2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824952 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Transferde bu güne kadar Önder Özen in miraslarıyla gelmişiz sanırım.
Yerinde nokta atışı transferler, o ve onun sonrasındaki ilk dönemde gelişti.
Birde şimdiki döneme bakıyoruz, evet tamam stat yapıyorsunuz, önce stadımızı bitiricez diyin kimse sesini çıkarmaz fakat bu şekil popülizim uğruna,
benimle resim çektirmek için sıraya girenler şimdi kalkmış benimle para konuşuyor diyen adamı geri getirmek ne sizi ne Beşiktaşı bir yerlere getirmez.

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 18:07:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
takım oyunu açısında haklısın fakat hücum gücü anlamında takıma çok fazla katkı yapacağını tartışmaya gerek yok sanırım. olurda sizin gibi düşünenlere karşı onur mücadelesi verirse tek başına şampiyon bile yapabilir. ayrıca şahsi fikrim takım içinde böyle 1 futbolcunun olması gerektiğidir.bakınız şınayder de savunma yapmaz ama onun açığını orta sahadaki diğer oyuncular koştuğu için kapatır.  önceki dönemde quaresmanın bu kadar göze batmasının ve takımın düşmesinin sebebi kadroda onun gibi koşmayan guti ve simao nun olması idi. bu sefer daha fazla koşan bir orta sahamız var. o nedenle quaresmanın savunma zaafı o kadar göze batmayacaktır.

Quaresma gelmeden önce o ortasaha da koşuyordu sorun burada.

Ernst ve Üzülmez köpek gibi her topuna koştular bunun kaybettiği. Sonuç ne oldu? Bu adam öyle karakterli iki adamı canından bezdirdi.

Korktuğumuz konu bu zaten. Onu gören Töre bu koşmuyor ben de koşmuyorum derse ne olacka? Sosa bu hücum pres yapmıyor ben de yapmıyorum derse ne olacak?

Neden koca takım  bu adama göre oynasın hem de sonradan takıma dahil olan bir adam söz konusu. Ben yapmazdım. Ben ne yapıyorsam o da yapacak ben eşşek miyim derdim.

Ben koşayım o skor yapsın bütün alkışı o alsın gazeteler onu yazsın oh ne ala Memleket.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Ernst ve Üzülmez köpek gibi her topuna koştular bunun kaybettiği. Sonuç ne oldu? Bu adam öyle karakterli iki adamı canından bezdirdi.

Korktuğumuz konu bu zaten. Onu gören Töre bu koşmuyor ben de koşmuyorum derse ne olacka? Sosa bu hücum pres yapmıyor ben de yapmıyorum derse ne olacak?

Neden koca takım  bu adama göre oynasın hem de sonradan takıma dahil olan bir adam söz konusu. Ben yapmazdım. Ben ne yapıyorsam o da yapacak ben eşşek miyim derdim.

Ben koşayım o skor yapsın bütün alkışı o alsın gazeteler onu yazsın oh ne ala Memleket.
Umarım şenol hoca çözer bu sorunları ben güveniyorum hocaya.
Sorun olursa quaresma'nın gözünün yaşına bakmaz bence.

Çevrimdışı Ersoy

Nereye gidiyonuz siz  :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mevzu o değil ki adama bonservis verdin + yıllık ücreti bi ton maliyet ne gerek var bile bile lades dediler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 18:12:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Bakmayacaktır ama o da sorunu bitirmiyor.

Kadro dışı kalınca takım düzelir bu kez sırf bu adam için kombine alan adamlar isyan edecekler hocaya. O da tınlamayacak.

Taraftar her kaybedilen maçta ikiye bölünecek yok Quaresma oynasaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye -ne olmuşsa geçmişte oynadığı maçlarda

Bu sezon her türlü kaos bekliyor bizi. Tek bir şans var bu adamın iyi oynaması. Yani koca Beşiktaş'ın başarılı olması için bu adamın karakterini değiştireceği olasılık olan %1'e odaklanıyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

sorunda burada zaten... sadece ernst ve üzülmez koşuyordu köpek gibi... tek koşmayan o değildi. simao da savunma yapmıyordu. şimdi veli atiba sosa töre koşacak... koşmuyorlarsa çekeceksin kulağını... hücumda da quaresma bencillik yapmayacak. gereksiz bencillikte de onun kulağını çekeceksin... başka şansı olamaz...

bu konu uzar gider...ama şahsi fikrim quaresmanın bu sene çok daha başarılı olacağı / görüneceğidir.

quaresmanın olduğu ligde nani siren sesi olur der giderim  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Jukebox

Quaresma'yı kaçırıyorlar :D :D  :kop:

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Ersoy

Bende valla Q7'yi sevmeyen Beşiktaşlılar kaçırıyor felan sandım.Gerçekten aklımın ucundan geçti uçağın kaçırılma olasılığı. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Bu anlayış bitmedikçe on sene daha 3. oluruz.

Çevrimdışı f_madida

sorunda burada zaten... sadece ernst ve üzülmez koşuyordu köpek gibi... tek koşmayan o değildi. simao da savunma yapmıyordu. şimdi veli atiba sosa töre koşacak... koşmuyorlarsa çekeceksin kulağını... hücumda da quaresma bencillik yapmayacak. gereksiz bencillikte de onun kulağını çekeceksin... başka şansı olamaz...

bu konu uzar gider...ama şahsi fikrim quaresmanın bu sene çok daha başarılı olacağı / görüneceğidir.

quaresmanın olduğu ligde nani siren sesi olur der giderim  :ebebe: :ebebe:

Yok daha neler! Sosa'nin Tore'nin kulagini Quaresma efendi'nin keyfi icin cekecek oyle mi?

Quaresma takim oyununu becerebiliyorsa oynar, yoksa kadro disi kalir..kimse onun keyfinin kahyasi degil, hele ki Sosa gibi Tore gibi adamlar hic degil.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Neo Nesil

quaresmanın gelmesine sevinen bjk taraftarı

Çevrimdışı Jukebox

quaresmanın gelmesine sevinen bjk taraftarı
Troll bunlar tamamen takıma zarar vermek için yapıyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Kaan Türker

Kusura bakmayın ama bazı yorumları hayretle okuyorum. Q7 ve ayarında ki futbolcularla 3. Olmazsınız çünkü futbol iyi futbolcu ile oynanır. Kadronuzda Olcay Pektemek Necip ayarında futbolcular varsa 3. Olmaya adaysinizdir. Futbol antrenörü ve futbolcusu ile komple bir oyundur. Olcayin oynadığı yerde her türlü Quaresma oynar. O oynadı diye de 3. Olunmaz. Olcay ve türevleri oynarsa asıl 3. Olunur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 18:28:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Kusura bakmayın ama bazı yorumları hayretle okuyorum. Q7 ve ayarında ki futbolcularla 3. Olmazsınız çünkü futbol iyi futbolcu ile oynanır. Kadronuzda Olcay Pektemek Necip ayarında futbolcular varsa 3. Olmaya adaysinizdir. Futbol antrenörü ve futbolcusu ile komple bir oyundur. Olcayin oynadığı yerde her türlü Quaresma oynar. O oynadı diye de 3. Olunmaz. Olcay ve türevleri oynarsa asıl 3. Olunur.

Quaresma ve türevleri oynayınca da 4. ve 5. olduk o nasıl oldu o zaman  :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hayretle okuma normal şekilde oku. Şampiyonluk takım oyunuyla gelir bir kişinin şovuyla değil.

Çevrimdışı Neo Nesil

vee geldi  :evillol: welcome back to besiktas quaresma ;)

Çevrimiçi Samet Ç

Lig başladıktan bir ay sonra Şenol hoca Q7' yi süresiz kadro dışı bırakır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 18:31:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Lig başladıktan bir ay sonra Şenol hoca Q7' yi süresiz kadro dışı bırakır.

1 ayda olacağını sanmam ilk 6 hafta fiziği ile götürür.

7. veya 8. maçtan sonra oyundan alacak bu da el kol yapacak ve süresiz kadro kışı kalacak kuvvetle muhtemel.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli