylik gerekirse 5-10 tl vs odemeye raziyim. Ama koyacagim paralar gitmesin baska yere :/ Oturup rahat rahat takimimizi izlemek istiyorum.
Bjk Tv hergün altyapı maçlarının tekrarlarını vermekle meşgul
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ersoy

Başkan hayranlarıyla fotoğraf çektiriyor tribünde. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mert E

Fikret Başkan tribündeki seyircilerle fotograf çekilip imza dağıttı fotograf başı ücret falan almasın taraftarlardan  :sevinc :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı okansosa

Çubukluyla çıksaydık keşke bir görseydik maçta formayı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Özgür K.

Hadi be cenk hazirlik maci olsada asil, kurtar bizi pettemekten.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Mert E

Sosa inanılmaz kaçırdı

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa fena kacirdi be

Çevrimiçi Samet Ç

İyi başladık bu sefer. Sosa'yı isteksiz gören bir tek ben miyim ?

Çevrimiçi Mehmet57

Okadar zor oynuyoruz ki. Hep basit kisa paslar ve bundan medet umuyoruz.

Kanatlara bakiyorsun adamlar bos. Bir Allahin kulu da orta sahadan su adamlarin kosu yoluna uzun top atsin.

Çevrimdışı Ersoy

İyi başladık bu sefer. Sosa'yı isteksiz gören bir tek ben miyim ?

Bende Sosa'yı isteksiz gördüm.Ayrıca bu maçta iyi oynuyoruz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Özgür K.

Milo nun hatasi cok amatorceydi
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Easthanbool

K
K a l e c i lazım bize
   l
   e
   c
   i
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "