2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860728 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Beyler gomeze bir hafta süre vermiş Beşiktaş sorunlarını çözsün diye olursa hafta sonuna olur.yanı salı gününe umut baglamayin .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

@Çağrı & @atalay sizin yüzünüzden zararlı alışkanlıklar edineceğim.
Abicim vermeyin şöyle bilgiler :) Alaca karanlık kuşağı gibisiniz...

Çevrimdışı Savaş

Zorlama yok anlaşma olmuştu Sayın Çebi veto etti bildiğim kadarıyla ücreti yüksek buldu.
Başkanın çok istediği bir oyuncu ilk elden ona bakılır eğer orta saha almayı düşünüyorlarsa ama Velinin durumuna
göre böyle bir şey düşünmeyebilirler Veli ameliyat olmayacakmış gerekli görülmemiş diye biliyorum.
Abi bu kadar uzun süreli sakatlık geçiren Veli'ye ne kadar bel bağlanır bilmiyorum. En az 50 mac desek bu sene yine sıkıntı yaratır bize bu.

Umarım böyle bi hata yapıp transfer yapmamazlik yapmazlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 01:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar lütfen ''tamamını'' dikkatlice okuyun.

Büyüyoruz ve özen göstermenizi istediğimiz kurallarımızı oluşturduk.

Kurallara uyulmadığı taktirde kişi ayırt etmeksizin yaptırım uygulama durumunda olacağız.

Beşiktaş Arena Forum Kullanım Kuralları

1- Beşiktaş değerlerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 3- Beşiktaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz  "Üyelik iptali"
 4- Foruma ve yönetimine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 5- Forum üyelerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz " küfür hakaret Üyelik iptali aşağılayıcı ve alaycı üslup  15 gün nopost"
 6- Üyeler arasında karşılıklı hakaret, rencide edici söylem, eylem ve paylaşım ''15 gün no post''
 7- Üyeleri tahrik edici uslüp ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar ''uyarılma - moderasyon devamında 7 gün no post''
 8- Konuları konu başlıkları dışında yerlere yazma '' uyarılma - moderasyon''
 9- Din, dil, ırk ayrımı yaratacak söylem ve yorumda bulunma ''uyarı - moderasyon devamında Üyelik iptali"
10- Yöneticilerin uyarılarını dikkate almama ve kural dışı davranışı sürdürme ''moderasyon devamında Üyelik iptali"
11- Siyasi içerikli konuşma  "no post 7 gün"
12- siyasi içerikli avatar ve imza kullanma "uyarı kaldırmama durumunda no post 7 gün devam ısrarında Üyelik iptali"
13- bütün kurallara uymayan imza ve avatar kullanma o kuralın cezasını uygulatır.
14- Beşiktaş dışında her hangi bir takıma ve oyuncusuna yönelik özel konu açılamaz "no post 7 gün"
15- uygunsuz bir konu açılamaz uyarı devamında no post 7 gün hala ısrar edilirse "Üyelik iptali"
16- konuyu trollemeye yönelik mesajlar atmak uyarı devamında moderasyon
17- bilet ve kombine hakkını satarak karaborsacılık yapmak "Üyelik iptali"
18- telif haklarını ihlal eden link ve paylaşım yapmak veya istemek "isteme no post 3 gün yayınlama "Üyelik iptali"
19- Beşiktaşa zarar veren yazıları paylaşımları ve linkleri forumda paylaşmak bu nedenle yayılmasını sağlamak "uyarı moderasyon"
20- BJK yoneticisine ,teknik ekibine ve futbolcusuna kaynak belirtmeden ,asilsiz temellere dayanarak ithamlarda bulunma "3 gun no-post" devaminda "Üyelik iptali"
21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında modersayon''
22- Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve oyunculara doğrudan adı veya soyadı ile hitap edilmelidir. Alaycı uslüp ile yazılan Lakaplar ve kısaltmalar yasaktır. ''7 gün no post "
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

Ortasaha transferi yapacağımızı sanmıyorum,hoca tolgayın yoklugunda  ortasaha ikilisi olarak veli,atiba,oğuzhan,necip,serdar kurtuluş,franco hatta olcay şahan'dan faydalanacaktır o bölge için.
Ondan sonrada neden şampiyon olamadık diye bir de hayıflanırlar. Göz var nizam var. Bu orta saha yapısıyla şampiyon olmamız mümkün değil. Günümüz futbolunda en önemli mevki orta saha zaten. Orta sahan iyi değilse şampiyon olamazsın. Özellikle ön liberıkarın çok iyi olacak. Veli Atiba'dan kurulu bir orta saha yapısıyla mümkün değil başarılı olamazsın. Tolgay sakatlanmadan önce bile bizim kesinlikle orta saha transferine zaten ihtiyacımız vardı. Tolgay'ın eksikliği veli ile dolarmı sizce mümkün değil. Buna bile bile lades olmak denir. Ayrıca modern futbolda en önemli fizik mücadeleler orta sahada veriliyor. En çok sakatlanacak oyuncularda gene bu bölge oyuncuları olacak. Bizim bu bölgeye en az 2 üst düzey oyuncu almamız lazım. Yoksa başarı hayal olur. 

Çevrimdışı Savaş

Var.

Önerdim. (Yazmıştım)

Sıcak bakmıyorlarmış.
Son 3 senede maç kaçırmaması ve kariyeri boyunca kırmızı görmemesi ilginç geldi bana. Temiz oynuyor demekki. Yoksa bu mevkide oynayan bi adamın kariyeri boyunca kırmızı görmemesi mucize :)

Sıcak bakılmamasını anlamadım. Eldeki mevcut oyuncularımızdan sağlam görünüyor anlattığınız kadarıyla. Hayırlısı diyelim ne diyelim.

Çevrimdışı Alparslan

Son 3 senede maç kaçırmaması ve kariyeri boyunca kırmızı görmemesi ilginç geldi bana. Temiz oynuyor demekki. Yoksa bu mevkide oynayan bi adamın kariyeri boyunca kırmızı görmemesi mucize :)

Sıcak bakılmamasını anlamadım. Eldeki mevcut oyuncularımızdan sağlam görünüyor anlattığınız kadarıyla. Hayırlısı diyelim ne diyelim.

Neye sıcak bakıyorlarki zaten. Yönetime bu futbol aklını kim veriyorsa bir an önce kulüp çevresinden uzaklaştırılmalı. Çok zor bir olay mı bir futbol aklı olan ekip kurmak. Bu kafayla 20 senede 3 şampiyonluk çok bile. 

Çevrimdışı TURKahvesi

Héctor Canteros Arjantinli box to box oyunculardan nasıl arkadaşlar sizce.

Çevrimiçi murat

http://www.transfermarkt.com.tr/lewis-holtby/leistungsdaten/spieler/55508
buda beğendiğim bir oyuncu ama aradığımız tipte bir oyuncumu derseniz tolgayın eksikliğinde evet ama veli ve atibanın bölgesinin oyuncusu değil.açıkçası tolgayın eksikliğini oğuzhankapatır bize atiba ve veli yi yedek bırakacak ikisinin yaptığı işi tek başına yapacak adam lazım.

Çevrimdışı Alparslan

iyi ya da kötü oyuncu bilemiyorum. Ama vizyonu şamili almak olan bir futbol aklı olduğu sürece biz burada yazdığımızla kalırız.

Çevrimdışı TURKahvesi

ve son olarak Christian Gentner bu nasıl arkadaşlar sizce  :D :lol:

Çevrimiçi murat

Neye sıcak bakıyorlarki zaten. Yönetime bu futbol aklını kim veriyorsa bir an önce kulüp çevresinden uzaklaştırılmalı. Çok zor bir olay mı bir futbol aklı olan ekip kurmak. Bu kafayla 20 senede 3 şampiyonluk çok bile. 
objektif olursak 4 tane oyuncuya toplam ödenen bonservis 6 milyon.rakibin ise herhang bir transferine bu paradan daha fazla vermiş.ne bekliyorsunuzki.millet beşiktaş beni alsın diye kapında beklemiyor.daha fazla maaş ödersen belki seni tercih edebiliyorlar.kulübün uefadan ceza almış belli bir bütçeyi aşamıyorsun.bilgisayar başından transfer yapmak kolay.transferde bir sürü etken var.oyuncunun beklentisi takımının istediği para menejerler senin teknik direktörünün isteği.sen çok beğenebilirsin ama teknik direktörüne sunarsın beğenmez.

Çevrimdışı talha

Maliyet olayından dolayı tercih edilmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

objektif olursak 4 tane oyuncuya toplam ödenen bonservis 6 milyon.rakibin ise herhang bir transferine bu paradan daha fazla vermiş.ne bekliyorsunuzki.millet beşiktaş beni alsın diye kapında beklemiyor.daha fazla maaş ödersen belki seni tercih edebiliyorlar.kulübün uefadan ceza almış belli bir bütçeyi aşamıyorsun.bilgisayar başından transfer yapmak kolay.transferde bir sürü etken var.oyuncunun beklentisi takımının istediği para menejerler senin teknik direktörünün isteği.sen çok beğenebilirsin ama teknik direktörüne sunarsın beğenmez.

Aslında olay o değil.

Mesela, aynı fiyat aralığında biraz artık biraz eksi daha faydalı olacağına inandığın isimler varken biraz bilindik isimlere kaçmaları.

Çok gereksiz elemanlara para kaptırıyoruz. İnsanlar buna sinirli yoksa sen niye para harcamıyorsun değil olay.

Çevrimdışı atalay

Mesela orta saha için verebilecek 4-5 milyonları varsa: Montolivo

Çevrimdışı canU

Başkan başkanlığı bırakmadan acaba verdiği bir tane sözü veya açıkladığı birşeyin tarihini tutturabilicek mi:) yarın 3 kap gelip hepsi sağlık kontrolüne girip geçmezse 2. Kampa da yetişmiyorlar bakalım görelim.

Çevrimdışı Alparslan

@MURAT mesele bu değil. Bütçe kısıtlı kabul ediyorum. İyi oyuncularda bizim ligi tercih etmezler buda doğru. Benim demek istediğim futbol aklı. Bu olsa inan o kadar çok futbolcu bulunabilirki. İllaki şöhretli bir adam olsun demiyorum. Gider 22 yaşında ama tabanca gibi oynayabilecek adamda bulursun. Mesele futbol aklı meselesi. Ben sadece bu sene için söylemiyorum. Geçmiş senelerde daha büyük bütçeler varken de durum böyleydi. Ayrıca bir soru. Merak ediyorum. Neden biz UEFA'dan ceza aldık. Rakiplerimizin bütçeside ekside. Hele gsarayın borç durumu felaket. UEFA neden bize çöreklendi sadece. Başkan bu konuyu net açıklamadı hiçbir zaman. Ben bunu çok merak ediyorum açıkcası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 02:17:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Mesela orta saha için verebilecek 4-5 milyonları varsa: Montolivo

Senin de uyku vaktin gelmiş  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Aslında olay o değil.

Mesela, aynı fiyat aralığında biraz artık biraz eksi daha faydalı olacağına inandığın isimler varken biraz bilindik isimlere kaçmaları.

Çok gereksiz elemanlara para kaptırıyoruz. İnsanlar buna sinirli yoksa sen niye para harcamıyorsun değil olay.
iyide belki teklif ediliyor teknik direktörün istemiyor bunu bilemezsin.veya oyuncu bakıyorsun senden 3 istiyor kabul etmiyorsun adam 2 milyona ispanyaya gidiyor.3 verirsen takım içi dengeler devreye giriyor.aynı değerde oyuncu var takımında 1.7 alıyor sen gelecek oyuncuya 3 veremezsin.

Çevrimdışı talha

@MURAT mesele bu değil. Bütçe kısıtlı kabul ediyorum. İyi oyuncularda bizim ligi tercih etmezler buda doğru. Benim demek istediğim futbol aklı. Bu olsa inan o kadar çok futbolcu bulunabilirki. İllaki şöhretli bir adam olsun demiyorum. Gider 22 yaşında ama tabanca gibi oynayabilecek adamda bulursun. Mesele futbol aklı meselesi. Ben sadece bu sene için söylemiyorum. Geçmiş senelerde daha büyük bütçeler varken de durum böyleydi. Ayrıca bir soru. Merak ediyorum. Neden biz UEFA'dan ceza aldık. Rakiplerimizin bütçeside ekside. Hele gsarayın borç durumu felaket. UEFA neden bize çöreklendi sadece. Başkan bu konuyu net açıklamadı hiçbir zaman. Ben bunu çok merak ediyorum açıkcası.

Ben diyorum bekleyin. Gelecek sene GS'ye ağır yaptırımlr uygulanacak.

Ayrıca, yıllık gelirleri kurtarıyor durumu maalesef.

Çevrimdışı atalay

Senin de uyku vaktin gelmiş  :D

Hangisi?

4-5 milyon vermeleri mi?

Montolivo mu?

Çünkü ikincisi gayet mümkün.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 02:20:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Hangisi?

4-5 milyon vermeleri mi?

Montolivo mu?

Çünkü ikincisi gayet mümkün.  :D

4-5 ve sonrasında oluşacak şeyler  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Boşverin Montolivo'yu falan. İnler iyidir iyi  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

uefa aslında gs ye çöreklendi. biz uefa ile iyi niyet anlaşması tarzında bir şey yaptık. durum şu an için kötü ama bir kaç sene sizin de onaylayacağınız tarzda bütçeyi aşmayacağız.

gs ise iyi niyet anlaşması yapmadı. 2016 ocakta tekrar ffp gelecek ve en ufak bir eksi durumda cezayı yiyecekler. bu yüzden gs kimseye alamıyor bütün yöneticiler denge diyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

iyide belki teklif ediliyor teknik direktörün istemiyor bunu bilemezsin.veya oyuncu bakıyorsun senden 3 istiyor kabul etmiyorsun adam 2 milyona ispanyaya gidiyor.3 verirsen takım içi dengeler devreye giriyor.aynı değerde oyuncu var takımında 1.7 alıyor sen gelecek oyuncuya 3 veremezsin.

Abi hadi o adamı o istemiyor. Ama Eneramo'yu niye istiyor o zaman?  :D

Mesela konuşulan isimlerden,  herkes neden bu kadar az isime takıldık kaldık diye isyan etti.

Avrupa piyasası zaten sıkıntılı yer. Oradan oyuncu toparlamak zor böyle anca kalbur üstü altı oyuncu getirirsin. Ama mesela Balkanlar var. Hırvatlar,Romanlar,Bosnalılar.

Güney Amerika var. Güney Amerika'dan gelen oyuncu öyle çok lige takılmaz.Artık bunun farkına varıp oraya yönelmeliler. Çünkü onların gözünde biz bile Avrupa'yız.