2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890911 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brci

herkes saydırmış Quaresmaya 4 sene üst üste şampiyon olup her kulvarda kupa kaldıran takımımızı bozacak harbiden :) topla çok oynasın top kaybetsin 10 denemeden birinde bir şey üretsin yeter.. Takım oyunu bir futbolcunun bireysel oynaması ya da oynamaması ile olmaz Takım bütün halinde takımdır bknz. Barcelona .. gerçekten takım oyunu oyna sen oturt bu sistemi Quaresma sırıtmaz bile . biz bu takımla kendi sahamızda 2-1 in rövanşında brugge e baskı kuramadık bunaltamadık motta denedi girdi.. demek ki takım oyunumuz da sıkıntı var .. iyi ki Geldin Q7 en azından bir farkın var sahip olduğun özel beceriler var ..

Çevrimdışı Renton

vodafone arenada q7 g.töre sosa ve mario gomez 4 lüsü olacak gibi görünüyor pazartesi şu transfer işi kapanasa artık ortasaha hariç o lig başlayana kadar sürer :)
Senol gunes jajadan aldigi verimi q7 den alsin bu ileri dortluyle cok ciddi isler yapilir gomez gelsin yine en iyi dortlu bizde olacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bırakalım artık tartışmayı, Hazırlık maçlarını bi izleyelim ondan sonra yine konuşuruz Q7 yi uzun uzun :ok:
Gomezi koyalım Gomezi :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Birisi Havaalanımı dedi :bandit:
Orada olacağım varmı gelen :halay: :halay: :halay:
Çağri gelir pm at sen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Son 2 yıldaki sakatlıkları yüzünden şu Gomez içime hiç sinmiyor.
Sakatlık istatistiği olarak almeidayla pektemekle kapışır gibi geliyor.
ben yine maç içinde depara kalkıp arka adelesinden sakatlanan forvet görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Efe

Senol gunes jajadan aldigi verimi q7 den alsin bu ileri dortluyle cok ciddi isler yapilir gomez gelsin yine en iyi dortlu bizde olacak

aslında biraz düşününce q7 nin gelmesinin mario gomezin gelmesinin karşı takımlar için oluşturacağı psikoloji ortada bide vodafone arena var karışında q7 töre gomez sosa var bide 40 bin beşiktaş taraftarı adamları daha maça çıkmadan sıkıntıya sokuyorsun zaten tabi bu söylediklerim sağlıklı bi q7 ve gomez olursa olacak ilk maçlarda alınacak farklı bir iki galibiyet vodafone arenayı bildiğin cehenneme çevirir ilk bi gelsinler bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brkntcnr

Taraftar kim ola ki oyuncu aldırsın? Bence tamamiyle Fikret Orman taraftarın sözünü dinleyip değil de hem kendi istedikleri bölgeyi doldurabilmek hem de taraftarın memnun kalacağı bir transfer yapmak amacıyla quaresma yı aldı. Yani sırf taraftar istiyor diye değil. Kendi işine de geldi bir taşla iki kuş vurup hem sol kanat mevkisini halletti hem de taraftarı yeni stada getirecek bir sebep buldu. Quaresma ayrıca ben şu formayı giyerim şu numarayı giyerim bunu isterim falan demek gibi bir hakkı mı var? Bence kendi de biliyor borçlu olduğunu. Efendi efendi topunu oynasın gerisi bizi bağlamaz. Gökhan Töre' den de hiçkimse o numarayı alamaz oyuncu kendi rızasıyla başka bir numarayı istemediği sürece.

Çevrimdışı murat_

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 01:47:09 murat_ ]

Çevrimdışı aspireless

Ya forma nosunu gectim. Net 7 numara gökhanindir. Esas bendeki soru ya bu adam eski kaptan diye tekrar kaptan yapmasinlar kuyuyada biri tas atti taraftar cok seviyor diye :D :D

Çevrimdışı Renton

aslında biraz düşününce q7 nin gelmesinin mario gomezin gelmesinin karşı takımlar için oluşturacağı psikoloji ortada bide vodafone arena var karışında q7 töre gomez sosa var bide 40 bin beşiktaş taraftarı adamları daha maça çıkmadan sıkıntıya sokuyorsun zaten tabi bu söylediklerim sağlıklı bi q7 ve gomez olursa olacak ilk maçlarda alınacak farklı bir iki galibiyet vodafone arenayı bildiğin cehenneme çevirir ilk bi gelsinler bakalım :icool:
Senol gunes sorunlu oyunculari hallediyor.Quaresma schuster doneminde iyidi sonra carvalhal ve tayfur hoca agirligi olmayan teknik adamlardi o eski dunya yok artik oynayan alir formayi ha oynamadi olcay var kerim var umutsuz olmaya gerek yok gomez sakatlik yasamazsa 20 birakir zaten

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mustij1903

Israrla bir stoper milosevic diyorum. 
Bu adam hala oynamadı parlatmak lazım.  Ayrıca 1,90 boy ile çok yavaş olduğu kanaatine değilim.  Q7 aynı bencil Q7 dolayısıyla ona taktik falan işlemez.  O işleri geçelim. Zaten bu adamı Beşiktaş taraftarının yarısı sever yarısı da nefret eder.  Asıl önemli olan Şenol Güneş ne yapacak.  O istemeden yapılan bir transfer olduğunu sanmam.  Bu tarz hocalar taktikleri bir yana koymayı ve klüp gerçekleri ile yaşamayı bilen insanlardır.  Bu baglamda bakınca forma satmak vs para kazanmak gerektiği yeni transfer yapabilmek açısından değerlendirme yeteneği ile bu mevkide çalışırlar.  Hoca ve Q7 meselesini bu bağlamda düşünmekte fayda var. Takım için asıl risk taraftarın önünde maç yapmak için stad aciliyeti. Burada bende sıkıntı yaratan düşünce Gomez e bahsedildi gibi ise 5m € vermek.  O zaman yılda 2,5 verdiğin Dem ba ba satışının kara dönüşmediği gerçeği.  Zaman tüm sorularimiza cevap verecek.  O zaman bekleyip göreceğiz.   

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada twitter ana sayfama Şenol hocanın kalecilerden memnun olmadığı ve ochoa yla iletişime geçildiği hakkında bir haber düştü. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı aa1903

Bu adam hala oynamadı parlatmak lazım.  Ayrıca 1,90 boy ile çok yavaş olduğu kanaatine değilim.  Q7 aynı bencil Q7 dolayısıyla ona taktik falan işlemez.  O işleri geçelim. Zaten bu adamı Beşiktaş taraftarının yarısı sever yarısı da nefret eder.  Asıl önemli olan Şenol Güneş ne yapacak.  O istemeden yapılan bir transfer olduğunu sanmam.  Bu tarz hocalar taktikleri bir yana koymayı ve klüp gerçekleri ile yaşamayı bilen insanlardır.  Bu baglamda bakınca forma satmak vs para kazanmak gerektiği yeni transfer yapabilmek açısından değerlendirme yeteneği ile bu mevkide çalışırlar.  Hoca ve Q7 meselesini bu bağlamda düşünmekte fayda var. Takım için asıl risk taraftarın önünde maç yapmak için stad aciliyeti. Burada bende sıkıntı yaratan düşünce Gomez e bahsedildi gibi ise 5m € vermek.  O zaman yılda 2,5 verdiğin Dem ba ba satışının kara dönüşmediği gerçeği.  Zaman tüm sorularimiza cevap verecek.  O zaman bekleyip göreceğiz.   

demba ba geçen sene 3.2 aldı abi.

Ya forma nosunu gectim. Net 7 numara gökhanindir. Esas bendeki soru ya bu adam eski kaptan diye tekrar kaptan yapmasinlar kuyuyada biri tas atti taraftar cok seviyor diye :D :D
Tolga Zengine verirler yine :akuma: :ishock:
Mevcut Kadroda Ben Atiba , Tolgay ve Olcaya verilebilir diye düşünüyorum..
Ama En Çok hak eden kim diye Sorarsanız her hareketiyle , Duruşuyla, Karakteriyle , Takımı sahiplenmesiyle en çok istediğim kişi JOSE ERNESTO SOSA dır :tabe:

Çevrimdışı Scout

Quaresma yerden güzel pas versin yeter orta acıyoruzda ne oluyor takımın boy ortalaması  :evillol: , Demba Ba danda bekledim kafa vuruşu ama göremedim hiç
Pika Pika

Çevrimdışı Deniz

Q7 ile ilgili resmi aciklama yapilsin 4-5 satır icimi dökecem.resmi aciklamayi bekliyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Murat Özen demin periscope de Macar için adamlar (ruslar) büyük paralara aldılar bırakmıyolar mesela 3-4 milyon euro değil dedi 6 ay kalacakmış orada

Ya kusura bakmasınlar da o adamı oradan getireceksin. YOk bırakmıyorlar diye vazgeçeceksen ohooo.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Quaresma yerden güzel pas versin yeter orta acıyoruzda ne oluyor takımın boy ortalaması  :evillol: , Demba Ba danda bekledim kafa vuruşu ama göremedim hiç

eğer söylenen adamlar alınırsa (rhodolfo, gomez, douglas) duran toplar bizim için çok belirleyici olacaktır. ayrıca forvetimiz gomez ise hücumda yan top org. da artacaktır
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kadir137

Fırat Günayer Gomez için çok kesin değil demiş. Bu adam ne dediyse doğru çıkıyor hep. Kıllandım şimdi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı aa1903

Fırat Günayer Gomez için çok kesin değil demiş. Bu adam ne dediyse doğru çıkıyor hep. Kıllandım şimdi

2-3 kez tutturmuştur tesadüfen :D

Çevrimdışı murat_

Ya kusura bakmasınlar da o adamı oradan getireceksin. YOk bırakmıyorlar diye vazgeçeceksen ohooo.
ne yapsinlar mesela silahli catismayami girsinler adam kacirma operasyonumu yapsinlar :icool: vermiyorlarsa vermiyorlar sende devre arasi icin futbolcu ile sözlesirsin ön protokol imzalarsin gelirsin budur yani

Çevrimdışı Mustij1903

Arada yinede 1,80 fark var.  Yazımı onaylamak için değil ama az bir fark olduğunu düşünmüyorum.  Ayrıca Demba ba sanırım bonuslar ile o parayi almıştı. 

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Savaş

Fırat mi ne dediyse doğru çıkıyor :D

Fırat'ın birseyden haberi yok. Gun icinde haberleri okur gece kendinden yorum katarak sunar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Hocanın Miloseviç'in Performansını çok beğendiği ve kadroda tutulmasını istediği de söyleniyor ne kadar doğrudur bilemem...
Sonuçta Adam kampa Hazır ve Çok büyük bir moralle geldi :bandit:
Avurupa U-21 Şampiyonu İsveçin Takım Kaptanı kendisi