2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Yarın BAYRAM erken kalkın ÇOCUKLAR.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

arkadaşlar amacımız sansür değil.çok güzel bir yazı yazıyorsunuz içinde rencide edici bir kelime kullanıyorsunuz eleştiriniz bir kelime yüzünden eleştiri olmaktan çıkıp polemik konusu oluyor.

Çevrimiçi Necmi

"Yvon mvogo" kaleci adayım. İzleyin bence beğeneceksiniz. Daha 21 yaşında, geleceğin didası.

birinin ona iyi kalecinin kendini en az atan kaleci olduğunu söylemesi lazım adam uçuyor sonrada dağılıyor
kurtarsa bile dönen her topu yer :D

Çevrimdışı Orhan_

Kurallarla ilgili, özellikle üyelik iptalleri ile ilgili olan kısımlara ait bir detay geliştirilemez mi? Bir başlık altında olabilir bu. Şöyle ki eleştiri, saygı, alaycı yaklaşımlar ve bunların şiddetleri bireyler arasında büyük farklılıklar gösterebilir. En azından üyelik iptaline sebep olan mesaj ve mesajlar bütünü ile yöneticinin üyeliği neden  iptal ettiğini bildiren basit bir açıklama görebilirsek, bu kuralları kendi adımıza tanımlamamız da kolaylaşabilir. Hatta ilerde belki de oylama ile karar verilebilir. Hatta uslu çocuklar olursak bir gün şirinleri bile görebiliriz  :D

Çevrimiçi murat

tolgay için 6 milyon euro teklif gelmiş.6 ya vereceğine kendin yararlanırsın.5 sene sonra yine o paralara satabilirsin.24 yaşında adamı o fiyata vermek aptallık olur.

Çevrimiçi sozkul

Adam resmen daha fazla parlamasın dıye dk 65 de Tolgay cıkardı ve bazı maclar oynatmadı , west Ham a gıttıgi gibide transfer teklifi yaptı, şimdi buna Sırp denmezde ne denir ?

@Kemal kardeşim anlamadım ben burayı, Biliç'in Hırvat olduğunu bildiğimize göre, ironi yapıyorsun sanırım. Futbol dilinde üçkağıtçılık yapan, kendi gelecek planları uğruna kendi takımına komplo kuran spor adamlarına Sırp mı deniyor?

Çevrimdışı Neo Nesil

q7 ve rodolpho tamam lakin gomez işi aluko, nene, ronaldinho, lanzini gibi olur  :ok:

bu 4 lü kariyerlerini para için hiç eden topçulardır... içimden bir ses gomezin de bunlardan farksız olacağını söylüyor... (umarım öyle birşey olmaz.)

f.o bence gomez yerine farklı alternatif bulabilir... n'doye bizim 3 sene önce istediğimiz adamdı. videolarına baktım, o kadar da kötü topçu değil. hava hakimiyeti ve top kontrolü mükemmel derecede. lakin fiziği pek iyi değil... demba banın bir alt modeli diyebiliriz.

o da olmadı sow'u fenerden 1 sene kiralayabiliriz. o da gelmezse cenkle devam edeceğiz gibi...

fernandaoya herkes burun kıvırmıştı geldiğinde. hatta bursaspor taraftarı bile gitmesini istiyordu, adam bursaspor taraftarını utandırdı. üstelik de bu sezonun gol kralı...

isimler çok fazla bir şey kazandırmıyor. drogba 2 sezonda ancak 17 gol yapabildi ki bizim demba ba 1 sezonda kendisini geçti. (tabiki de drogba daha iyi. ben katkıdan bahsediyorum.)

forvetten önce diniprodan douglas, moskovadaki douglas (sözleşmeyi uzattı deniliyor...)dan biri alınabilir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benimde kafam karıştı , 22 Maddenin tamamının sonunda Uyelik iptali var :biggrinking: :biggrinking:
En iyisi etliye sütlüye karışmayıp İyi kotu evet hayır demek galiba :bandit:
Hele ben Kesin No ppst olurum zaten Moderatordeyim :D
Bu arada No Post ne oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

Ya birşeyleri çok pis kaçırıyorum galiba. 21 i olmuş 2. Kamp başlamış ligin başlamasına 4 haftadan az kalmış. Stoperin yok, 1numaralı forvetin yok, orta sahan eksik hala Bekliyoruz😂😂
Her gün ayrı bir şamata. Her gün biriyle anlaşıp diğerinden vazgeçiyorz. Q7 rhodolfo gelir transfer biter ben söyliyim. Gomez falan hikaye alamazlar.
1iyi 1 kötü transferle kapatırız bu sene.

Çevrimdışı Efe

tolgay için 6 milyon euro teklif gelmiş.6 ya vereceğine kendin yararlanırsın.5 sene sonra yine o paralara satabilirsin.24 yaşında adamı o fiyata vermek aptallık olur.
tolgay satılacak en son oyuncu şuan için sakatlık sorununu çabuk atlatır ve 2.yarı bize katkı verecektir son maçlara doğru en az 2 yıl bizde sonrasına bakılır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hemen her kelime,cümle polemik konusu edilebilir.

Şöyle ki, ben buraya gelmeden önce yazdığım bir forumda, biliç takıntılı bir teknik direktör dediğim için nopost almıştım mesela. Bir yöneticiye göre bu aşağılayıcı hakaret anlamı taşıyormuş, diğerine göre taşımıyormuş.

Yahut, başkan yalan söylüyor dediğim zaman burada bir hakaret var mı örneğin? 20sinde hazır dedi transferler, bende dedim ki başkan yalan söylemiş.
Hangimiz haklıyız?

Benim naçizane önerim, ucu çok açık olmayan şeyler kurala bağlanması yönünde olacak.

Mesela küfürün sana goresi bana göresi olmaz.
Yada uyelerin birbirine tehdit edici şekilde konuşmalarının sana göresi bana göresi olmaz.

Oyle şeyler yazılmış ki yukarıda, resmen kimse birşey yazmasın a dönmüş iş.

Forumda birlik düzen istiyorsanız, her tur fikrin kişinin fanatiğini uzak tutun.

Quaresma olabilir bu, biliç Şenol hoca olabilir, Fikret orman olabilir Olcay olabilir.
Her tur fanatik dediğimde, foruma tek amacı olcayı eleştirmek için giren, quaresmayı ovmek için giren, Fikret ormana laf söyletmemek için giren insanlar asıl zararı verenlerdir.

Saygılar.

Çevrimdışı Kemal

@Kemal kardeşim anlamadım ben burayı, Biliç'in Hırvat olduğunu bildiğimize göre, ironi yapıyorsun sanırım. Futbol dilinde üçkağıtçılık yapan, kendi gelecek planları uğruna kendi takımına komplo kuran spor adamlarına Sırp mı deniyor?

evet abi ironi yapıyorum hatta sırp bişeyi denir bizde de onu hakarete girer diye yazmadım. Tam senin açıkladığın şekilde yaptı. @sozkul

Çevrimdışı Kemal

bu saw için nasıl kiralayalım diyorsunuz hayret , heralde adam hiç bir BJK maçını boş geçmedi sizin hayranlıkta ordan geliyor. Arkadaş renkli takımdan Messi gelse istemiyorum ben artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

q7 ve rodolpho tamam lakin gomez işi aluko, nene, ronaldinho, lanzini gibi olur  :ok:

bu 4 lü kariyerlerini para için hiç eden topçulardır... içimden bir ses gomezin de bunlardan farksız olacağını söylüyor... (umarım öyle birşey olmaz.)

f.o bence gomez yerine farklı alternatif bulabilir... n'doye bizim 3 sene önce istediğimiz adamdı. videolarına baktım, o kadar da kötü topçu değil. hava hakimiyeti ve top kontrolü mükemmel derecede. lakin fiziği pek iyi değil... demba banın bir alt modeli diyebiliriz.

o da olmadı sow'u fenerden 1 sene kiralayabiliriz. o da gelmezse cenkle devam edeceğiz gibi...

fernandaoya herkes burun kıvırmıştı geldiğinde. hatta bursaspor taraftarı bile gitmesini istiyordu, adam bursaspor taraftarını utandırdı. üstelik de bu sezonun gol kralı...

isimler çok fazla bir şey kazandırmıyor. drogba 2 sezonda ancak 17 gol yapabildi ki bizim demba ba 1 sezonda kendisini geçti. (tabiki de drogba daha iyi. ben katkıdan bahsediyorum.)

forvetten önce diniprodan douglas, moskovadaki douglas (sözleşmeyi uzattı deniliyor...)dan biri alınabilir...
Herşeyi anlarımda Sowu neden 1 Yıl kiralayalımki ???
Adamın sözleşmesi zaten 1 Yıl sonra bitiyor :D
Devre arasında imzalatırsın sozleşmeyi yıl sonunda Tapulu topçumuz olur :bandit:
Bu arada ben hala Sowun alnması taraftarıyım bu sezonada formda ve Hızlı başladı Röveşata ve Vole gollerine devam ediyor ....
Ben burada Sowu alalım dedigimde çok tepki aldım , Gerçekten merak ediyorum Sow ın nesini beğenmiyorsunuz :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu kurallara gerek var mı?Ben aylardır buradayım birbirini rencide eden,hakaret eden veya aşağılayan görmedim.Yaş faktörü birçok şeyin önüne geçiyor zaten yapmayın biraz farklı olsun bu forum.

Çevrimiçi Necmi

Peki mesela diyelim, Allah korusunda , bugün görüntülerde mevcut kamp yapılan saha alanı patates tarlasına döndü Allah korusun 1 topçumuz daha sakatlansa idmanda, o sahayı ayarlayan kişilere ismen hakaret etsek dayanamayıp kesin üyeliğimiz silinir mi?  @Çağrı

mesela dangalak kas kafalılar desek , demiyorum da , Allah korusun öyle bir şey olsa çok kızsak falan filan...
@Kemal şimdi ne yapalım bu gün Beşiktaş taraftarına (Hakaret Yasak)₅ denmiş şimdi bu güne kadar bazı şeyleri geçiştiriyorduk
genelde eski üyeler ve hoş görü seviyesinde davranıyordu şimdi bu aralar bir sürü yeni üye geldi ve kendilerini twiteerde falan sanıyorlar
buranın bir Beşiktaş forumu olduğunu anlamıyorlar eleştiri hakaret etmek değildir kimse burda bir kaç kişinin sokak ağzıyla konuşmasını
dinlemek zorunda değil özellikle nick alıyorlar giriyorlar ve istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar
bunu yapanlar genelde yirmi yaş altı ve nick alarak en fazla deve kuşu kadar saklandıklarının farkında değiller hakaret edersen bu hukuksal bir
ihlaldir ve hakaret ettiğin kişi şikayet ederse seni nickin kurtarmaz gelirler seni kapından alırlar. Yok üstüne bizde bu işden sorumlu oluruz.
sanıyorlarki burda istediklerini söylüyorlar bir şey olmuyor ama farkedilmiyor sadece bir haftada 5-6 kişi atıldı forumdan bir sürü insan
mod onayına alındı yada süreli mesaj atması yasaklandı tabi ceza alanıda rencide etmemek için belli etmiyoruz bir kişinin ceza aldığı diyer
üyeler tarafından görünmüyor. Bakın eleştiriye karşı değiliz ama küfür ve hakareti eleştiri sananı bu forumda barındırmamalıyız.

Çevrimdışı Orhan_

bu saw için nasıl kiralayalım diyorsunuz hayret , heralde adam hiç bir BJK maçını boş geçmedi sizin hayranlıkta ordan geliyor. Arkadaş renkli takımdan Messi gelse istemiyorum ben artık.

Messi gelecekse isterim ben  :evillol:

Aslına bakılırsa bence bu fikir yanlış. Alma ihtimalimiz olsa Caner'i neden almayalım ki mesela ya da Muslera'yı. Renkli takımdan bitik oyuncu almaktan bu fikir yerleşti galiba kafamıza.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:19:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hemen her kelime,cümle polemik konusu edilebilir.

Şöyle ki, ben buraya gelmeden önce yazdığım bir forumda, biliç takıntılı bir teknik direktör dediğim için nopost almıştım mesela. Bir yöneticiye göre bu aşağılayıcı hakaret anlamı taşıyormuş, diğerine göre taşımıyormuş.

Yahut, başkan yalan söylüyor dediğim zaman burada bir hakaret var mı örneğin? 20sinde hazır dedi transferler, bende dedim ki başkan yalan söylemiş.
Hangimiz haklıyız?

Benim naçizane önerim, ucu çok açık olmayan şeyler kurala bağlanması yönünde olacak.

Mesela küfürün sana goresi bana göresi olmaz.
Yada uyelerin birbirine tehdit edici şekilde konuşmalarının sana göresi bana göresi olmaz.

Oyle şeyler yazılmış ki yukarıda, resmen kimse birşey yazmasın a dönmüş iş.

Forumda birlik düzen istiyorsanız, her tur fikrin kişinin fanatiğini uzak tutun.

Quaresma olabilir bu, biliç Şenol hoca olabilir, Fikret orman olabilir Olcay olabilir.
Her tur fanatik dediğimde, foruma tek amacı olcayı eleştirmek için giren, quaresmayı ovmek için giren, Fikret ormana laf söyletmemek için giren insanlar asıl zararı verenlerdir.

Saygılar.

Yazılan şeyler insan temelli olduğu için her işte olduğu gibi burada da yönetici insiyatifi kaçınılmaz.

Ben de üyeydim Armağan kuruculardan değilim, bu alan genelde ben @Deniz ve @Tolga nın denetiminde.

Aşırıya kaçmadığı sürece bize güvenebileceğinizi sanıyorum kimseyi durup durmadık yerde susuturup göndermedik hiç.

Bu aynen böyle olacak sadece bazı kelimeler eskisi gibi gelişi güzel kullanılamayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Herşeyi anlarımda Sowu neden 1 Yıl kiralayalımki ???
Adamın sözleşmesi zaten 1 Yıl sonra bitiyor :D
Devre arasında imzalatırsın sozleşmeyi yıl sonunda Tapulu topçumuz olur :bandit:
Bu arada ben hala Sowun alnması taraftarıyım bu sezonada formda ve Hızlı başladı Röveşata ve Vole gollerine devam ediyor ....
Ben burada Sowu alalım dedigimde çok tepki aldım , Gerçekten merak ediyorum Sow ın nesini beğenmiyorsunuz :alala: :alala:

20 numarayı da alalım mı İstanbulspordan kardeşim veya Altıntopu Gs den ? q7 mizde geldi, Başkana ulaşalım Ruslardan da Almeidayı alalım . quti de bize yeni İspanyol yollasın .

Süper bir Beşiktaş olur , üzerine 285 sene Feda yaparız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 00:21:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kurallara gerek var mı?Ben aylardır buradayım birbirini rencide eden,hakaret eden veya aşağılayan görmedim.Yaş faktörü birçok şeyin önüne geçiyor zaten yapmayın biraz farklı olsun bu forum.

Çok fazla oldu genelde ben hoşgördüm sildim geçtim. Normalde yaptırım uygualamam gerekirdi. Uyguladığım çok az üye oldu.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

kural koymak kimseyi kısıtlamak değil ki sen ben nasıl ceza almıyorsak yazılarımıza dikkat ediyorsak herkes aynı öz veriyi gösterecek gidip başkana sallarsan taraftara sallarsan x birine küfür edersen yada aşşağlarsan tabiki ceza alırsın forum büyüdüğü içinde kontrol zorlaştı herkes nasıl hareket ederse o derece karşılığını alacak o kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Test: Deneme 1-2...

365 gün oyuncu izliyorsunuz, İnler'den başka oyuncu mu yok?

Aynı maliyete hatta daha azına tonla oyuncu var, İnler'den daha iyi.

4-5 tanesini yazdım. Önerdim. Bu kadar mı küçük futbol dünyanız?

*Şimdi bu tenkit mi; aşağılayıcı üslup mu?  :D

*Hayır, aslında tenkit de sonuç...  :eyes @Çağrı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Flamini ile neden gs ilgileniyor arkadaş. Gelse bizde oynasa 2 sene fena mı olur. Arsenal bonserviste istemez sanmıyorum yani

Çevrimdışı Kemal

@Kemal şimdi ne yapalım bu gün Beşiktaş taraftarına (Küfür Yasak) denmiş şimdi bu güne kadar bazı şeyleri geçiştiriyorduk
genelde eski üyeler ve hoş görü seviyesinde davranıyordu şimdi bu aralar bir sürü yeni üye geldi ve kendilerini twiteerde falan sanıyorlar
buranın bir Beşiktaş forumu olduğunu anlamıyorlar eleştiri hakaret etmek değildir kimse burda bir kaç kişinin sokak ağzıyla konuşmasını
dinlemek zorunda değil özellikle nick alıyorlar giriyorlar ve istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar
bunu yapanlar genelde yirmi yaş altı ve nick alarak en fazla deve kuşu kadar saklandıklarının farkında değiller hakaret edersen bu hukuksal bir
ihlaldir ve hakaret ettiğin kişi şikayet ederse seni nickin kurtarmaz gelirler seni kapından alırlar. Yok üstüne bizde bu işden sorumlu oluruz.
sanıyorlarki burda istediklerini söylüyorlar bir şey olmuyor ama farkedilmiyor sadece bir haftada 5-6 kişi atıldı forumdan bir sürü insan
mod onayına alındı yada süreli mesaj atması yasaklandı tabi ceza alanıda rencide etmemek için belli etmiyoruz bir kişinin ceza aldığı diyer
üyeler tarafından görünmüyor. Bakın eleştiriye karşı değiliz ama küfür ve hakareti eleştiri sananı bu forumda barındırmamalıyız.

@Necmi abi orda ironi var ve asıl vurgu farklı , sen benim ne zaman birine hakaret ettiğimi veya hakaret edilmeyi savunduğumu gördün ?

Benim olayım kalın puntoyla yazabilmek :)

Yoksa hakaret zaten Kanunen yasak ve Anayasada kişinin Hakları diye kocaman başlık var.

Çevrimdışı Neo Nesil

Benimde kafam karıştı , 22 Maddenin tamamının sonunda Uyelik iptali var :biggrinking: :biggrinking:
En iyisi etliye sütlüye karışmayıp İyi kotu evet hayır demek galiba :bandit:
Hele ben Kesin No ppst olurum zaten Moderatordeyim :D
Bu arada No Post ne oluyor :alala:

ben oradan ban yedim zaten  :D

kayseri maçında taraftarlar hakkında birkaç yazı yazdım diye uyarı almıştım.

eskişehir maçında ise taraftarlara karşı "kışkırtmaktan"(aslında taraftara karşı sabırsızlığını yüzlerine vurmak istedim ) buranın adminleri kargaşa çıkarma nedeniyle  önce mod sonra da ban yemiştim...