2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844712 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ugurkartalizma

Gerçekten baydı artık q7 muhabbeti.yönetimi tartışcaksanız konusuna gidin bu iş transfer konusundan çıktı ben kendi adıma transfer başlığında q7 okumaktan bıktım..konusacak tonla konu var.Rhodolfo'da tamam olduguna göre en az iki adam daha geldcek onlardan bahsedelim, kapların ardı arkası kesilmez inşallah darısı en kısa zamanda Gomez'e..

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/rasheedrec/status/623857054680281088

en doğru yorum budur bence q17 camiamiza hayırlı olsun

tolgayla karşılaştırmak doğru olmaz. tolgayın sözleşmesi bitmek üzereydi ve kendisi de takımdan ayrılmak istedi. tolgayın olayı macarın değerinin 10 milyon olması ama bu yaz döneminde onu 3 milyona almak gibi bir şey.

sapla samanı da ayırmak gerekiyor. tamam ben dahil çoğu kişi quaresmayı istemedi ama oyuncu imza attıktan sonra da onun değerini küçük göstermeye çalışmak doğru bir davranış değil.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Güzel kadro kuruyoruz.Rhodolfo ve Quaresma şuan için elimizdekiler.Gomez'de gelirse rahatlarız.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

tolgayla karşılaştırmak doğru olmaz. tolgayın sözleşmesi bitmek üzereydi ve kendisi de takımdan ayrılmak istedi. tolgayın olayı macarın değerinin 10 milyon olması ama bu yaz döneminde onu 3 milyona almak gibi bir şey.

sapla samanı da ayırmak gerekiyor. tamam ben dahil çoğu kişi quaresmayı istemedi ama oyuncu imza attıktan sonra da onun değerini küçük göstermeye çalışmak doğru bir davranış değil.
abi ben oyuncu değersiz flen demiyorumki yanlış anlaşılmasın bana göre maaşıda makul

bonservis bedelinin hiç bir türlü açıklaması yoktur benim gözümde

porto heralde tarihe geçmiştir aynı oyuncuyu 3 keremi ne sattı adamlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aspireless

4 transfer kapa bildirildi bu dönemde tek memnun olmadığım quaresma onuda cok fazla isteyen taraftar vardı.  Ucreti de makul umarim başarılı olur oda. quaresma disinda 3 transfer inde nokta olduğunu düşünüyorum.  Bir forvet le bence makul bir transfer sezonu geçirmiş olacağız.

Çevrimdışı TALAT

abi ben oyuncu değersiz flen demiyorumki yanlış anlaşılmasın bana göre maaşıda makul

bonservis bedelinin hiç bir türlü açıklaması yoktur benim gözümde

porto heralde tarihe geçmiştir aynı oyuncuyu 3 keremi ne sattı adamlar

değersizleştirmeyi sana demedim genel olarak forumda öyle bir hava var.
porto zaten nelerle tarihe geçti. bu sene real madride öyle bir kazık attılar ki 7 milyonluk. :D

Çevrimdışı Necmi

Hiç sevmem böyle tehditvari konuşmaları  ama dayanamadım Necmi.Kusura bakmayın.İşinize de karışır gibi oldum bu arada.
Bu transferde bence tek hatasız olan Quaresmadır.
Hatta tam tersi geri döneceğim dedi döndü. Saygı duymak gerekiyor.
Burda Quaresmaya yönelik hiç bir hakaret kabul edilebilir olamaz artık
Beşiktaşımızın formasını giyen her oyuncu değerlidir. Hak ettiği saygıyı
görmelidir. geçmişe bakarak geleceğin önlemini alırsın ama geçmişe bakarak geleceği yargılayamazsın.
Gelecekte yanlışları olursa oturup o zaman bu konuyu konuşuruz
her zaman eleştireceğiz eleştirmeliyizde ama küfür hakaret ve aşağılama artık olmaz @Coşkun Mevsim
Böyle bir şeye izin vermeyiz.

Çevrimdışı TALAT

bu arada bizim hazırlık maçı stadyumda oynanacak galiba. övünç stadın önünde. güzel kamera açısıyla güzel bir maç izleriz inş

Çevrimdışı BavyeraKartali

West Ham United Kulübü, Manuel Lanzini'yi satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiradıklarını açıkladı.
 :ebebe:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu transferde bence tek hatasız olan Quaresmadır.
Hatta tam tersi geri döneceğim dedi döndü. Saygı duymak gerekiyor.
Burda Quaresmaya yönelik hiç bir hakaret kabul edilebilir olamaz artık
Beşiktaşımızın formasını giyen her oyuncu değerlidir. Hak ettiği saygıyı
görmelidir. geçmişe bakarak geleceğin önlemini alırsın ama geçmişe bakarak geleceği yargılayamazsın.
Gelecekte yanlışları olursa oturup o zaman bu konuyu konuşuruz
her zaman eleştireceğiz eleştirmeliyizde ama küfür hakaret ve aşağılama artık olmaz @Coşkun Mevsim
Böyle bir şeye izin vermeyiz.

Nokta  :claps:  ( Bu arada içerik senin ama yazıyı kardeşlerden birine dikte ettirdin sanırım; çünkü hiç görmediğim kadar nokta ve paragraf başı gördüm @Necmi   :icool:  )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu arada bizim hazırlık maçı stadyumda oynanacak galiba. övünç stadın önünde. güzel kamera açısıyla güzel bir maç izleriz inş

Yazılmıştır belki ama saat kaçta ? Sanırım D Smart veriyor. Buluruz bir cafe  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fr1xsivE

Talat güzel bir link bulursan paylasırmısın mac icin
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Necmi

Q7 yi geri getirmenin ne oyun olarak bir anlamı vardı, zaten benzeri Töre bizde çünkü, ne ekonomik olarak bir anlamı var.

Q7 yi geri getirmenin tek sebebi, kongrede yaşanılan şeyler, Serdal adalının adaylığını açıklaması.

Serdal adalı başkan olur olmaz değil mesele, Fikret ormanda biliyor serdal adalının bu kongre yapısıyla gelemeyeceğini, ama ona gidecek oyları sınırlandırarak, bundan sonra kendisinin karşısına çıkmamasını sağlamak istiyor.

Siyaset işte, sonuçta siyasiler de iktidara gelmek için siyaset yapar, başkan adayları da, beşiktaşın iktidarına gelmek için siyaset yapar.

Yapmaz etmez öyle olmaz diye düşünürsek hata olur, herşey mümkündür siyasette. ben ayıplamam bunu, dedim ya koltuk için her yol mübahtır, 3 sene önce nasıl gönderdiğin belli olmayan adamı can simidi bile olarak görebilirsin siyasette.

Beni üzen şey, yapılan kurnazlıktır.
Quaresmanın Maliyeti açıklandıktan 5 dakika sonra Rhodolfoyu açıklamak tamamen, Q7 nin maliyeti çok fazla dillendirilsin istemiyorum mesajıdır, buda siyasette bir manevradır zaten. Güzel bir haberin, gelişmenin ardından benzine motorine gelen zam gibi düşünün, yada yılbaşı akşamı herkes eğlencesindeyken, doğalgaza gelen zam gibi düşünün.

Ama bu beni ziyadesiyle rahatsız etti. Bir stratejiydi ve bence tutmadı, aksi gibi Rhodolfo transferi gölgelenmiş oldu.
Üzüntüm budur.
aslında istedikleri olmadı Rhodolfo nun bir kaç saat sonra Türkiyede olması gerekiyordu.
Bir pasaport problemi nedeniyle en az 24 saat gecikti en erken bu akşamki uçağa binecek aslında senin dediğin gibi
yapmak isteseler 24 saat geciktirmeleri gerekmiyormuydu KAPı zaten bunlar biliniyordu sadece bildiğimden bir kaç yüzbin
Avro daha fazla verilmiş Quaresma hamlesinin ben Serdal Adalıdan çok taraftar hamlesi olduğunu düşünüyorum.
Serdal Adalının dediğin gibi seçim kazanması pek mümkün değil ama stadın açılışında tepki görmemek için taraftara yönelik
bu tip hamleler yapıp muhalif taraftarı zayıflatmak istemek istemiş olabilirler ama ben bu konudada başarılı olacaklarını sanmıyorum
kaş yapayım derken göz çıkardılar kendilerini destekleyen taraftarıda büyük çoğunlukla kaybettiler. Heleki kendilerini destekleyen
taraftar kartal yuvalarına yüklenen kombineleri alan parasal gücü olan orta yaş grubuydu büyük ihtimal attıkları bu adımın
bir sonucu onlara yol su elektrik olarak geri dönecektir.

Çevrimdışı Necmi

maç şifreli kanalda yayınlanıyor link atan forumdan uzaklaştırılır.
isteyende mod onayına alınır. @Fr1xsivE

Çevrimdışı TALAT

Yazılmıştır belki ama saat kaçta ? Sanırım D Smart veriyor. Buluruz bir cafe  :)

maç 8 de ama aynı saatte fenerin de maçı var galiba. evet dsmart gösteriyor

Çevrimdışı TALAT

@Necmi abi elinde cop bekliyor valla :D  :busted_cop:

Çevrimdışı Kutay

rhodolfonun da maliyeti yarın açıklanır heralde bakalım rhodolfoya yıllık ne kadar verecekler ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi elinde cop bekliyor valla :D  :busted_cop:
kardeşim bir link hem forumu kapattırır hemde verenide bizide mahkemelik yapar
bu iş şakası olmayacak kadar riskli bir konu. Adamlar maçları yayınlamak için milyon dolarlar
ödüyorlar kimsenin gözünün yaşına bakmaz @TALAT

Çevrimdışı eski inönü

Q7 transferinin taktik analizi ve eleştirisi. Super bir yazi olmuş.  http://www.footballium.com/haber-detay/69-ayak-disi-mi-ceza-sahasi-ici-mi

Çevrimdışı Deniz

rhodolfonun da maliyeti yarın açıklanır heralde bakalım rhodolfoya yıllık ne kadar verecekler ?
1.3-1.4-1.5 verirler muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Q17nin gelmesine ayrı ödenen 1.2 milyon euro ya ayrı gıcık oldum. Yönetime tek elestirim budur. Umarım orta saha ve forvett transferinde böyle popülist tribune yönelik transfer yapmazlar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Remy i alamadıysak, Remi yi alalım?  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Zafer55

atınç ve demba ba nın satılması ;beck,tosic,rodolfo,quaresma transferleri..şenol güneş tercihi...ben yönetimin transfer politikasından memnun ve umutluyum..iyi olacak iyi iyi :tabe:

Çevrimdışı Scout

Arkadaşlar Çift Yönlü Orta Saha Olarak Sizce Pascal Gross Nasıl ?
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

atakan kurt gomez gelmiyor diyomuş  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK