2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833265 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Benim Mesajlarım neden onaylanıp yayınlanmıyor ???
İşinize gelmedigi içinmi ?
Ortada bize transfer olan bir futbolcu ile ilgili YANLIŞ bir Bilgi var ve ben bu bilgiye cevap veriyorum !
Bunu birde Forumun DENETÇİ si yapıyor , Biz yapsak Forumdan Atılma sebebi
Demekki yöneticilerin Yanlış bilgi vermesi Serbest ...
Sen kendi kendine ne köpürüp duruyorsun. Ben iş yerindeyim ve Adem gibi belli yerlerden yazabiliyorum. Napacak o gece kulüpleri devamlı müşterisini ifşa mı edecek. Bulamazsın tabi. Saf çocuğum. Sakatken portekizde soyulmadı mı. Soygun saati kaçtı. Nerden dönüyırdu. Ben bunların olacağına adım gibi eminim. Boşuna hevrslenmeyin.

Çevrimdışı hic2222

q7 eskisi gibi/eskisi kadar olumsuz işler yapmayacaktır
Ama
Nedense Töre ve Sosa nın bu durumdan duygusal manada olumsuz etkilenip düşüş yaşayabileceğinden endişeleniyorum.
İkisi de bölgelerinde kral idiler.
Şimdi konusuna, pozisyonuna, maçına göre Q7 oralarda olabilecek
Eğer ki bu üçlü samimiyet içeren bir uyum yakalar ise de yeme de yanında yat olur o bölge.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı SDemirsoy

söyleye söyleye getirdin KAPı @SDemirsoy  :lol: :D ne kadar çok istemesem de geldi Quaresma bu saatten sonra hayırlısı olsun  :hosgeldin :ok:
bende en başta istemiyorum ama bu saatten sonra destek olmamız gerekiyor abi yapacak bir şey tok :) @Oktay A.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı AdemG

Sen kendi kendine ne köpürüp duruyorsun. Ben iş yerindeyim ve Adem gibi belli yerlerden yazabiliyorum. Napacak o gece kulüpleri devamlı müşterisini ifşa mı edecek. Bulamazsın tabi. Saf çocuğum. Sakatken portekizde soyulmadı mı. Soygun saati kaçtı. Nerden dönüyırdu. Ben bunların olacağına adım gibi eminim. Boşuna hevrslenmeyin.
yanlis alinti.. pardon

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Madem foruma kural koydunuz tutarlı olmak adına Beşiktaş futbolcusuna diyen arkadaşın hakaretini kaldırın ya uyarı verin ya da kuraldaki gibi üyeliğini silin...
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 11:41:39 ZEKI ]

Çevrimdışı Easthanbool

Hayırlı uğurlu olsun canı gönülden istediğimiz adam geliyor.İnanıyorum ki istemeyenleri yanıltacaktır  :sevinc :ishock:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı AdemG

vay arkadasss..bu soylentiyi cikaranda inananda faiktir..

Çevrimdışı Easthanbool

Madem foruma kural koydunuz tutarlı olmak adına Beşiktaş futbolcusuna PUŞT diyen arkadaşın hakaretini kaldırın ya uyarı verin ya da kuraldaki gibi üyeliğini silin...

Aynen Q7 haberleri çıktığı an burada neler gördük neler üstelik bazıları da forumun aktif kullanıcılarından
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sedat_BJK

Baskan zamaninda gitsin biraz da gs yi karistirsin demisti ya. Ne ironik simdi su transfer.. yapacak birsey yok. Insallah hayirli olur. Enseyi de karartmaya gerek yok. Baktin tutmadi kadro disi edersin. En fazlabir kac milyon eurocugumuza malolur...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Eğer ki bu üçlü samimiyet içeren bir uyum yakalar ise de yeme de yanında yat olur o bölge.
Ben de o 3 lünün samimiyet kurmasından korkuyorum tam olarak

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy kendini kesmesin diye Quaresma'yı kap'a bildirmeye razı oldu başkan
hazırlık yapıyordum :D

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Hayırlı olsun.Artık tartışmaları bitirip yeni topçumuzu desteklememiz lazım.
Şenol hocaya güveniyorum.Verim almasını bilecektir

Çevrimdışı hic2222

Ben de o 3 lünün samimiyet kurmasından korkuyorum tam olarak
Yok üstad öyle samimiyet değil :lol:

Kastım sadece Futbol sınırları içerisinde başarı odaklı bir samimiyet
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Nartallo

Göz göre göre hatalı işler yapılıyor...

Ahmet Nur Çebi verdiği röportaj ve bu transfere rağmen o koltukta hala oturabiliyor. Şu yönetimde tek itimat ettiğim adamdı, o da hayal kırıklığı...

Çevrimdışı Çağatay

madem kap geldi ve iş resmiyete döküldü,
bu konuyla ilgili tek cümlemi yazayım artık.

Okuduğumuz bir kitaba tekrar başlıyoruz, inşallah bu sefer finali farklı biter.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

köpürmüyorum Abi , Yanlış bilgi verdiğini söylüyorum
Gooogleye Guti yazınca onlarca Foto çıkıyor, Ama Q7 , Cr 7 yazınca hiç çıkmıyor nedense :bandit:
Quaresma ilk geldiginde koskoca manşetler atılmıştı , Tam bir Aile düşkünüdür, Gece hayatı yoktur diye nitekim oylede Hiç magazin haberlerinde spor haberlerinde Q7nin sabaha karşı barlardan çıkarken Resimlerini görmedik oyuzden senin kullandığın Gece Kulubunden Toplarız sozu yanlış bir ifadededir @Yunus Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Ne gomez, ne q7...

beni asıl umutlandıracak, heyecanlandıracak adamlar,

g.inler, oğulcan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Lisbon uçağı ile geliyor Cigano

ysariusta

• Ziyaretçi

vay arkadasss..bu soylentiyi cikaranda inananda faiktir..
Bir kişi söylese tamam ama kime sorsam aynı durum. İnanmak durumundayım Adem. Pardon yani.

ysariusta

• Ziyaretçi

köpürmüyorum Abi , Yanlış bilgi verdiğini söylüyorum
Gooogleye Guti yazınca onlarca Foto çıkıyor, Ama Q7 , Cr 7 yazınca hiç çıkmıyor nedense :bandit:
Quaresma ilk geldiginde koskoca manşetler atılmıştı , Tam bir Aile düşkünüdür, Gece hayatı yoktur diye nitekim oylede Hiç magazin haberlerinde spor haberlerinde Q7nin sabaha karşı barlardan çıkarken Resimlerini görmedik oyuzden senin kullandığın Gece Kulubunden Toplarız sozu yanlış bir ifadededir @Yunus Abi
Bak hala aynı şeyi yqpıyorsun Emre. Kendi kendine yazıp duruyorsun ve kimsenin söylediğine dikkat etmiyorsun. Portekizde tedavi için gittiği ülkesinde soyguna uğradı. Saat kaçyı? Nerden dönüyordu?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taraftarlar karşılama için Prganize olmaya devam ediyor , Karşılama İPTAL değil , çArşı gitmiyor sadece, çArşı gitmiyor diye kimse gitmeyecek anlamı taşımıyor
Gitmek isteyen gitsin Oldukça kalabalık olacaktır Havaalanı :ishock: :ishock: :ishock:
Bide Rodolfho Açıklansada Rahatkasak biraz :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben  kelimesini hakaret olarak değil tamamen sevimlilik anlamında kullandım. Burada ki samimi ortamı ve beni tanıyan abilerim kardeşlerimin kötü anlamda söylemiyeceğimi bildiği için rahat yazdım ama tanımayanlarda vardı hataydı kaldırdım şu anda da. Ama uyarı verebilirsiniz  mod onayı filan. Saygım sonsuz ilk hatam diye görmezden gelinmesini istemem saygılar  :ok:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 11:43:18 ZEKI ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Oktay

Benim Mesajlarım neden onaylanıp yayınlanmıyor ???
İşinize gelmedigi içinmi ?
Ortada bize transfer olan bir futbolcu ile ilgili YANLIŞ bir Bilgi var ve ben bu bilgiye cevap veriyorum !
Bunu birde Forumun DENETÇİ si yapıyor , Biz yapsak Forumdan Atılma sebebi
Demekki yöneticilerin Yanlış bilgi vermesi Serbest ...
@Yunus Emre Dökmeci  okumadanmı onaylayalım :bandit: :bandit: al hepsini onayladım rahatladınmı :D :D