2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12815813 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Neden hic bir kanalda görüntü vermiyorlar ? Diger takımların transferinde daha ucak havadayken yayın baslıyor.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı aa1903

O seneki kötü takım performansında siz nasıl sadece quaresmayı sorumlu görüyorsanız arkadaşta takım oyunu oynayan olcayı o nedenle ortaya atmış olabilirmi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o zaman olcay'ın yerine quaresma değil de başka bir futbolcu alınsaydı da herkes mutlu olsaydı

Çevrimdışı Ersoy

Neden hic bir kanalda görüntü vermiyorlar ? Diger takımların transferinde daha ucak havadayken yayın baslıyor.

Bu sene de böyle bir şey çıktı.Renkli basın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi yusuf 2009'daydı
Hep bu yanlışlığı yapıyorum da sonuçta şampiyon olmamızda ve kupayı almamızda etken değilmiydi . Etkendi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Logins1903

ya varya sinirden deliricem abi ya defans yok forvet yok q7 gelıyor ya

Çevrimiçi Necmi

İyi o zaman q7 olmasın,  koşmayan sosa ve törenin kulağını çekmek yerine takım oyuncusu ! olcayla kendi saçımızı yolalım...

Bence yazdığını bir daha oku Quaresma oynadığı sürece olcayın verdiği katkının yarısını bile verememiştir.
Beğenmediğiniz olcay kadar sonucu etkileyen başka kanat oyuncumuz oldumu ona bir bak. Ondan sonra çıkta oyuncumuza haksızlık
et. Ne yani Quaresma koşmayacak defansa gelmeyecek kaptırdığı toptan sonra dönüp seyretsin diye diğer oyuncularımızımı cezalandıralım
Ben quaresmanın sırf almeidaya gol attırmak için çalıştığını çok iyi hatırlıyorum gayet müsait oyuncular varken o hep almeidaya oynamıştı.
Quaresma kesinlikle kötü bir oyuncu değil ama takımını kazandırmak için bir gram çaba harcamayan bir oyuncu buna defalarca şahit olduk
şu anda dileyeceğimiz tek şey a Allah vergisi yeteneğini kendisi için değilde takım için kullanması. İşte o zaman fark yaratır ama tersi durumda bütün
takımın kimyasını bozacaktır. şimdi peşin konuşmanın manası yok artık bekleyip göreceğiz sonuç umarım Beşiktaş için iyi olur. Yoksa iki sorunlu
kanatla geleceğimiz hiçte parlak görünmüyor.

Çevrimdışı Neo Nesil

Onu diyorum işte, Bursa'da Antep'te arkada Cannavaro, Nesta, Puyol, Şıvanşıtayger, önde Reus, Müller, Benzema filan varmış ki bizi geçmişler...

Quaresma'yı savunacağım diye kulübün efsanesi Üzülmez'e, çifte kupada en fazla pay sahibi oyunculardan biri olan Holosko'ya laf attınız ya helal olsun.

Quaresma'yı övmek için başka futbolcuları aşağıya çekme gereği duyuyorsanız zaten bizim birşey söylememize gerek yok. Adam daha formayı giymeden Olcay'a, Töre'ye, Sosa'ya, Veli'ye edilmeyen laf kalmadı şurada.

arkadaşım bak,

2010-2011 sezonunda 4 lü defans zaten ilk yarının ortasında havlu atmıştı. o üst üste manisa, trabzon, kayseri, ibb maçları ferrari-sivok-üzülmez-tavafçı ekrem tarafından kaybedildi ve zaten ilk yarı beli olmuştu. salladığımı düşünüyorsan buyur o dönemin ilk yarı sezonu...

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=1059&hafta=17#grp

ikinci yarısında ise necibin ferrarinin almeidanın erhan güvenin sayesinde 2-1 öne geçtiğimiz  fener maçını kaybettik...

ikinci maddeye gelelim:

holosko çifte kupa döneminden sonra çifte kupa dönemindeki holoskodan eser yoktu. top kaptırıp duruyordu...

üzülmezse 10 senedir kendini geliştiremeyen, rakibin ibonun oynadığı bölgeden gol buluyor... aç bak 2009-10 dönemini. bursa, fb, gs, gaziantep vs. ibonun bölgesini kevgire çevirmişlerdi... çok yavaş, orta yapamayan, adam geçip bindirme yapamayandır. gittiği de iyi oldu. o gittikten sonra ismail gelince sol beke hareketlilik kazandı. sakatlanmasa ne motta, ne tosiç ne de uğur boral onun elinden forma alabilirdi...

o son cümlede öyle birşey yok. insanları genelleme etiketi yaftalamaktan vazgeçin. bütün bjk oyuncularına karşı saygım ve sevgim var. pektemeği bile seviyorum yani :D
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 19:04:33 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Ersoy

A Spor açın orda da var.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Neo Nesil

ya varya sinirden deliricem abi ya defans yok forvet yok q7 gelıyor ya

rhodolfonun kulübü gremio imza gönderemedi,

gomezse fiodan alacakları nedeniyle gelmedi. fioda zaten gomezi icc maçına kaflieye aldı...

anlayacağın iki kulüp sıkıntı çıkarıyor....

Çevrimdışı Kaan Türker

Sosyal ortamlarla ilgisi ne komik olmayın. Z önce futbol konuşmam diyen ben değildim. Yaşı büyük diye kimsenin yanlış bulduğum görüşünü kabul edeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Not: aynen kendi mesajınızdaki uslupla yazdım. Rahatsız ettiyse o mesaja da göz atabilirsiniz.
Görusumu kabul et mi dedim  yoksa tamamen senin  kararın mi dedim iyi oku bir daha. Sadece üslubuna dikkat et dedim. Bizde küçükte büyükte olsa saygı denen bir kavram vardır genç adam. Bunu bence sende hayatına adapte et. Insanlarla konuşurken saygılı olmak apayrı birsey. O yüzden yazdım ilk cümlemi. Ikincisi yine söylüyorum; q7 ve onun ayarında olan diğer futbolcular ile olcayı karsilastiran kimseyle futbol tartismam. Olcay asla besiktas gibi bir klupte 11 oyuncusu olacak adam değil. Bu benim görüşüm kabul eden eder etmeyen etmez. Etmeyende üslubuyla cevap verir. Saygısızlık yapmadan.

Çevrimdışı aa1903

arkadaşım bak,

201-2011 sezonunda 4 lü defans zaten ilk yarının ortasında havlu atmıştı. o üst üste manisa, trabzon, kayseri, ibb maçları ferrari-sivok-üzülmez-tavafçı ekrem tarafından kaybedildi ve zaten ilk yarı beli olmuştu. salladığımı düşünüyorsan buyur o dönemin ilk yarı sezonu...

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=1059&hafta=17#grp

ikinci yarısında ise necibin ferrarinin almeidanın erhan güvenin sayesinde 2-1 öne geçtiğimiz  fener maçını kaybettik...

ikinci maddeye gelelim:

holosko çifte kupa döneminden sonra çifte kupa dönemindeki holoskodan eser yoktu. top kaptırıp duruyordu...

üzülmezse 10 senedir kendini geliştiremeyen, rakibin ibonun oynadığı bölgeden gol buluyor... aç bak 2009-10 dönemini. bursa, fb, gs, gaziantep vs. ibonun bölgesini kevgire çevirmişlerdi... çok yavaş, orta yapamayan, adam geçip bindirme yapamayandır. gittiği de iyi oldu. o gittikten sonra ismail gelince sol beke hareketlilik kazandı. sakatlanmasa ne motta, ne tosiç ne de uğur boral onun elinden forma alabilirdi...

o son cümlede öyle birşey yok. insanları genelleme etiketi yaftalamaktan vazgeçin. bütün bjk oyuncularına karşı saygım ve sevgim var. pektemeği bile seviyorum yani :D

üzülmez ile ilgili dediğin şeyler konusunda şaka yaptığını düşünüyorum. gerçekte olan şeyler tam tersi :evillol:

Çevrimdışı f_madida

O seneki kötü takım performansında siz nasıl sadece quaresmayı sorumlu görüyorsanız arkadaşta takım oyunu oynayan olcayı o nedenle ortaya atmış olabilirmi?

Birincisi takim oyunu oynayan bir Besiktas, Quaresmanin kendi capinda sov yaptigi bir kadroyu her halukarda yener. O takim oyununu oynayan kadroda Olcay da olsa yener baska bir oyuncu da olsa yener.

Kaldi ki olayi Quaresma mi Olcay mi polemigine getiren, Quaresma'yi takimin ve klubun ustunde tutanlar, sozum ona bu argumanla Quaresma transferini hakli cikartmaya calisiyorlar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fore_kazık

Bence yazdığını bir daha oku Quaresma oynadığı sürece olcayın verdiği katkının yarısını bile verememiştir.
Beğenmediğiniz olcay kadar sonucu etkileyen başka kanat oyuncumuz oldumu ona bir bak. Ondan sonra çıkta oyuncumuza haksızlık
et. Ne yani Quaresma koşmayacak defansa gelmeyecek kaptırdığı toptan sonra dönüp seyretsin diye diğer oyuncularımızımı cezalandıralım
Ben quaresmanın sırf almeidaya gol attırmak için çalıştığını çok iyi hatırlıyorum gayet müsait oyuncular varken o hep almeidaya oynamıştı.
Quaresma kesinlikle kötü bir oyuncu değil ama takımını kazandırmak için bir gram çaba harcamayan bir oyuncu buna defalarca şahit olduk
şu anda dileyeceğimiz tek şey a Allah vergisi yeteneğini kendisi için değilde takım için kullanması. İşte o zaman fark yaratır ama tersi durumda bütün
takımın kimyasını bozacaktır. şimdi peşin konuşmanın manası yok artık bekleyip göreceğiz sonuç umarım Beşiktaş için iyi olur. Yoksa iki sorunlu
kanatla geleceğimiz hiçte parlak görünmüyor.
Abi koşmamadan kastım kaybettiği topu almak için koşması değil. Top rakipdeyken savunma yapmaması anlamında söylüyorum. Sorunlu olduğu aşikar ama hatalarından ders çıkarırsa bu takımda büyük iş yapar. Yani aynı şeyden bahaediyoruz aslında:)

Çevrimdışı TØLGA

quaresmayı istemeyenler

alın

bunla ilgili şarkısı 0:57'den itibaren:
yav kardeşim kafamı buluyon sen bizimle ?  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Neo Nesil

üzülmez ile ilgili dediğin şeyler konusunda şaka yaptığını düşünüyorum. gerçekte olan şeyler tam tersi :evillol:

http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig ---> 9. haftadan itibaren bi izle bakim... kayseri maçına

sonra 10. 11. 12. böyle devam et. bak bakim goller nerelerden gelmiş  :D

Çevrimdışı Alper1903

yav kardeşim kafamı buluyon sen bizimle ?  :evillol: :evillol:

Sanırım  :evillol:

Çevrimdışı TALAT

uçak körüğe yanaşmamış merdivenle inmiş yolcular. quaresma inerken de havalimanındaki yer hizmetleri çalışanları bildiğin hengame yaratmış.

biz daha dışarda bekleyenleri konuşuyorz :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Şu kalabalığa bak ne diyeyim ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig ---> 9. haftadan itibaren bi izle bakim... kayseri maçına

sonra 10. 11. 12. böyle devam et. bak bakim goller nerelerden gelmiş  :D

izlememe gerek yok, üzülmez'in kariyerinin nasıl geliştiğini ve üzülmez gittikten sonra sol bekte yaşanılan sıkıntıyı biliyorum.

Çevrimdışı Ersoy

yayın bulunamadı  :bawling:

Şimdi bitti.2 dk reklam gibi gösterdiler diğer habere geçtiler.Resmi BJK TV hesabı paylaşmıştı Periscope'u.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

3000-4000 kişi varmış a sporda öyle diyorlar yanlış duymadıysam  :o_o:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Alper1903

Yav q7 geldi tamam da savunmak için inanılmaz komik ve boş yorumlar yapılıyor  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Q7 yi savundugum için sayfayı trollıyor diyip ceza verdiniz , Şuan Quaresmayı sevmeyenler saufayı trollıyor SESyi yok :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık