Fikret orman bence çok başarılı. Seba dan bile daha iyi.
Necip gibi geleceğin lampardiyla sözleşme uzatildi uygun fiyata.
Pektemek çok cüzi bir parayla geleceğimizi garanti altına aldı. Yılda +20 gol atan bir forvet için çok az para ödeyeceğiz. Sapasağlam adam sakatlık falan geçirmez hiç.
Kaleye türkiyenin en iyi yerli kalecilerini aldık. Tolga burton gibi cenk de no er mübarek. Sıkıntı yok kalemizde.
Serdar kurtulus gitti geri geldi belese adam dani alvesi yedek bırakır barcada.
Motta füze gibi abidal halt etmiş yanında.
Ersani iyi ki satmadik cine. 5 milyon çok az en az 50 milyon eder. Ersan hem aşık besiktasa adam ücretinde indirim yaptı.
Atiba patrik viera misali gibi oynuyor. Orta sahada necip ve atiba gibi iki mükemmel isim varken bence transfere gerek yok.
Q7 geldi. Adam barca celsi porto gibi takımlarda oynamış iyi ki kaptik ellerinden. Yüzyılın oyuncusu. Messi ve ronaldo imza alırlar q7 den o derece.
Stad iyi ilerliyor 2 haftaya açılır.
Önümüzdeki sezon 15 puan farkla sampiyonuz uefada final oynarız.
Bence transfere gerek yok. Fikret orman en iyisini bilir.
Not : transferleri ve fikret ormanı eleştirdiğimiz zaman necmi beyin direktifleriyle yazilarimiz siliniyor. Biraz olumlu konuşalım dedim. Gerçi bunu da Silerler kanımca.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içinde küfür, hakaret, alaycı ve aşağılayıcı üslup olmayan hangi mesaj silindi bu güne kadar
fo yazarsan mesajını silerim burda hiç bir yönetici emir eri değil kimseyede ben direktif vermiyorum
sen burda bütün forum yöneticilerine hakaret ediyorsun
kimse sana burda mecbursun yazacaksın demiyor beğenmiyorsan uygulamaları yazmazsın. burda kurallar
kondu o kuralları keyfimize koymadık tekrar oku koyduğumuz kurallara uymak yasal zorunluluk sen yazdığın
şeyden kendi başını derde sokacağın gibi birde benimkini sokarsın. Yada bir Beşiktaş forumunda oyuncusuna
başkanına taraftarına küfür edilmesini hoşmu görelim.
Dediğim gibi bu forumun kurallarını beğenmiyorsan girmezsin girdiğin anda buraya saygı göstermek zorundasın.
@altan0348