2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı okansosa

gomez yarin aciklanabilir icime dogdu gecenin bu saati kap gelse yarin yıkılır ortalik :icool:
nedense ben de öyle hissediyorum abi :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı aa1903

Aynı bizim Ersan.

yalnız puyol ne adamdı be! o koşuşu, mücadelesi, kısa boyuna rağmen kafa toplarındaki başarısı, saçları falan adam süperdi. stoperin görevi oyunu bozmaktır, yani tarafsız bir izleyici için futbol keyfini öldüren adamlardır stoperler. :D ama ben puyol'u izlemekten keyif alıyordum. ali ece'nin dediği gibi adam defansın messi'siydi.

Çevrimdışı Efe

nedense ben de öyle hissediyorum abi :D
inşallah dua edelim gece gece yarin aciklanirsa mesajlari koyariz gunduzcu tayfada gorur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Salı'ya kadar Gomezden ses çıkmaz dedi Murat Özen..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

3 PUAN SON DAKİKA GEÇİYOR ;
 Gomez bugün açıklanacak diye

Referansları ; Demba ba buguün gelişi KAP'ta dedi.
Demba ba gidiyor KAP'ı bildi.
Atınç Nukanı bildi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı okansosa

inşallah dua edelim gece gece yarin aciklanirsa mesajlari koyariz gunduzcu tayfada gorur
inşallah abi yarın açıklanırsa yıkılır burası zaten  :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

dua et ben sana takmıyim :D
ismini doğru yazmıyon diye taktım abi yoksa estağfrullah  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

3 PUAN SON DAKİKA GEÇİYOR ;
 Gomez bugün açıklanacak diye

Referansları ; Demba ba buguün gelişi KAP'ta dedi.
Demba ba gidiyor KAP'ı bildi.
Atınç Nukanı bildi.
@Armağan Bozkurt abi bilir..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Yanlız M'bia neyse de Zambrano olmaz ya.

Bu adam o kadar boşta bekledi ne diye gitmedik şaşıyorum. Gelsin hızı falan yeterli. Rhodo-Zambrano yeterdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

milosevic derken benim seyrettigim bacak arasindan sonra toreyi yerde surundurdu :D

Bacak arasından sonra yerde yuvarlanan miloydu abi yanlış görmediysem :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bacak arasından sonra yerde yuvarlanan miloydu abi yanlış görmediysem :D
Töre.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yanlız M'bia neyse de Zambrano olmaz ya.

Bu adam o kadar boşta bekledi ne diye gitmedik şaşıyorum. Gelsin hızı falan yeterli. Rhodo-Zambrano yeterdi.
Trabzon anlaşamadı Zambrano istememiş falan diyorlar da bence bonservisle oyuncu alamayız daha.

Çevrimdışı Savaş

Gomez haberleri çok çıkmaya başladı.  Yöneticiler de konuşuyor.  Oldu sanırım bu iş.

Gel be cha cha'sını sevdiğim!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Gomez haberleri çok çıkmaya başladı.  Yöneticiler de konuşuyor.  Oldu sanırım bu iş.

Gel be cha cha'sını sevdiğim!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yöneticilerin diline düşüp bitebilen var mı ?

Ronaldinho-Konoplyanka-Diego-RVP-Belhanda-Lanzini...

Uzar gider liste.  :uyucam: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bizim yöneticilerin diline düşüp bitebilen var mı ?

Ronaldinho-Konoplyanka-Diego-RVP-Belhanda-Lanzini...

Uzar gider liste.  :uyucam: :evillol:

nene, aluko ve drentheyi unutmayalım :)

Çevrimdışı Neo Nesil

ha bide bu ak-saraysporlu taraftarlar halen daha ibrahimovic hayalleri kuruyorlar :D

yöneticileri bile çıkıp haberi yalanladı fakat basında her zaman ibra haberleri çıkıyor, gs taraftarı da bunlara inanıyor garipler

Çevrimdışı beşiktaşk

ah tolgay ahhh aklıma geldikçe üzülüyorum

Çevrimdışı aspireless

Ben bu gun gomez kapi bekliyorum hafta sonu gomez haberleri imza töreni aciklamsi ile gecilir diye bekliyorum.

ya bu sezer Öztürk ve gökhan suzene teklif bile yok galiba bilgisi olan varmi

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun açıklamalarını dinliyorum biri defansın çok iyi olduğunu söylemiş adama kim söylediyse yalan söylemiş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aspireless

rhodolfonun açıklamalarını dinliyorum biri defansın çok iyi olduğunu söylemiş adama kim söylediyse yalan söylemiş  :biggrinking:
Yeni gelen şakası yapmış tir birisi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.