2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872822 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düz demiş Yusuf Tekeli kardeşim 😉 komik olmuş
Bu laflar Sosa için söylenmiş,  aynı adamı biz seyrederken top onun ayağında küçüldü yamuldu, adam top class oyuncu dedik ama onu düz oyncu olarak degerlendirenlerde varmış
Getirenlere helal olsun.. Sosa mevkisinde dünyanın em iyilerindendir.adam safi yetenek,  bayernde atletico da oynadığı kadar oynadı oynayınca ancak, sakattı ve fıtık sıkıntılı bir sakatlık süreci yaşattı,  seneye tüm sene esecek inşallah, ,

Anladım abi :) Bencede Sosa Tolgay'dan sonra en önemli oyuncumuz :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı worns

http://www.transfermarkt.com.tr/gary-mackay-steven/marktwertverlauf/spieler/78961
Arkadaşlar Nasıl Oyuncu Sizce ?

Aiden McGeady tarzı pırpır kanat. Bir kaç kez izledim bu sene. Bizim için söylüyorsan ne ihtiyacımız olan oyuncu tarzı ne de bu tip oyuncular sürekli kapalı savunmaya hücum eden takımlarda verim verebilir. Kariyerinin pik noktasını Stoke, Sunderland tipi bir takımda göreceğini sanıyorum.

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Nasıl bi oyuncu bu ben izlemedim hiç alıcı gözüyle :alala:
Fernandes 2
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Mehmet57

Mac esnasinda Mario Gomez'den daha cok verim almak icin kanatlari degistirebiliriz, sol ayakli Tore sola, sag ayakli Quaresma saga. Ozaman icer giremezler, orta acmak zorundalar.

Cift santroforlu sisteme gecebiliriz

Daha zor maclarda Atiba'yi Sosa/Oguzhan-Inler'in arkasina koyup 4-1-4-1 oynayabiliriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fernandes 2

Hangisi ama? Bilic'teki mi, Aybaba'daki mi?

Çevrimdışı Renton

Hangisi ama? Bilic'teki mi, Aybaba'daki mi?
Gelirse senol gunesteki :D fizik,top saklama,topla katetme fernandese cok benziyor topla oynarken

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelirse senol gunesteki :D fizik,top saklama,topla katetme fernandese cok benziyor topla oynarken

O zaman sağlam adam, doğru mu anlıyorum? :D

Çevrimdışı worns

Lawal dağınık oyuncu. Topla ilişkisi iyi ancak hem defansif anlamda hem de süreklilik anlamında bizde fazlasıyla sırıtacağını düşünüyorum. Atiba'da fiziksel düşüşler olası, Veli'nin durumu belirsiz. Gelecek oyuncunun aktif kesici olmasa bile alan kapatma ve defansif pozisyon bilgisi olmalı. 35'lik Cambiasso Lawal'dan daha faydalı olur kısa vadede. Ya da Almanca neredeyse 1.dil olmuşken maliyetsiz ortalama bir Alman box to box'u bağlayalım gitsin.

Çevrimdışı Ayberk

Nasıl bi oyuncu bu ben izlemedim hiç alıcı gözüyle :alala:
top tekniği, sürati ve pasları iyi, fizik gücü de yüksek. bizde iş yapar, parlar da

Çevrimdışı Renton

O zaman sağlam adam, doğru mu anlıyorum? :D
Adam saglam ama 3. Bolgeye yolladigi paslarda zeka sıkıntısı var tolgay teknigi yok

Çevrimdışı mustafa01

Arkadaslar merhaba, ilk mesajim, bu rhodolfo nun resmi instagram hesabi mi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

top tekniği, sürati ve pasları iyi, fizik gücü de yüksek. bizde iş yapar, parlar da

Adam saglam ama 3. Bolgeye yolladigi paslarda zeka sıkıntısı var tolgay teknigi yok

Bak yine aklıma geldi. Ah ulan be Tolgay..

Keşke zamanı geri alabilsek diyorum valla o kadar koydu bu kayıp.. :bandit:

Çevrimdışı Renton

Hele gomez ve rhodolfodan sonra her sey iyi gidiyor diyecektik hucuma katkisi tartisilmazdi

Çevrimdışı Ayberk

Gökhan Keskinin milli takım kampında geçirdiği sakatlık ve Amokachi'nin menisküs olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, o zamandan beri bu kadar üzüldüğüm herhalde en fazla Tolgay kardeşimizdir. talihsiz bir sakatlık geçirdi, umarımız bir an önce toparlar

Çevrimdışı Sarp

Yine ziyadesi ile sakin bir gün :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hele gomez ve rhodolfodan sonra her sey iyi gidiyor diyecektik hucuma katkisi tartisilmazdi

Valla ya. Ben bu sene onun senesi olacak diyodum.

Gökhan Keskinin milli takım kampında geçirdiği sakatlık ve Amokachi'nin menisküs olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, o zamandan beri bu kadar üzüldüğüm herhalde en fazla Tolgay kardeşimizdir. talihsiz bir sakatlık geçirdi, umarımız bir an önce toparlar

İnşallah abi. Keşke 5 ay bari olsaydı da atlatması bi 7-8 ay bulur dediler tam anlamıyla..

Çevrimdışı Ergin1903

Lawal ayni fernandes gibi bazen gereksiz yere topu ayaginda cok tutar ve takiminin kontra yemesine neden olur. Fernandes kadar etkili duran top kullanmaz onun disinda iyi bir oyuncu. Tabi ilk tercih olmamali. 3. veya 4. alternatif olabilir.

Çevrimdışı JoseDemba

@aykutince76  4 dk.4 dakika önce
Beşiktaşlılar Lawal'da mutlu son... Detaylar @asporcomtr da bu gece 23.00'te Bu arkadaş Lawalı aldınız diyor  :alala:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Bertug

Sezeri gokhan suzeni ismaili pektemegi falan yollasak da bonservis odemesek keske..

Çevrimdışı Renton

@aykutince76  4 dk.4 dakika önce
Beşiktaşlılar Lawal'da mutlu son... Detaylar @asporcomtr da bu gece 23.00'te Bu arkadaş Lawalı aldınız diyor  :alala:
O arkadasin almadigi yok

Çevrimdışı canU

Ya sezer, gökhan süzene falan talip yok mu ya? Ödemeyelim şunların maaşını boş yere.

Çevrimdışı Renton

Ya sezer, gökhan süzene falan talip yok mu ya? Ödemeyelim şunların maaşını boş yere.
Lawal icin takas deniyor sismanoglunu isterler

Çevrimdışı Ersoy

Eskişehir Lawal'a Beşiktaş'tan teklif yok dedi.
Bundan sonra her sene!