2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940962 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Ben isim verdim mi  :alala:  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
buyuk olasilikla olacak hatta bir orta saha daha gelecek fakat 1+1 ile 2+1 arasinda cözülemedigi soyleniyor.

isim vermek yok demedik mi zeki abi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Atakan oldu diyorsa kesin yatmıştır Gomez transferi
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 14:12:23 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Atakan oldu diyorsa kesin yatmıştır Gomez transferi
Öyle düşündüm ama bundan önce başkalarının da söylediği aklıma geldi rahatladım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Andromeda

Gomez ile ilgili haberler cıkınca bir an Nene transferi aklıma geliyor. O transferdeki herseyin aynısı Gomez'de de oluyor.

Gomez bitse de orta sahaya sağlam bir adam lazım.

Çevrimdışı beshicktush

oğulcan yerine antalyaspor daki emrah bassan'a baksınlar 23 yaşında solak ve çok yetenekli,biz almazsak gs ve fb kesin alır en geç önümüzdeki seneye.

Çevrimdışı Savaş

Cha Cha.

https://twitter.com/atakankurt2/status/624895860623704064

https://twitter.com/atakankurt2/status/624896249318244355
Bir de süper lig yayın kuruluşunun muhabiri olacak. Hangi dediği çıkmış ki?

Totem olsun bu :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo basın toplantısı yapıyor.

Aspor'dan izleyebilirsiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Kanal D de milan-inter macı var .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim bu adama çok kanım ısındı :super:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kanal D de milan-inter macı var .

Vay bee Emre Tilev'in sesini özlemişim :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı okansosa

Bu videonun ismi böyle mi yazılır allah aşkına sadece anahtar kelimeleri vermiş gibi

htt://www.youtube.com/watch?v=7t4zGZxSU74
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 16:51:53 MURAT ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu videonun ismi böyle mi yazılır allah aşkına sadece anahtar kelimeleri vermiş gibi

:kop: :kop: :kop:

Şu youtube kanalını ben yönetsem daha iyi yönetirim ya :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Cok guzel bir goruntu, Rhodolfo cok basarili olacak bence. Ayrica Senol Gunes'in farki da hissediliyor, oyuncularin tavrindan yemek masasinin dizilisine kadar hersey takima gore ayarlanmis, hicbir kopukluk yok. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Böyle başlıklar en son 2010'da oluyordu. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı kaanzor

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş Gökhan İnler ile anlaştı. Kulübü ile anlaşmaya çalışıyor (DHA)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş Gökhan İnler ile anlaştı. Kulübü ile anlaşmaya çalışıyor (DHA)    :alala: :alala: :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  3 dk.3 dakika önce
Beşiktaş Gökhan İnler ile anlaştı. Kulübü ile anlaşmaya çalışıyor (DHA)
Gökhan her türlü gelir zaten. Önemli olan kulübü. Tok satıcı bu İtalyanlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş Gökhan İnler ile anlaştı. Kulübü ile anlaşmaya çalışıyor (DHA)    :alala: :alala: :alala:

Yok Fırat News :angryrazz:

Bunlar ne zamandan beri transferlerle ilgili haber veriyolar :alala:

Çevrimdışı kaanzor

Gökhan her türlü gelir zaten. Önemli olan kulübü. Tok satıcı bu İtalyanlar.

3 e kadar kabulüm daha fazla bonservis verilmemeli bence

Ama gelirse tolgayda iyileştiğinde ortada inler tolgay önlerinde sosa çok iyi bir orta alanımız olur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Samet Ç

Napoli'den Gökhan İnler ile geçtiğimiz hafta içinde temasa geçerek anlaşan Erdal Torunoğulları oyuncunun kulübü ile de bu hafta görüşecek ve bu transferi bir kaç gün içinde bitirmeye çalışacak.

31 yaşından olan Gökhan İnler 2007'den bu yana İtalya Serie A'da oynuyor. 4 yıl Udinese 4 yıl Napoli'de oynayan oyuncunun kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İtalya'da 8 yılda 259 maça çıkan İnler 15 gol ve 21 asistlik bir performans sergiledi.

Haber Kaynağı: DHA

İki adam lazım orta saha için hali hazırda Veli ve Tolgay için sezonu kapattı diyebiliriz dönseler bile maç temposunu kazanmaları zor.

Çevrimdışı arc1999

Sosa tam kaptan olacak adam hepsi nerdeyse oturarak selamlıyor adam ayağa kalktı selamladı seviyorum sosayı karakterli topçu

Çevrimdışı Orhan_

Mexes ne yaptı arkadaş öyle :D

Çevrimdışı aa1903

mexes'i alalım  :evillol: