2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854430 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

şu Forum açıldığı dakikadan beri, daha öncesi ForumTr ydi sanırım orda, daha öncesi wow dayken , hep kalın ve puntolu yazarım.

Arada kalın ve puntolu yazma hakkım elimden alınamaz :D  1-2 kere @Tolga düzeltti birşey demedim :)

Beni mağdur etmeyin arkadaş, benim hoşuma gidiyor  :busted_cop: :icool:

@Necmi  ,  @Çağrı

Ama bu haksız rekabet yaratıyor, insanın gözü elinde olmadan puntolu yazıya kayıyor galiba önemli birşe var diye..  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'nın seneye gidecegini düşünüyorum. Aslında töre-tolgay-pedro satılır diyordum ama bu seneyi sakat geçirecek tolgay'ı tam değerinde okutamayız. Sosa arjantin'e döner, töre ve pedro avrupa'ya. Seneye yeni bir stoper, kanat ve orta saha ile sezona gireriz. ( malum transfer için satış yapmak icap ediyor, takım devamlılığı için az sayıda oyuncu satmak gerek. Onlar da 1 adet para eden genç töre,1 adet orta halli pedro ile, 1 adet yaşlanmış sosa olur zannımca. Sonraki seneye de kerim-tolgay-miloseviç satışı bekliyorum) ( quaresma 2 senelik olduğu için satamayız. Free olarak amerikaya filan gider o tahminim.)
batardık hocam kimle oynayacaktık o zaman yerini dolduracak bi plan ve program yok maalesef yönetimde.

Çevrimdışı mehmetthedum

Töre Tolgay'ı da verseydik biz ne oynatacaktık  :D

Önumüzdeki seneyi diyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 12:49:07 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kemal

@Kemal abi kalın punto ve büyük harf her forumda yöneticinin uyarı olarak kullandığı tarzdır. Takibi zor büyük forumlar sadece kontrol etmiyor olabilir.

Bunu zaten üye kullanamaz normalde biz kurallar oluşmadığı için hoşgördük o yüzden üzgünüm :D

Ramazandan sonra , Hoşgeldin ya Şehr-i Dikta diyorsun yani @Çağrı

ysariusta

• Ziyaretçi

"Okutmak" argo bir tabir ve aslında satıldığından daha az değerli mala fazla fiyat almak anlamı taşıyor. Biraz daha dikkat. Tolgay bugün satılırsa altı yedi milyon eder zaten.

Çevrimdışı atalay

Opare, Porto'da kadro dışı kalmış.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Lütfen yazmayalım   :D @Kemal

yazma böyle adamın canı çekiyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Opare, Porto'da kadro dışı kalmış.

ntv spor diyorsa bu iş gerçekleşmez :D

Çevrimdışı Akil Emre

Rhodolfo-İnler-Quaresma-Gomez

Kjaer-souza-Nani-Van persie

Eğer alabilirsek, mevkileri eşdeğer olan bizim üstteki dörtlünün daha ağır basacağını düşünüyorum. Ekstra bir stoper daha alırsak taş gibi takım oluruz.

"Okutmak" argo bir tabir ve aslında satıldığından daha az değerli mala fazla fiyat almak anlamı taşıyor. Biraz daha dikkat. Tolgay bugün satılırsa altı yedi milyon eder zaten.

Kalıcı olması açısından hemen örnek veriyoruz

"Beşiktaş Ersanı Çine okutamadı"

:D

Çevrimdışı Fr1xsivE

Rhodolfo-İnler-Quaresma-Gomez

Kjaer-souza-Nani-Van persie

Eğer alabilirsek, mevkileri eşdeğer olan bizim üstteki dörtlünün daha ağır basacağını düşünüyorum. Ekstra bir stoper daha alırsak taş gibi takım oluruz.

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Türkay

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck

Beck'in Gökhandan daha iyi en azından eşit olacağını düşünüyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck

volkan ve caner bariz iyide son 2 sezondaki gönülden beck aşağı kalmaz hatta bi tık önde bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck
Yalnız Gökhan Gönül - Beck karşılaştırmasında BECK daha üstün :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Holosko Sydney FC'yle 2 yıllık anlaşmış.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 12:38:11 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sene eğer quaresma rhodolfo inler ve gomez i alırsak çok iyi transferler yapmış oluruz. Gelecek sene Pedro sosa ve töre gider. Töre hariç diğer yerleri kolaylıkla doldururuz diye düşünüyorum. Bir de kaleci şart. Diğer bölgeler ise performansa bağlı olursa olur.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Peki buralar ne olacak

volkan - tolga
caner - tosic
gökhan gönül - beck

Gökhan Gönül denen rezil Beck'ten iyimi?

Çevrimdışı Dr.Zeck

Siz  Daha iyi anlarsınız tabi ama bu cocukta iyiye benziyor bence olsa gayet olur gibi :)

Yönetim, Q7 nin Geliş saatini ve hangi Havaalanını na ineceğini Açıklamayacakmış bu yönde bi DUYUM aldım :s20: :s20:

Çevrimdışı Fr1xsivE

Alıntıdır.

Vodafone Karakartal'dan sms geldi noktasına virgülüne dokunmadan aynen yazıyorum :

''Bjk,Tolgay Arslan'nın sakatlığı ,Veli Kavlak'ın ise henüz durumunun netleşmemesi üzerine orta sahaya takviye yapmak amacıyla Gökhan İnler ile temasa geçti.Gökhan'ın Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı,Napoli'nin de oyuncusuna kolaylık sağlayacağı ifade edildi''

Bu vodafone karakartalın smsler hep güvenilir bilgi oluyor,genelde doğru çıkıyor hadi inşallah !
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Alıntıdır.

Vodafone Karakartal'dan sms geldi noktasına virgülüne dokunmadan aynen yazıyorum :

''Bjk,Tolgay Arslan'nın sakatlığı ,Veli Kavlak'ın ise henüz durumunun netleşmemesi üzerine orta sahaya takviye yapmak amacıyla Gökhan İnler ile temasa geçti.Gökhan'ın Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı,Napoli'nin de oyuncusuna kolaylık sağlayacağı ifade edildi''

Bu vodafone karakartalın smsler hep güvenilir bilgi oluyor,genelde doğru çıkıyor hadi inşallah !
Hadi İnş :halay: :halay:

Çevrimdışı Bertug

Ya vodafoneun isi gucu yok taraftara transfer haberi mi verecek :D kaldi ki bende karakartalliyim oyle bir mesaj falan gelmedi

ysariusta

• Ziyaretçi

Yönetim, Q7 nin Geliş saatini ve hangi Havaalanını na ineceğini Açıklamayacakmış bu yönde bi DUYUM aldım :s20: :s20:
Sen bulursun nasılsa

Sen bulursun nasılsa
Q7 yi isteyenler olarak POPÜLİST Transfer hastasıyız nede olsa dimi :bandit:
Bizi Bu şekilde etiketleyenler sağolsun....