2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924852 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

ileriye en iyi forveti alsanda bu ortasaha ile zor nasıl bir hamle gelecek bakalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

:kop: :kop: transfer başarısı derim
Ya İnler ya da Ozan Tufan olacak bence.

Ali Fuat duatepede yazmış önemli bir isim diye , zorlarsın şartları 4-5 verirsin üste ömer (mustafa) ismail verirsin..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Sarper Çetinkaya’dan Açıklamalar
Sağlık Kurulu Başkanımız Sarper Çetinkaya; Veli Kavlak, Tolgay Arslan ve Ömer Şişmanoğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Veli Kavlak bugün kampa geldi. Durumunu bildirdi. Kendisine yapılan tedaviler hakkında açıklamalarda bulundu. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Yapılacak birkaç tetkiki daha var. Durumu birkaç güne netleşecektir.

Veli’nin omzunda bir yıl önce yırtık oluşmuştu. Almanya’da operasyon geçirmişti. Uygulanan yöntem nedeniyle kol kaslarında kramp oluştu. Bu da Veli’nin performansını olumsuz etkiledi. Fizik tedaviye cevap vermediği için yurt dışına gitti. Biz de tedavinin yarıda kesilmesini istemedik. Tedavisi tamamlandıktan sonra nihai kararı vereceğiz. Veli’nin sakatlığında sorun tendonun kendisinde. Mekanik yapı etkilendiği için kasılmalar oluyor. Bu da Veli gibi ikili mücadelelere giren bir oyuncuyu olumsuz etkiliyor. Son tetkikler sonras ameliyat yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. İşlemler olumlu görünüyor ama bizim de testler yapmamız gerekiyor. İyi ihtimalle 2-3 ay arası bir sürede sahalara dönecektir. Cerrahi müdahale gerekirse süre uzayabilir. Veli’nin futbol hayatının bitmesi gibi bir durum yok. Sadece süre uzadıkça bonun ve bizim keyfimiz kaçıyor.

Ömer Şişmanoğlu’nun bacak ağrısı vardı. Dinlendiriyoruz. Yorgunluğu var. Önemli bir şeyi yok.

Tolgay Arslan’ın ne kıkırdakta ne de menisküsünde bir sorun yok. Kendisi Pazartesi ameliyat olacak.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63123/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı abi nerelerde? :alala: :alala:

Dayanamayıp Rusya'ya gitti Macar'ı kolundan tutup getirecek :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

sonunda buldum kime benzettiğimi. :D

Çevrimdışı Türkay

Bu iyi bir şey mi acabaa

Sarper Çetinkaya: "Tolgay Arslan’ın ne kıkırdakta ne de menisküsünde bir sorun yok. Kendisi Pazartesi ameliyat olacak."
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Bu iyi bir şey mi acabaa

Sarper Çetinkaya: "Tolgay Arslan’ın ne kıkırdakta ne de menisküsünde bir sorun yok. Kendisi Pazartesi ameliyat olacak."

nispeten ama süre değişmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

2 oyuncu alinmali orta sahaya;

-Fizikli, uzun boylu, top tutabilen, top kapabilen, ayakta kalan bir futbolcu
-Sert, akilli fouller yapabilen, tempolu, oyun kurabilen bir futbolcu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Necip te A takima ilk alindigi zamanlarda Lampard gibi diyorlardi.

Necip'e Avrupa kulupleri 20 yasinda 5 milyon euro verdi mi?

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hayal görmeyin arkadaşlar.İki orta saha almazlar

Çevrimdışı alimm

inler + lawal a razıyım ben..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

bizde biliyoruz zaten hayaller 2 ortasaha gerçekler belki 1 tane  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı canU

Omuz agrisi kotu oluyor.

2014'un sonundan bu yana kadar benim de sag omzumda agirliklarla calistigimda aci basliyor.
Hele ki bench press, dumbell press, shoulder press gibi. Aslinda itme hareketi yaptigin tum eksersizde acir.

Farkimiz;

Ben birakabiliyorum, Veli profesyonel sporcu oldugu icin mecbur yapmali.

Bunlr ayrı durumlar. Benzer bir durum bende de oldu 3 ay bulamadılar ne olduğunu boyuna omurlara heryere baktılar sonrasında ortaya çıktı ki onuz keseleri iltihaplanmış, 3 ay sporu kestim düzeldi. Ağırlık kaldırırken olan acı olsa ne futbol oynamasına engeldir ne birşey. Velininki başka birşey tendo da sorun varmış. Ameliyatla yapılan müdahele sistemi bozmuş ordaki. Omuzdan ameliyat olmadan çözmeye çalışmalıydı bence. Omuz çok komplike kendi etti kendi buldu.

Çevrimiçi Mehmet57

Ozaman bu ozelliklerin hepsini barindiran bir topcu almaliyiz.

Aklima ilk gelen isim Paul Pogba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı can1903

Atiba ile neredeyse sözleşme imzalamıyorduk. Direkten dönmüşüz.

:money:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu iyi bir şey mi acabaa

Evet iyi haber.Genelde çapraz bağ kopunca menisküs de yırtılır.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atiba ile neredeyse sözleşme imzalamıyorduk. Direkten dönmüşüz.

:money:
Vallahi ya.Şimdi 3 oyuncu arıyor olabilirdik hayatta yetişmezdi.

Çevrimdışı ebabil

iki orta saha almazlar. inler +atiba + serdar kurtuluş + mecburen necip ile idare ederiz ilk yarı sonuna kadar. olmadı olcay falan

Çevrimdışı TØLGA

kap geldi 3.3 milyon bonservis
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2015, 20:58:03 ZEKI ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

uiz Rhodolfo'nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Gremio kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3.300.000 Avro ödenecektir.

Oyuncunun kendisine;

-2015-2016 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
-2016-2017 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
-2017-2018 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
Ödenecektir.

Oyuncunun 2017-2018 sezonunda 35 resmi maçta yer alması durumunda sözleşme aynı şartlarda bir yıl daha uzayacaktır. 

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Mehmet57

Bunlr ayrı durumlar. Benzer bir durum bende de oldu 3 ay bulamadılar ne olduğunu boyuna omurlara heryere baktılar sonrasında ortaya çıktı ki onuz keseleri iltihaplanmış, 3 ay sporu kestim düzeldi. Ağırlık kaldırırken olan acı olsa ne futbol oynamasına engeldir ne birşey. Velininki başka birşey tendo da sorun varmış. Ameliyatla yapılan müdahele sistemi bozmuş ordaki. Omuzdan ameliyat olmadan çözmeye çalışmalıydı bence. Omuz çok komplike kendi etti kendi buldu.

Ben hic doktora gitmedim, bu yuzden ne oldugunu bilmiyom. Agir kaldirirsan acir, acimazsa hafif geldi felsefesiyle calistim hep.
Ama su an bile laptop kucagimda, rahat otururken bile omzumda agri hissederim, ki bu yarim seneden daha uzun suredir devam ediyor boyle.

O donemde 2 hafta agir grip olmustum. Kemersiz geldim, fazla isinmadan deadlift yaparken belimi incittim. 3 aydan uzun bir sure spor yapmadim. Yine gecmedi. Ramazan'da spor yapmadim, gecen gun yine aciyi fark ettim. Deltoid denilen kas, zaten tam gogus ve kolumun birlestigi o orta nokta.

Boyle yazarken neden gitmiyorsun dersen haklisin. Sahsen ben okusan bende derim. Ama uyuz adamin ne diyecegi belli; sporu birak.

Çevrimdışı alimm

» pektemek + bir miktar paraya  = ozan
» sezer + süzen = lawal
» Cüz'i bşr miktar para ya = oğulcan
Bundan Sonra Her Sene Böyle...