2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Fio, madem Mario Suarez'i almış.

Bize Milan Badelj'i bıraksınlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Sezonu Topu

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Fio, madem Mario Suarez'i almış.

Bize Milan Badelj'i bıraksınlar.

Begendigim adamlardan biridir
fm de cok isimi gördüydü :)
Tolgay ile takim arkadaslariydi yamulmuyorsam eskiden
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

YARIN EN AZ 1 EN FAZLA 2 KAP OLUR
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FedericoGiunti

"Yvon mvogo" kaleci adayım. İzleyin bence beğeneceksiniz. Daha 21 yaşında, geleceğin didası.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ersoy

YARIN EN AZ 1 EN FAZLA 2 KAP OLUR
Bende her gün yazıyorum böyle ama sonuç ortada.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Dr.Zeck

"Yvon mvogo" kaleci adayım. İzleyin bence beğeneceksiniz. Daha 21 yaşında, geleceğin didası.

2:00 da frikiği kullanan tanıdık geliyormu  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:06:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yaşından muhtemelen gereksiz çok fazla uçuyor. Pozisyon aldığı  toplarda bile sırf uçmuş olmak için uçmuş böyle ayakta kalmazsa çok gol yer ilerleyen zamanlarda.

Bir de havatoplarından hiç pozisyon yok.

Artı olarak maç başı 2 gol yiyor gol yediği maçlarda. İzlemek lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:09:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Pato'yu istiyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı ,yönetimden bazılarının arada buraya uğradığını biliyorum, yönetimden bir tenkit mi geldi her sayfaya sürekli kural kopyalıuorsunuz ?

Çevrimdışı Kemal

Bilic Pato'yu istiyor  :evillol:

Sakatlanmasa 10 m euroya Tolgayı almaya çalışırdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:13:03
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı ,yönetimden bazılarının arada buraya uğradığını biliyorum, yönetimden bir tenkit mi geldi her sayfaya sürekli kural kopyalıuorsunuz ?

Hayır @Kemal abi ben kopyalıyorum kuralları Beşiktaş yönetiminin buraya müdahale gibi bir durumu olamaz.

Yaklaşık 1-2 gün daha devam edeceğim bayramdan ötürü girmeyenler var foruma okumadan eskisi gibi davranıp attırmasın kimse kendini diye.

Bugün benzer durumdan 2 zaiyat verdik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır @Kemal abi ben kopyalıyorum kuralları Beşiktaş yönetiminin buraya müdahale gibi bir durumu olamaz.

Yaklaşık 1-2 gün daha devam edeceğim bayramdan ötürü girmeyenler var foruma okumadan eskisi gibi davranıp attırmasın kimse kendini diye.

İntihar olmuş onlar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:15:05
  • Beşiktaş / Bodrum
"Fikret Orman korkusundan numarasını değiştirdi"

İbrahim Hacıosmanoğlu Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında; "Taraftarından korktuğu için telefon numarasını değiştirdi. Benim bildiğim başkanlar numarasını değiştirmez. Bu kadar korkmasına gerek yok" ifadelerini kullandı.

Ne demek istemiş Hacı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Anladım kardeşim

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yaşından muhtemelen gereksiz çok fazla uçuyor. Pozisyon aldığı  toplarda bile sırf uçmuş olmak için uçmuş böyle ayakta kalmazsa çok gol yer ilerleyen zamanlarda.

Bir de havatoplarından hiç pozisyon yok.

Artı olarak maç başı 2 gol yiyor gol yediği maçlarda. İzlemek lazım.
Young boysta oynuyor maç başı iki gol yemesi kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Şimdi bu adamı ucuz yollu alsan be şenol hocaya versen iş çıkar mı çıkmaz mı?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kemal

İbrahim Hacıosmanoğlu Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında; "Taraftarından korktuğu için telefon numarasını değiştirdi. Benim bildiğim başkanlar numarasını değiştirmez. Bu kadar korkmasına gerek yok" ifadelerini kullandı.

Ne demek istemiş Hacı?

Hakaret etmiş , üyeliğini silin hemen  :evillol: :icool: 

Çevrimdışı Türkay

Bilic Veli'yi istiyormuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne demek istemiş Hacı?

Başkan dedi ya Beşiktaş'tan bu kadar korkmayın diye. İlk haftalar deplasmanda oynama isteğimize karşı çıkmış ts-gs. Ondan demiştir.

Boş konuşmuş. A.Y.'a da askerliğini yapmayan adamla muhattap olmam falan diyodu boş laflar işte mantıklı cevap veremeyeceği için..

Çevrimdışı Kemal

Adam resmen daha fazla parlamasın dıye dk 65 de Tolgay cıkardı ve bazı maclar oynatmadı , west Ham a gıttıgi gibide transfer teklifi yaptı, şimdi buna Sırp denmezde ne denir ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 23:20:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Young boysta oynuyor maç başı iki gol yemesi kötü kaleci olduğu anlamına gelmez. Şimdi bu adamı ucuz yollu alsan be şenol hocaya versen iş çıkar mı çıkmaz mı?

Kötü demedim zaten sadece defo gördüm onu ekledim refleksleri iyi gözüküyor yoksa.

Önemli olan bu kadarı değil ama potansiyel görmesi lazım bu kadar Cenk'te de var hep vardı ama oyun aklı gelişmedi hiçbir zaman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Daha sezon baslamadi, maclar baslasin ondan sonra futbolculara, teknik heyete veya yonetime yonelik yazilardan forum nufusu erozyona ugrayacak gibi, biz burada kac mac gecirdik gecen sene, mac stresiyle cok zaiyat verilir daha  :evillol:

Yalniz hakaret, kufur ve asagilayici yazilar konusuna katilsam da, alayci yazilarin yasaklanmasi bence sansure giriyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

Ne demek istemiş Hacı?

vodafone'a geçmiştir ondan ulaşamıyodur  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Pektemek - Köybaşı- Ömer - Süzen - Sezer - Tolga

bu 6 lıyı bir paket yapsak güzel bir adamla takas yapmazlar mı , mesela Ertuğrul Türk topçu hastasıdır , 6 sına karşılık Ozanı bize vermez mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim kaleci adayım igor akinfeev zamanında müthişti sakatlık filan patlayamadı onu alma şansımız olsa güzel olurdu ama hiç sanmıyorum