Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gomez e bonservis vermiyoruz. Onun yerine bonservis parasını Gomez e bir nevi taksitler halinde veriyoruz. 6 milyon bonservis oyuncuya 3,5 milyon 3 sene için artı 2 milyon ( 3 x 2 : 6 milyon ) . Yani Gomez e yıllık 5.5 milyon . Benim bildiğim bu
Ne KAP'mış be bekleye bekleye helak oldu herkes
kap yerine şişe gelecek bugun
Şimdi anladım konuyu üstad, teşekkür ederim..Bu arada bugün gündüz şöyle bir haber vardı...http://www.sporx.com/besiktasin-istedigi-gomezin-menajeri-konustu-SXHBQ478021SXQÖzetle Birkaç kulüple görüşme devam ediyor demiş Menejeri,,Fiorentina 10 istiyor, Beşiktaş 6 veriyor bonservise filan diyor..
Sabah yaptim herkes kesin kap gelecek diye takmadi espirimi. Simdi yine yapayim belki birileri begenir!!!Cocuk kizi istemis. Ailesi kizi vermis. Cocugun ailesi kizin maliyetlerinden dolayi isi resmiyete dokene kadar biraz bekleyelim bir bilezik daha az aliriz demis. Kiz dusunmus ne kadar KAPsiz besiktas yonetimi bir aile...
üşenmedim izledim 19 dakika boyunca. 19. dk ile 19.40 arasını dikkatlice izleyin. Bakalım ne duyacaksınız.
Dünyanın en kısa fıkrası.Oyuncularımız ikinci kampa yetişecek.
Üçünü bir arada duyuracağız diye transferi açıklamıyorlar gerçekten ne denir bilmiyorum.