2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872808 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Roportaj vermisti gecen hafta sanirim. Canli izlemistim yuzundeki ifade biraksalar giderim ama arjantin takimi bonservisimi karsilayacak gucte degil izlenimi aldim. Ayrica gecen senede fikret orman sosaya daha cok ilgi gosterilmesi gerektigini en az dembaba kadar sevildigini hissettirmemiz gerektigini soylemisti. Sanirim biraz duygusal bir futbolcu. Ama benim tahminlerim bunlar gercekler degil.

Şenol Hoca Sosa'yla ilgileniyomuş morali düzgünmüş gayet. Öyle duydum bende.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Logins1903

gomez transferi hakkında sıcak gelısmeler varmı beyler

Çevrimdışı canU

Buarada macarla imzalayıp devre arasında bedavaya alırsak sene sonu da töreyi 15e falan yollarsak çok başarılı olur inşallah yapılabilir. Ya da en azından törenin alternatifi önceden belirlenir satınca şak diye doldururuz yerini.

Çevrimdışı Alparslan

Aslında Dzudzakı alıp forvet arkası yapacaksın. Tolgayın boşluğuna da Sosayı kaydıracaksın. Q7 sorun çıkarırsa da Elinde Dzudzak olacak. Ama Atibanın yanına 2 yönlü bir ön libero şart oğlu şart.

Çevrimdışı Alparslan

Buarada macarla imzalayıp devre arasında bedavaya alırsak sene sonu da töreyi 15e falan yollarsak çok başarılı olur inşallah yapılabilir. Ya da en azından törenin alternatifi önceden belirlenir satınca şak diye doldururuz yerini.
Şimdiden imzalamassan 6 ay sonra boşta kaldığında hayatta alamazsın.

Çevrimdışı doganay

arjantinlilerin genelde hepsi duygusal. ülkelerinden pek ayrılmak istemiyorlar. ayrılınca da geri dönmek istiyorlar

Messi de beni Barcelona'dan gonderin memleketime diye her gece yattiginda agliyormus  :lol:

Çevrimdışı doganay

gomez transferi hakkında sıcak gelısmeler varmı beyler

Kucuk puruzler kalmis ,haftaya netlesnesi bekliyoruz  :s20:

Çevrimdışı Logins1903

Kucuk puruzler kalmis ,haftaya netlesnesi bekliyoruz  :s20:

tesekkurler hocam saolasın lakın bu haftaya netlesir sozunden nefret ediyorum artık :=)

Çevrimdışı Scout

Şu Takımda Kerime Üzülüyorum Çocuk Harcanıyor  :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Kutay

kadromuz şu anda gs'den kesinlikle daha iyi aquilaniyi alıp douglası da kiralarsak fb'nin kadro kalitesiyle eşit seviyeye geliriz bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Aquilani, ospina ve douglas ta gelirse fenerin kadrosu bizden guclu filan olamaz arkadaslar. Ama cok zor tabiki is bonservis vermekle bitmiyor futbolcuya da para veriyorsun ve elindeki necip pektemek ersan gibi oyuncularida bunlarla birlikte yollayacaksinki butce acilsin yeni gelenlere.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Takımda Kerime Üzülüyorum Çocuk Harcanıyor  :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money: :money:

Kerim'e daha var. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Scout

Reimond Manco Kaçırılmamalı , Kerim ve Manco Yıllarca Üstlenir Sol Kanatı
Pika Pika

Çevrimdışı TØLGA

yılın tespitini yapıcam birazdana size  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

yılın tespitini yapıcam birazdana size  :evillol: :evillol:

Necip'le bu is olmaz mi diyeceksin  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfo transfer olmaz ise yerine çaktırmadan başkanın korumayı koyuyoruz  andırıyorlar   :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 17:04:45 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı TØLGA

Necip'le bu is olmaz mi diyeceksin  :D
o iş zaten olmaz abi bilmeyen yok onu  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Mario ve Tolgay tarzı bir futbolcu gelse kadro güzel olacak bunun yanında bence en iyi transfer sağ bek oldu . Bu kadar kısa sürede nasıl halledildi anlayamıyorum hala  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

rhodolfo transfer olmaz ise yerine çaktırmadan başkanın korumayı koyuyoruz  andırıyorlar   :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin