2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892583 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Şu Egemen'i kapacaktık.Rhodolfo-Egemen iyi otururdu.Fener'in kadroda da yeri bankoydu Aziz yıldırım egosundan yolladı adamı.

egemen gelmez daha bize... gelse dahi 2 milyondan aşağı istemez...

Çevrimdışı yigitcan1903

egemen gelmez daha bize... gelse dahi 2 milyondan aşağı istemez...
Egemen gelmek istese de kapıdan içeri giremez

Çevrimdışı aa1903

Liderlik dediğin zaten 3.75 ten 1.75 e inmediğinde "benim ergen taraftarım ne der" diye düşünmeden adamı göndermek... Sonrasında eğer katkı vereceğine inanmışsa aynı adamı "benim medyam ne der" diye düşünmeden tekrar kulübe geri almaktır.

Ortalama bir irade, ortalama bir zeka, ortalama bir vizyon,  ne önce göndermeye ne de sonra geri almaya casaret edebilir. Bazen risk almak gerekir. Riski alan başarırsa alkşı alır başaramazsa hesabı öder. Bu kadar basit.

aynen katılıyorum abi. işte bu yüksek vizyon, müthiş zeka, inanılmaz irade sayesinde kupalardan kupalara koşuyoruz. büyük başkan fikret orman!!!

Çevrimdışı TØLGA

Çarşı haberini şaka sanmıştım. Yani yine karşılamaya gidersin de yaygara yapmazsın. Oyuncu sanırım ilk defa yurt dışına çıkıyor, sakin bir kalabalık güzel olurdu aslında .
bilmiyorum abi bazen münferit gidenler oluyor öyle ama görücez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Keske futbolcu karsilamalarina tamamen son verilse.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Keske futbolcu karsilamalarina tamamen son verilse.

Kesinlikle öyle olmalı. Rhodolfo illaki Q7 karşılamasını okumuştur. Şimdi O na gidilmezse gel de anlat olan biteni
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı beshicktush

Kesinlikle öyle olmalı. Rhodolfo illaki Q7 karşılamasını okumuştur. Şimdi O na gidilmezse gel de anlat olan biteni

Taraftar karsilamasi sadece 2.kez gelenlere yapiliyor deriz :)

Çevrimdışı Neo Nesil

https://tr.flightaware.com/live/flight/THY16 az kaldı ;)

flightradarda halen uçak gözükmüyor :D

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Rhodolfo Tunus'a girmiş bulunmakta. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo Tunus'a girmiş bulunmakta. :lol:
uçağın linkini atsana sana zahmet arada bakarım bende  :biggrinking:

edit: yukarda atmışsın zaten eyvallah  :D
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 20:00:30 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ricardo Quaresma'nın geliri konusunda ciddi bir dezenformasyon var.

Porto'dan geçen yıl aldığı bonuslarla birlikte $2,033,778 idi. En yüksek vergiyi ödese bile kendisine net olarak 1.2m EUR civarında bir gelir kalmıştı. Kendisinin Porto'da 300'e 500'e oynadığı iddialarına kulak asmayın. Bunlar sırf takımın huzurunu bozmak için söylenen adi yalanlar.

Kaynak:
http://www.celebritiesmoney.com/ricardo-quaresma-salary-net-worth-striker-rigjht-wing-of-fc-porto/
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat_

Yav adam 32 yaşında abi 32 farkında mısınız bilmiyorum ama adam 32 yaşında.

Bakın nerdeyse Necmi abiyle çilingir sofrası kuracaklar. Adam o dereceye gelmiş. Siz Nani diyorsunuz bana. Nani bu sene iyi oynasın seneye yine piyasası var. Ama Quaresma'nın piyasası öldü artık. 

Ayrıca ben Quaresma'nın maliyetine 2 sene içerisinde satıp parasını çıkarabileceğimiz bir düzine oyuncu tanıyorum.  :evillol:
@talha Q7 imzayi atti artik besiktasin oyuncusu oldu yazmiyim yazmiyim dedim ama bir sözün vardi unuttun galiba ne sözü oldugunu bilen bilir ben özellikle unutmadim aklimda acaba o sözün seninde aklindami ?....

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gs nin mario gomez transferine salça olduğu söyleniyor. Olabilir de, forvet arıyorlar, taraftar ısrarcı, her ne kadar hamza hoca aksini söylesede.

Çevrimdışı Deniz

Q7 formayı giydi takima katildi.
artik bize sadece destek vermek duser .
Basarilar Quaresma!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gs nin mario gomez transferine salça olduğu söyleniyor. Olabilir de, forvet arıyorlar, taraftar ısrarcı, her ne kadar hamza hoca aksini söylesede.
Olamaz onlardan bise :)

Çevrimdışı Mehmet K

Ben de Quaresma gelmesin diyenlerdendim bilen bilir ama şunu da kabul etmek gerekir. Eğer Q7 eski bencilliklerini ve serseriliklerini yapmazsa şapkadan tavşan çıkaracak oyuncudur. Biz bu yıl bunun eksikliğini çok hissettik. Q7 bu oyuncu kategorisinde üst sıralardadır.

Çevrimdışı Efe

rodolfo şuan çizmenin yanında geçiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

rodolfo şuan çizmenin yanında geçiyor :D
Abiiiii şu adamın ismini düzgün yazalım artık ya tapulu malımız bizim artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Neo Nesil

rhodolfo'nun uçağı sicilya tarafında :D

Çevrimdışı saricasi

Gomez bizde rahat ol  :tabe:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Neo Nesil

onlarda "denge" politikası olduğu için hiç kimseyi almıyorlar :D

o değil de podolski daha gelir gelmez burakla kavga etti :D :D gerçi pek umurumuzda değil ama yine de gsnin bu tip haberlerle karışmasına sevindim.

ayrıca gscimbom forumunda ısrarla yasinin töreden, selçuğun atibadan, poldinin q7den burağın demba ba dan iyi olduğu söyleniyor :D
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 20:37:01 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o değil de podolski daha gelir gelmez burakla kavga etti :D :D gerçi pek umurumuzda değil ama yine de gsnin bu tip haberlerle karışmasına sevindim.

ayrıca gscimbom forumunda ısrarla yasinin q7den, selçuğun atibadan ve burağın demba ba dan iyi olduğu söyleniyor :D

Yeni melo potansiyeli var onun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Badem periscope acti.gt7 ve q7 sakalasip sarildilar.

Çevrimdışı Easthanbool

ayrıca gscimbom forumunda ısrarla yasinin q7den, selçuğun atibadan ve burağın demba ba dan iyi olduğu söyleniyor :D

Yasin Q7'nin kramponundaki çivi bile olamaz,Selçuk ise çok değişkenlik gösteriyor bazen iyi bazen kötü ortası yok, Burağı Ba'yla kıyaslayanın futbol dışında bir şey izlediğini düşünürüm tartışmaya bile girmem
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "