2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Linnes'ten ağzınız yandı tabii Gomez'i üfleye üfleye yiyorsunuz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 14:21:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Ne alakası var...!
Bunu Alan yönetim karektersiz mi oluyor da taraftara veya Oyuncuya karakter muamelesi sorguluyorsunuz...!
Kimseyi zor durumda değil isteyen gider isteyen gitmez isteyen sever isteyen sevmez...!
Sizin istediğiniz olmadığı için sizden olmayanlara 2 sınıf muamelesi yapılması hoş değil...!

@ALI RIZA ne alakası var ..!

Bunu alan yöneticiye karaktersiz demedim oyuncuya da demedim oyuncu karakterliyse bunu yapar dedim..!

Bizim istediğimiz olmuyor diye değil 2. sınıf olduğu için 2. sınıf muamelesi görmeli ama onu da yapmıyoruz eleştiriyoruz..!

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunu alan yöneticiye karaktersiz demedim oyuncuya da demedim oyuncu karakterliyse bunu yapar dedim..!

Bizim istediğimiz olmuyor diye değil 2. sınıf olduğu için 2. sınıf muamelesi görmeli ama onu da yapmıyoruz eleştiriyoruz..!

@Çağrı Ne alakası var...!  :steamed: :steamed:
İşinize gelmedi mi 2. sınıftan 3. sınıfa terfi ettirir hatta ve hatta sokakta görür piçaklar futbolu bıraktırırsınız Siz Holigan taraftarlar böylesiniz  :bandit: :bandit: :bandit:

@Deniz e de Selamlar Olsun  :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 14:24:14
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Ne alakası var...!  :steamed: :steamed:
İşinize gelmedi mi 2. sınıftan 3. sınıfa terfi ettirir hatta ve hatta sokakta görür piçaklar futbolu bıraktırırsınız biz Holigan taraftarlar böylesiniz  :bandit: :bandit: :bandit:

Ne alakası var..!

Fazla atar arkasına batar, pıçağı yemek istemiyorsa adam olacak indiği andan itibaren  :vur :nargile:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beşiktaş Arena Forum Kullanım Kuralları

2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Osvaldo'nun sözleşmesi de bitmiş galiba.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı canU

Hayır neden özel jet bu kadar havalanmasına ne gerek var verin tarifeli pegasusla gelsin😂😂 thy bile lüks ona😛

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 14:26:36
  • Beşiktaş / Bodrum

2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"

Küfür, hakaret, aşağılayıcı ve alaycı konuşma nerede  :bandit:

Karakterliyse dedim karaktersiz demedim  :icool:

Kuralları delme metodları ders.4  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Bu gün şimdi bakıyorum da göremedim kap falan. Kap disinda bir gelişme varmi gomez rodolfo da.

Çevrimiçi Samet Ç

Veli Avusturya kampına götürülmemiş. İnler-Aqulaini-Gentner-Cambiasso bunlardan en az birini almamız lazım.

Çevrimdışı ALI RIZA

İktidar kimde ise güç ondadır  :kop: Yöneticiler de Ellerindeki gücü kullanıyorlar @Hasan Tahsin abi Muhalifet çıkmıyor  :kop: :kop:
@Çağrı  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Küfür, hakaret, aşağılayıcı ve alaycı konuşma nerede  :bandit:

Karakterliyse dedim karaktersiz demedim  :icool:

Kuralları delme metodları ders.4  :evillol:

Eğer sessizce gelmezse öyle olacak  :evillol:

Şaka şaka @Çağrı kardeşim  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 14:31:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer sessizce gelmezse öyle olacak  :evillol:

Şaka şaka @Çağrı kardeşim  :icool:

Bknz. Oyuncunun kendi tercihi olacak ben bir şey demedim seç dedim  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tamam gençler quaresma ile ilgili çok fazla olumsuz konuşmayın artık bizim futbolcumuz 3-5 top oynasın ne yaptığını görelim zaten kötü oynarsa zarar verirse sınırsız konuşma hakkınız olacak. Lütfen o güne kadar futbolcumuzla ilgili önyargı dolu kötü lafları kendinize saklayın. Yeterince konuşuldu daha fazla konuşmak için sahada ne yaptığını görelim. Quaresmayı aşırı sevenler de sevgisini ölçülü göstersin işe yarar bişeyler yaparsa karşılığını verirsiniz acele etmeyin.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne alakası var..!

Fazla atar arkasına batar, pıçağı yemek istemiyorsa adam olacak indiği andan itibaren  :vur :nargile:
Ben onun yerinde olsam Davul zırna ekibi alır gılarneti de getirir indiğim andan itibaren eve kadar çaldırır düşmanlarımı çatlatırdım  :halay: :halay: :halay: @Çağrı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İktidar kimde ise güç ondadır  :kop: Yöneticiler de Ellerindeki gücü kullanıyorlar @Hasan Tahsin abi Muhalifet çıkmıyor  :kop: :kop:
@Çağrı  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Konuşana bak sen  :alala: Sistem yöneticisi kendi kendini ihbar ediyor  :kop: :kop:

Şimdi bana konu dışı yaptın diye moderasyon cezası verirsiniz siz  :evillol:

Şaka bir yana şu atışmalarınızı seviyorum yaw  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 14:33:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben onun yerinde olsam Davul zırna ekibi alır gılarneti de getirir indiğim andan itibaren eve kadar çaldırır düşmanlarımı çatlatırdım  :halay: :halay: :halay: @Çağrı

Davulun sesi uzaktan hoş gelir @ALI RIZA efendi çok seviliyorsa Portekiz'de yaptırsın bakalım ne yaptırabilecek  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Seneye de transfer yapabilmek içün birilerini satmamız lazım. Sen bunu biliyor musun?

Sözlesmesi bitenlerden bir delikanlı ne kadar eder ki? Ayrıca kerim frei var unutma, unutturma.
http://www.transfermarkt.com.tr/transfers/endendevertraege/statistik/2016/plus/?spielerposition_id=12&yt0=G%C3%B6ster
Ben töre gitmesin demedim ki. Törenin yerini zor doldururuz dedim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Davulun sesi uzaktan hoş gelir @ALI RIZA efendi çok seviliyorsa Portekiz'de yaptırsın bakalım ne yaptırabilecek  :bandit:
Varmı arttıran

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALI RIZA

Konuşana bak sen  :alala: Sistem yöneticisi kendi kendini ihbar ediyor  :kop: :kop:

Şimdi bana konu dışı yaptın diye moderasyon cezası verirsiniz siz  :evillol:

Şaka bir yana şu atışmalarınızı seviyorum yaw  :lol:
Abi Ben sistem Yöneticisiyim sisteme bakarım...! Konu Dışı varsa Siler geçerim  :bandit: :bandit:
Ben Ceza vermiyorum hatta cezaları kaldırıyıorum  :eyes :eyes :eyes
Bende seviyorum atışmalar böyle esprili kırıcı olmadımı güzel oluyor taraftardan üyelerden bunları istiyoruz Herşey BJK için diyoruz 

Çevrimdışı talha

Bu harbiden sattığın kadar alırsın olayı vodafone ve turkcell bedava dakikaları gibi mi. diğer yıla aktaramıyor muyuz parayı?  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

GUm GUm GUm diye diye ses gelir teyyyy teyy teyy diye oynanır ama Lakin Fakat yada Portekizde davul Zurna değilde
Ebru Gündeş ten Çingenem i dinliyormuş 30 km/hz da cam yarı açık Q7 yan oturup elinde sigarasıyla Portekiz sokaklarında ilerliyormuş...! @Çağrı  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı TALAT

Bu harbiden sattığın kadar alırsın olayı vodafone ve turkcell bedava dakikaları gibi mi. diğer yıla aktaramıyor muyuz parayı?  :lol: :lol:

aynen  :lol:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Birara forma satarak transfere katkı konusu konuşulmuştu. fbnin feneriumda sattığı 140 liralık formalardan kasasına doğrudan 50tl giriyormuş.

Çevrimdışı talha

aynen  :lol:
Çok saçma değil mi bu olay.

Bizimkiler ne diye harcamıyor o zaman parayı. Başlayacak stadına şimdi seneye adam alamayacaksam stad ne işime yarayacak benim.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.