2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872462 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Lawal i alacagimizi sanmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar merhaba, ilk mesajim, bu rhodolfo nun resmi instagram hesabi mi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldiniz

Resmi hesap bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Omer sismanoglunu verip laval i almazlar insallah.

Mustafa pektemek,sezer,suzen,ismail vs takaslari iyidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben şunu isterdim mesela.

Önce Lawal'ı bağlarsın. Sonra gider Aquilani, Cambiasso'yla uğraşırsın.

Olmazsa Lawal'ı çağırırsın hemen :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mustafa01

Hosgeldiniz

Resmi hesap bence
Cok tesekkur ederim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Ali Koç  :steamed:

MURAT ÖZEN
‏@Muratozen1903
Beko, Fenerbahçe'ye kol sponsoru olabilirmiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı doganay

Okadar anlasma haberi uzerine bir Kap haberi gelseysi, iyidi.

Çevrimiçi Mehmet57

Bukadar gereksiz oyuncu varken Lawal takasla gelecekse onlar verilsin.

Bence bizde ofans anlaminda da is yapar. Eses'de etrafinfa ofansif acidan kotu oyuncular vardi 1-2 oyuncu haric.
Kapali defanslara karsi da kilit acabiliyor, kontrada da etkili, fizik guclu, tempolu.

Bakalim, ben isterim ama Inler/Cambiasso/Aquilani de olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 21:41:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lawal hiç sevmediğim oyuncu tipi. Ne olduğu belli değil.

Çok teknik, güçlü ama ön libero için dirençsiz. 10 numara için bitiricliği yok. Box to box için kondisyonu yok.

Tam Fernandes.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Bukadar gereksiz oyuncu varken Lawal takasla gelecekse onlar verilsin.

Bence bizde ofans anlaminda da is yapar. Eses'de etrafinfa ofansif acidan kotu oyuncular vardi 1-2 oyuncu haric.
Kapali defanslara karsi da kilit acabiliyor, kontrada da etkili, fizik guclu, tempolu.

Bakalim, ben isterim ama Inler/Cambiasso/Aquilani de olabilir.

valla lawalin gs maçını hatırlıyorum da adam neredeyse tek başına gs orta sahasını çökertmişti.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Savaş

Lawal vok dağınık bi adam. Hani bazı oyuncuların nerde ne yapacağı belli olmaz ya aynen öyle bi adam Lawal.

Bazen maçın yıldızı olur bazen leş gibi oynar. Brlli bi standardi hiç bi zaman olmaz. Böyle adamlara da güvenilmez.

Box to box değildir.  Defansif yönü zayıftır. Uzaktan şutları iyi değildir. Topla cok oynar. Zaten topla oynayabilecek iki adam olacak takımda 3. Aşırı fazla olur.

Bize sade, sağlam ve teknik oynayacak, agresif olacak, özellikle top dağıtabilecek bi adam lazım. Biri şu Tino Costa'yı fısıldasın yönetimin kulağına.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Lawal çok dağınık bi adam. Hani bazı oyuncuların nerde ne yapacağı belli olmaz ya aynen öyle bi adam Lawal.

Bazen maçın yıldızı olur bazen leş gibi oynar. Brlli bi standardi hiç bi zaman olmaz. Böyle adamlara da güvenilmez.

Box to box değildir.  Defansif yönü zayıftır. Uzaktan şutları iyi değildir. Topla cok oynar. Zaten topla oynayabilecek iki adam olacak takımda 3. Aşırı fazla olur.

Bize sade, sağlam ve teknik oynayacak, agresif olacak, özellikle top dağıtabilecek bi adam lazım. Biri şu Tino Costa'yı fısıldasın yönetimin kulağına.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 21:50:02
  • Beşiktaş / Bodrum
2 gün önce demiştim ki ortasahada kime yöneleceğimiz doğrudan scout ekibinin kalitesini gösterecek.

Ben artık kimsenin oyuncu filan izlediğine inanmıyorum. Ya da izliyorlarsa da onları sallayan yok yönetimde.

İlk hedef Lawal mı olur Allah aşkına? Hiç mi talip edilmiyor Avrupa futbolu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha hala Töre 7 numarayı versin diyenler var hey Allahım. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ngolo Kante çok pahalı mıdır?

Çevrimdışı Ayberk

takasta kullanmak istiyor da olabilirler Lawal'ı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kadir G.

İsmail mustafa verilip alınabiliyorsa olur yoksa lawal gereksiz.

Çevrimdışı Deniz

2 gün önce demiştim ki ortasahada kime yöneleceğimiz doğrudan scout ekibinin kalitesini gösterecek.

Ben artık kimsenin oyuncu filan izlediğine inanmıyorum. Ya da izliyorlarsa da onları sallayan yok yönetimde.

İlk hedef Lawal mı olur Allah aşkına? Hiç mi talip edilmiyor Avrupa futbolu.
Scout ekibinde diye soylenen bir kac kisi var eger onlar gercekten scout ekibindense benim beklentim yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Cambiasso'yu alsak iyi olur en azından orta sahada lider oyuncu sayısını ikiye çıkarmış olurduk.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 22:03:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Scout ekibinde diye soylenen bir kac kisi var eger onlar gercekten scout ekibindense benim beklentim yok.

Zaten profesyonel değil yanılmıyorsam.

Fikret Demirer profesyonel kalanı gönüllü. Devamlı değil diye biliyorum  yüzden..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Bu Lawal'ın instagram hesabi faik mi ?

Çevrimdışı Deniz

Zaten profesyonel değil yanılmıyorsam.

Fikret Demirer profesyonel kalanı gönüllü. Devamlı değil diye biliyorum  yüzden..
Scout ekibinin acilen yenilenmesi lazim..