2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844811 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ne KAP'mış be bekleye bekleye helak oldu herkes :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı hic2222

Gomez e bonservis vermiyoruz. Onun yerine bonservis parasını Gomez e bir nevi taksitler halinde veriyoruz. 6 milyon bonservis oyuncuya 3,5 milyon 3 sene için artı 2 milyon ( 3 x 2 : 6 milyon ) . Yani Gomez e yıllık 5.5 milyon . Benim bildiğim bu
Şimdi anladım konuyu üstad, teşekkür ederim..
Bu arada bugün gündüz şöyle bir haber vardı...

http://www.sporx.com/besiktasin-istedigi-gomezin-menajeri-konustu-SXHBQ478021SXQ

Özetle Birkaç kulüple görüşme devam ediyor demiş Menejeri,,
Fiorentina 10 istiyor, Beşiktaş 6 veriyor bonservise filan diyor..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

Ne KAP'mış be bekleye bekleye helak oldu herkes :D
kap yerine şişe gelecek bugun  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'i bekliyolar. 3'lü yapacaklar :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gs, Ozan tufan için zorluyormuş epey.

Aslında her anlamda cuk diye oturacak takım varsa o beşiktaştır. Ama para ne arar la beşiktaşta durumu var tabi.

Gsde de para yok diyorlar ama ozanı isteme cürretini gösterebiliyorlar.

Çevrimdışı Sarp

Şu saate kadar kap gelmemesi karşısında şaşkınım...
Bugün olumlu haberler bekliyordum oysa... :icool:

BJKAS hisse seneletleri 10 temmuzda 1.90 iken, 15 inde 2.10 olmuş.

Lot başına iyi para eder yüklü girişlerde. %11 artık demektir.

Çevrimdışı kartalBaz

Sabah yaptim herkes kesin kap gelecek diye takmadi espirimi. Simdi yine yapayim belki birileri begenir!!!

Cocuk kizi istemis. Ailesi kizi vermis. Cocugun ailesi kizin maliyetlerinden dolayi isi resmiyete dokene kadar biraz bekleyelim bir bilezik daha az aliriz demis. Kiz dusunmus ne kadar KAPsiz besiktas yonetimi bir aile...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi anladım konuyu üstad, teşekkür ederim..
Bu arada bugün gündüz şöyle bir haber vardı...

http://www.sporx.com/besiktasin-istedigi-gomezin-menajeri-konustu-SXHBQ478021SXQ

Özetle Birkaç kulüple görüşme devam ediyor demiş Menejeri,,
Fiorentina 10 istiyor, Beşiktaş 6 veriyor bonservise filan diyor..

Gomez in Fiorentina dan alacakları varmış ve kendisi teklif etmiş bonservisimi alacaklarıma karşılık ben alayım siz o parayı bana ödeyin diye . Bir çok gazetede bu şekilde çıkmıştı. 3 yılda 2 şer milyon , 3.5 ta kendisine 5.5 toplam yazıyordu. Belki 6 olması bonservisinin artmasından olabilir ama Beşiktaş Fiorentina ya kesin olarak para ödemeyecek diye biliyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Sabah yaptim herkes kesin kap gelecek diye takmadi espirimi. Simdi yine yapayim belki birileri begenir!!!

Cocuk kizi istemis. Ailesi kizi vermis. Cocugun ailesi kizin maliyetlerinden dolayi isi resmiyete dokene kadar biraz bekleyelim bir bilezik daha az aliriz demis. Kiz dusunmus ne kadar KAPsiz besiktas yonetimi bir aile...

Kızın ailesi teminatta istemiş mi ? :evillol:
Bundan sonra her sene!

üşenmedim izledim 19 dakika boyunca.

19. dk ile 19.40 arasını dikkatlice izleyin. Bakalım ne duyacaksınız.

Çevrimdışı musacn1903

Sonra kız çocuğun ailesini beklerken evde az daha temizlik yapim demiş . Temizlik yaparken de sen git kolunu bacağını kır sakat kal. Tabi böyle olunca cocugun ailesi kızı almaktan vazgeçmiş :D

Çevrimdışı talha

Dünyanın en kısa fıkrası.

Oyuncularımız ikinci kampa yetişecek.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Çarşı resmi twitter hesabı : Suruç sebebiyle Q7'yi karşılama organizasyonu iptal edilmiştir.

Çevrimdışı Ersoy

Beklediğimiz bütün oyuncular yetişecekmiş.
Bundan sonra her sene!

Dünyanın en kısa fıkrası.

Oyuncularımız ikinci kampa yetişecek.  :evillol:

Bunuda delice savunmaya çalışacaklardır. hadi birinde pazarlık uzadı, diğerinde son anda pürüz çıktı e be mübarek, bari bir tanesini getir de, diğerlerini açıklamaya yerin olsun.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İzledim, "Haftaya Netleşir" dedi başgan  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı yigitcan1903

Neden bugün kap?
Neden dün değildi,yarın değil?
Duyum falan mı vardı?

Çevrimdışı Ayberk

"tahmin ediyorum" diye başlıyor cümlesi. transfer işlerini basit işler sananlar var halen. Rhodolfo nun bonservisinin 6 kulüp tarafından paylaşıldığını hanginiz biliyordu şimdiye kadar. sürekli birilerini taşlayan kişilerin bu şekilde istedikleri eline geçiyor mu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 16:22:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Üçünü bir arada duyuracağız diye transferi açıklamıyorlar gerçekten ne denir bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Üçünü bir arada duyuracağız diye transferi açıklamıyorlar gerçekten ne denir bilmiyorum.
Neskafe

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

fio suarezle anlaşmış