2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877202 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Oğulcan işi ne oldu haber gelmiyor ?
Bundan sonra her sene!

Bi kaleci bi stoper daha bir de tolgay olsaydı , uefanin favorisi olurduk .

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun yanına opsiyonlu kiralık dniprolu douglası getiricez anlaşılan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Bi kaleci bi stoper daha bir de tolgay olsaydı , uefanin favorisi olurduk .

Tolgay-Veloso süper olurdu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Adamlar opsiyonlu 5M istiyor başkan verir mi ? :kop: 3.5'a çekerlerse anca.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

keşke. o zaman defansif sıkıntılarımızı bir kaç sezon için kapatmış oluruz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Adamlar opsiyonlu 5M istiyor başkan verir mi ? :kop: 3.5'a çekerlerse anca.
valla kaç verilir bilmem oraya adam lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/TransferMerkez/status/622771052947615744

bu adam neden avrupada oynamamış belli. adamın bonservisi kim bilir kaç klüpte.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/TransferMerkez/status/622771052947615744

bu adam neden avrupada oynamamış belli. adamın bonservisi kim bilir kaç klüpte.  :lol:
sabah paylaştım abi brezilyada transfer işleri çok karışık ya valla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

sabah paylaştım abi brezilyada transfer işleri çok karışık ya valla  :biggrinking:

aynen son anda bir sıkıntı çıkacak diye korkuyorum

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/tribundergi/status/622774006136066048

bu adama da ne ödücez kendi maaş zammımdan daha fazla merak ediyorum  :lol:

Çevrimdışı atalay

Brezilya'da bonservis hakları paylaşılır.

İki kulüp arasında yada daha fazla...

Hatta bir kısmı babasında, amcasında, menajerinde vesaire paylaşılabiliyor.

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Mevcut transferleri de düşünerek yorum yapmak gerekirse;

Rhodolfo: Bir takımın başarısında ki en önemli yer defanstır. Beşiktaşı Luce dönemindeki şampiyonluğu hatırlanırsa o zamanki 2 li Ronaldo-Zago olmasaydı o kadar başarılı bir sezon geçiremezdik. Yurtdışından örnek vermemiz gerekirse son sezondaki Manchester United ı düşünün. Hücum hattı dünya yıldızları ile doluyken( Di Maria, RVP,Rooney, Falcao) tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiler.
Bu bağlamda ben Rhodolfo transferini olumlu buluyorum.Beşiktaşta eksik olan lider bir stoper. Dünkü maçını izledim.Pozisyon bilgisi ve hamleleri üst seviyede fakat hızlı bir stoper değil. Geçen seneyi ve ondan bir önceki seneyi düşünün. Defanstaki en büyük zaafiyet neydi?. Hücümdayken defans arkasına atılan toplarda stoperlerin ağır olması başımıza çok iş açtı. O zaman yapılan Danny transferi bana göre doğruydu fakat sakarlığı yüzünden bizi şampiyonluktan etti. Rhodolfo nun yanına mutlaka hızlı bir stoper alınmalı aksi durumda aynı problemleri yine yaşayacağız. Elimizdeki Milosevic ,Ersan, Pedro hepsi ağır stoperler.

M. Gomez: Beşiktaşın aradığı pivot santrafor tanımına birebir uyan bir oyuncu. Tek sıkıntı sakatlanma problemi olacaktır. Sakatlanması ve 5-10 hafta olmaması durumunda yerini doldurabilecek bir oyuncu elimizde yok. En büyük handikap şuan bu gözüküyor

Quaresma: Bence büyük bir hata. İlk transfer edileceği zaman ısrarla alınması gerektiğini söylemiştim fakat bizdeki performansının ardından pişman olmuştum. Beşiktaşın 2 çalım atıp topu beke veren, kimseye pas vermeyip kendisine oynayan bir oyuncuya ihtiyacı yok. Biz bu tarz oyuncularla şampiyon olamayız. Bizim şampiyon olabilmemiz için takım oyununu ön plana çıkartmamız gerekiyor. Gerektiğinde beke gelip defans yapabilecek bir oyuncu lazım bize. Q7 nin yerine Macarı alabilseydik bence çok iyi bir takım olabilirdik fakat o tren kaçtı. Ben Q7 nin Şenol Güneşi de zor durumda bırakacağını düşünüyorum. Ne yazıkki taraftar yönetimi yaptığı baskılarla Q7 yi almak zorunda bıraktırdı. Olcay kadar katkı verebilecek mi hep beraber göreceğiz

Eksiklikler: Takımın en büyük eksikliği şuanda kaleci bölgesi. Şenol GÜne eldeki kalecilere güvenmek ile büyük bir hata yapıyor. Taraftar Tolgaya tepkili. En ufak hatasında yine yuhalamalar başlayacaktır. Onun yedeği Cenk yan toplarda zayıf ve uzaktan atılan her şut insanın yüreğini ağzına getiriyor. Günay ise şuanda Beşiktaşın kalesini koruyabilecek düzeyde bir oyuncu değil. Fb Volkan ın arkasına bir tane daha iyi kaleci aldı. GS de ki Muslerayı anlatmaya gerek yok. Senelerdir Cordoba gibi bir kaleci bulunamaması büyük bir eksiklik bizim için

Diğer büyük eksiklik ise Tolgay ın sakatlanması ile ortasahada oluşmuş durumda. Tolgay box-to-box bir oyuncuydu. Defansif meziyetlerinin yanında dikine de oynayabilen ender oyunculardan biriydi.Bizim için çok büyük bir kayıp. Eğer transfer yapılmaz ve Oğuzhan ve Neciple devam edilirse şimdiden geçmiş olsun. YErine konuşulan Lawal ı ben çok beğeniyordum geçen sene hatta keşke bizde olsa diye çok söylemişliğim vardır. Bir kere çok güçlü bir oyuncu ben omuz omuza da top kaybettiğini hiç görmedim. Dikine oynayabilme meziyeti de var. Keşke olabilse ama zor gibi duruyor. Lawal olmaz ise mutlaka box-to-box çok iyi bir ortasaha alınması lazım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı doganay

RedBull kanatlandırır!  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/622766198850109441
Reklamda da kullaniyorlardir bunu redbull icti boyle oldu falan  :lol:

Çevrimdışı Ozan E.

Bu maliyetler cok fazla :/ insallah bu rakamlarla almiyoruzdur

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@Muratozen1903: Mario Gomez konusunda rakamlara kadar geçtiğimiz gün verdik. Pazartesi Fio'dan alacağı 2.5 m euro için masaya oturacak. Bizle sorun yok

Çevrimdışı doganay

@Muratozen1903: Mario Gomez konusunda rakamlara kadar geçtiğimiz gün verdik. Pazartesi Fio'dan alacağı 2.5 m euro için masaya oturacak. Bizle sorun yok
Her kafadan baska ses cikiyor. Hayirlisi bakalim.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz bir oyuncuya bu kadar para verebilseydik giderdik Rvp'yi alırdık.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşitaş o rakamları hayatta vermez..

haber1903 ün verdiği bilgi kanımca doğrudur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Celestine Babayaro

PTT 1.Lig @Beşiktaş, Oğulcan Çağlayan için 1Milyon € teklif etti. Kayseri Erciyesspor 2Milyon € istiyor. Pazarlık devam ediyor.
Pektemek+İsmail takasıyla biter bu iş.Pektemek'in yıllık ücreti de yarı yarıya ödenir.Erciyes seneye süper lig için düşünmeli böyle bir takası