Bunlr ayrı durumlar. Benzer bir durum bende de oldu 3 ay bulamadılar ne olduğunu boyuna omurlara heryere baktılar sonrasında ortaya çıktı ki onuz keseleri iltihaplanmış, 3 ay sporu kestim düzeldi. Ağırlık kaldırırken olan acı olsa ne futbol oynamasına engeldir ne birşey. Velininki başka birşey tendo da sorun varmış. Ameliyatla yapılan müdahele sistemi bozmuş ordaki. Omuzdan ameliyat olmadan çözmeye çalışmalıydı bence. Omuz çok komplike kendi etti kendi buldu.
Ben hic doktora gitmedim, bu yuzden ne oldugunu bilmiyom. Agir kaldirirsan acir, acimazsa hafif geldi felsefesiyle calistim hep.
Ama su an bile laptop kucagimda, rahat otururken bile omzumda agri hissederim, ki bu yarim seneden daha uzun suredir devam ediyor boyle.
O donemde 2 hafta agir grip olmustum. Kemersiz geldim, fazla isinmadan deadlift yaparken belimi incittim. 3 aydan uzun bir sure spor yapmadim. Yine gecmedi. Ramazan'da spor yapmadim, gecen gun yine aciyi fark ettim. Deltoid denilen kas, zaten tam gogus ve kolumun birlestigi o orta nokta.
Boyle yazarken neden gitmiyorsun dersen haklisin. Sahsen ben okusan bende derim. Ama uyuz adamin ne diyecegi belli; sporu birak.