2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852378 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:58:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ramazandan sonra , Hoşgeldin ya Şehr-i Dikta diyorsun yani @Çağrı

:bandit:  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

"Okutmak" argo bir tabir ve aslında satıldığından daha az değerli mala fazla fiyat almak anlamı taşıyor. Biraz daha dikkat. Tolgay bugün satılırsa altı yedi milyon eder zaten.

Bağ sakatlığı geçirmiş bir orta saha, avrupa'nın kalbur üstü takımlarına anca "okutulabilir". 

@brkntcnr devre arası macar veya muadili gelirse yeri en kolay dolacak adam töredir.. ayrıca inler gelirse veli veya tolgay da seneye rahatca gidebilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck

Volkan ve Canere lafım yok ama 2. stoper transferiyle kalede Tolga bile sırıtmayacaktır.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gökhan Gönül denen rezil Beck'ten iyimi?

Daha Beck i görmedik.

Fenerin kadrosu böyle olacak. http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=7w7s

Tolgayın sakatlıgı cok canımı sıktı fakat.Bizimde yarısta olabilmemiz icin yapmamız gereken kadronun ortalama bu seviyelerde olması gerekmektedir isimler degisebilir ben sadece seviyeden bahsediyorum.

http://lineupbuilder.com/?sk=82vy9

Bu kadro ile cok rahat UEFA da şampiyonluk dahi hedeflenir.Aksi halde kimse polyanacılık yapmasın suanki mevcut kadromuzda renklilerle bas edemeyiz.Onlarda zaten bizden fazla olan medya gücleri vs. varken biz cok daha saglam kadro kurmak zorundayız.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 13:00:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim, Q7 nin Geliş saatini ve hangi Havaalanını na ineceğini Açıklamayacakmış bu yönde bi DUYUM aldım :s20: :s20:

Bunu Karakterliyse Quaresma'nın kendisi yapması gerek zaten.

Kimseyi zor durumda bırakmamak için sessizce gelmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bağ sakatlığı geçirmiş bir orta saha, avrupa'nın kalbur üstü takımlarına anca "okutulabilir". 

@brkntcnr devre arası macar veya muadili gelirse yeri en kolay dolacak adam töredir.. ayrıca inler gelirse veli veya tolgay da seneye rahatca gidebilir.
Zaten Dzutsak Devre arasında alınırsa , Seneye Töre %100 satılır ki satılması oldukça mantıklıdır Dzu geldiği takdirde :tabe:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 13:02:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunu Karakterliyse Quaresma'nın kendisi yapması gerek zaten.

Kimseyi zor durumda bırakmamak için sessizce gelmeli.
Çok iyi yapmışlar
Anlamsız futbolcu karşılama işleri bitsin artık

Qaresma ve Rodlfhonun Salı Günü İstanbula geleceği Açıklandıgı halde Ortada hala Görüşmeye başlandıgı KAPı bile yok :alala: :alala:

Çevrimdışı Mehmet57

Daha Beck i görmedik.

Tolgayın sakatlıgı cok canımı sıktı fakat.Bizimde yarısta olabilmemiz icin yapmamız gereken kadronun ortalama bu seviyelerde olması gerekmektedir isimler degisebilir ben sadece seviyeden bahsediyorum.

Bu kadro ile cok rahat UEFA da şampiyonluk dahi hedeflenir.Aksi halde kimse polyanacılık yapmasın suanki mevcut kadromuzda renklilerle bas edemeyiz.Onlarda zaten bizden fazla olan medya gücleri vs. varken biz cok daha saglam kadro kurmak zorundayız.

Beck'i senelerdir Bundesliga'da gorduk.

Gokhan Gonul'u senelerdir Turkiyede ve milli maclarda gorduk.

Gokhan Gonul'un tek artisi Beck'den daha hizli olmasi. Gokhanin fizigi cok zayif, hamlesi yok, kademe bilgisi cok dusuk, top kapma becerisi cok zayif (hatta hizli, teknik rakiplere karsi hic yok). Tek artisi ileri cikislari. Ama artik geri donuslerde zorlaniyor, hep bos birakiyor o kanadi.

Gokhan Gonul cok kotu bir bek. Hicmi milli maclarda dikkat etmediniz? Bu adam Hiddink doneminde Hollanda ile oynadigimiz macta 1 kez bile Afellay'dan topu kapamadi. Stoch gibi kotu oyuncunun Fener'e gelmesinin sebebi Gokhan'i Twente macinda rezil etmis olmasi.

Beck gibi senelerdir Bundesliga'da yuksek seviyede oynamis, Alman milli takimina girmis oyuncuyu GG'le kiyaslamak nedir.

Çevrimdışı alimm

Ya vodafoneun isi gucu yok taraftara transfer haberi mi verecek :D kaldi ki bende karakartalliyim oyle bir mesaj falan gelmedi

bana da gönderdi
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

SON DAKİKA |
RCARDO QUARESMA Yarın Saat 16:00 da Özel Jet ile Sabiha Gokçen Havalimanına inecek oradanda Nevzat Demir Tesislerine Geçecek
LİG RADYO :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Gokhan Gonul'un tek artisi Beck'den daha hizli olmasi. Gokhanin fizigi cok zayif, hamlesi yok, kademe bilgisi cok dusuk, top kapma becerisi cok zayif (hatta hizli, teknik rakiplere karsi hic yok). Tek artisi ileri cikislari. Ama artik geri donuslerde zorlaniyor, hep bos birakiyor o kanadi.

Gokhan Gonul cok kotu bir bek. Hicmi milli maclarda dikkat etmediniz? Bu adam Hiddink doneminde Hollanda ile oynadigimiz macta 1 kez bile Afellay'dan topu kapamadi. Stoch gibi kotu oyuncunun Fener'e gelmesinin sebebi Gokhan'i Twente macinda rezil etmis olmasi.

Beck gibi senelerdir Bundesliga'da yuksek seviyede oynamis, Alman milli takimina girmis oyuncuyu GG'le kiyaslamak nedir.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

SON DAKİKA |
RCARDO QUARESMA Yarın Saat 16:00 da Özel Jet ile Sabiha Gokçen Havalimanına inecek oradanda Nevzat Demir Tesislerine Geçecek
LİG RADYO :halay: :halay: :halay:
Git git karsilarsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KAP

Şu Gökhan İnelr haberleri gerçek olsa da Tolgay'ın acısını hafifletse biraz yüzümüz gülse
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Tolga

Şu Gökhan İnelr haberleri gerek olsa da Tolgay'ın acısını hafifletse biraz yüzümüz gülse
Gözümüz yollarda kaldı @KAP  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

acilen kap bekleniliyor :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Futbolcu karşılamayın demiyorum hobi olarak yine gidip havaalanında karşılayın ama Q7'yi asla :)

Çevrimdışı Fr1xsivE

Beck ile ilgili sadece 1 satır yazdım. Masallah 10 paragraf yazmıssın asıl sorun o degil adamlar bizden cogu mevkide daha iyi oyunculara sahip bende diyorumki benim yazdıgım seviyede bir kadro kuramazsak sampiyonluk hayal .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha Beck i görmedik.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 13:28:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam akıllandı diyorlar kendileri akıllanmıyor :D

Akıllanmışsa adam zaten böyle şaşalı bir karşılama beklemez. Eğer samimiyse isteyenler de, akıllanması için oraya gitmez.

Gidecekler tabi orası ayrı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Maceraya gerek yok. Bu sene sampiyon olmaliyiz. Iyi bir defansla kaleci transferi icin devre arasini bekleyebiliriz.

Sat Pedro veya Milo'yu, al ortaya Inler'i o parayla. Defansada Alex. Eldeki Turk forvetlerden ver birini al Ogulcan'i.
Gunay
Beck-Alex-Rhodolfo-Motta
Inler
Tore-Oguzhan-Sosa-Quaresma
Gomez

Çevrimdışı Tolga

Akıllanmışsa adam zaten böyle şaşalı bir karşılama beklemez. Eğer samimiyse isteyenler de, akıllanması için oraya gitmez.

Sende gitsene Çağrı yeni starımızı karşılamaya :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden bu kadar abartılıyor ki bu karşılama olayı ne gereği varya adamlar cennete geliyolar zaten bu kadar değeri haketmiyolar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 13:35:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Sende gitsene Çağrı yeni starımızı karşılamaya :kop:

Yunus Emre davet etmedi düşünmüyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli