2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894028 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

Murat Özen demin periscope de Macar için adamlar (ruslar) büyük paralara aldılar bırakmıyolar mesela 3-4 milyon euro değil dedi 6 ay kalacakmış orada
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

Q8 Olsun  :evillol: :evillol:

hatta araba verilecekse bile q5 verelim  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Scout

Bence Bu 6 Aylık Süreçte Olcay Kerim Üstlenecek Sol Kanadı , Sağ Kanadı ise Töre ve Quaresma , Töre Maç Temposunu Bir Süre Sonra Kaldıramadı
Pika Pika

Çevrimdışı pascal26

Fb bazı arkadaşların psikolojisini gerçekten bozmuş bence.  Fb dışında hiçbir takımın transfer sezonu sonunda bizden daha iyi transfer yapmış olacağını sanmıyorum. Onlar da çok sürpriz oldu açıkçası, 50 m eurodan fazla para döktüler. Onun dışında ligde hareket yok.

Konuşulan isimler gelirse kafa kafaya rekabete gireriz.  Ayrıca bunlar sadece saha içi kısmı. Kalan %50 başka yerde. 10 penaltıya 0 penaltı gibi bi durumu kim olsa kaldırması çok zor. Stadı bitirirsek bu duruma da kısmen de olsa önlem alabiliriz.

Ayrıca bikaç ay önce,  satmadan alamazsın, sattığından fazla alamazsın gibi Uefa kısıtlamalarını yediğimizde ben bu kadar transfer yapabileceğimizi de hiç tahmin etmemiştim(olursa).   Dediğim gibi fb nin bulduğu kaynaklar!!! olmasaydı durum gayet iyi olacaktı. Şimdi ise fena değil.

Hocam bence quaresma 9 numara giyebilir
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 01:55:04 berkay_2 ]

Çevrimdışı Türkay

Hocam bence q7 9 numara giyebilir

:hosgeldin

9 numara gelirse Gomez olur.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fatihbjk

Senol hoca nin ariza oyncularin dilinden anlamasina guveniyorum. Insallah hersey iyi olur. Cok olumsuz bakan arkadaslar cogunuz yada cogumuz bu (Hakaret Yasak)₅ basinin yonlendirmesine gore dusunce olusturuyoruz. Caninizi cok sikmayin bu sene gecen seneden iyi bir kadro ile lig baslar bu kesin. He ne kadar daha iyi oluruz onu bilemem. Feneri felan abartmayin gs meloyu cok ariyacak. Haftalarca yerine care ariyacaklar lig baslayinca bence. Fenerde emre yi arayacak. Gecen sene cirkeflikle felan en az 4 mac aldirdi. Hee biz kusursuzmuyuz degiliz elbet ama rakiplerdede cok sikinti var bana gore. Fenerdede en cok katkiyi yenilerden stock yapar aha yaziom simdiden doner bakarz gun gelir.

Çevrimdışı Ersoy

mario gomez beşiktaşla senelik 5 milyonluk anlaştı. hafta sonu da mario fioretina ile görüşüp bonservis olayında belirleyici olacak. bütün işlerin pazartesi bitmesi bekleniyor
Teşekkür ederim.Quaresma'nın hangi formayı giyeceği tartışılmış. Milli takımda 20 giyiyor eskiden 17 ve 27 giymisligi var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Gomez engel cikartacak gibi geliyor bana ins yanilirim

Çevrimdışı canU

Aynen banlayın beni istek var madem. Senin stadın yok, transferlerin 2. Kampa bile yetişmeme noktasında, parasal olarak rahat değilsin, yönetimde çalışan adam kalmamış herkes küsmüş gitmiş, başkan popülist transferlere girişmiş, tff si mhksi basını hepsi karşında, sen gidip takımın huzurunu iyice bozucak adam almışsın, en iyi adamlarından biri gitmiş yerine koyucağın adamın son 2 senedir yaptığı hiçbir şey yok tam bir kumar ama evet şampiyonluğun en büyük adayıyız pardon beyler.

Ek: he bir de en iyi oyuncularından biri sakatlanıp sezonu kapatmış.

Beni gram ilgilendirmez o renkli ne yapmış bu ne yapmış. Biz ne yaptık ne yapamadık ona bakarım. Şampiyonluk transferle gelmez ama yönetim bile paramparça camiayı nasıl kenetleyecek bu yönetim. Arada seçim olacak sorunlar çıkıcak bunlar görülen şeyler kafayı kuma gömmeye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 01:23:03 canU ]

Çevrimdışı TALAT

gomez değil de takımı çıkartabilir. çünkü henüz bonservis görüşmeleri bitmemiş anladığım kadarıyla

Bu arada gomez 33 numarada alabilir

Çevrimdışı brkntcnr

Yahu tamam bende dzsudzsak varken quaresmanın alınmasına karşıydım ama bazı arkadaşlar burada resmen bana q7 yi savunduracak şimdi. Ne bu sinir? Adam Beşiktaş' ın oyuncusu. Bana göre naniden pek bi farkı yok. Yaş farkı var sadece. Ama maliyet farkına bakılırsa bu da çok normal. Q7 maccabi maçını kazandırdığı gibi iki üç tane kırılma anı olan maç kazandırsa bile iş yapar. Bence quaresma en kötü 7/7 istatistik yapar diye düşünüyorum eğer adam gibi topunu oynar orda burda gezmezse.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bu adam bu takımın yıldızı değil bu sefer bunu anlayarak gelmesi lazım veya hem oyuncuların hem de taraftarın böyle hissettirmesi lazım.

Oyuncular halleder bir sekilde. Forma numarasını alamadığında anlar da, taraftarın havaalanı karşılama görüntüleri şimdiden gözümün önüne geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :halay:
Forma numarasınınyartışmanın anlamı yok , 7 numara Törenindir :tabe:
Q7 , Milli takımda yıllarca 17 numarayı giydi Cr7 nedeniyle , Burada da Gt7 var , 17 numara boşta bu numaraya yabancı değil buyursun Alsın...
1.2 milyon bonservisten bahsediliyor , Hakan Gundogar Bonservis verilmeyecek diyor :alala:
1,2 çok gibi Sabahda bazı sitelerde 500.000 diyordu bonservis için..
Neyse Hayırlı olsun en iyisi KAPı beklemek :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu adam bu takımın yıldızı değil bu sefer bunu anlayarak gelmesi lazım veya hem oyuncuların hem de taraftarın böyle hissettirmesi lazım.

Oyuncular halleder bir sekilde. Forma numarasını alamadığında anlar da, taraftarın havaalanı karşılama görüntüleri şimdiden gözümün önüne geliyor.

Hocam ben bu forma isine cok takiliyorum quaresma 7 isteyip tore vermezse buyuk sikinti toreden de 7 numaranin alinmasi taraftarida degilim

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 03:10:18 berkay_2 ]

Çevrimdışı talha

Loool. Bu adamın alınış şekli nasıl? Taraftarın baskısıyla?

Bu adam buraya geldiğinde nasıl hissedecek? Taraftar benim arkamda.

Bu adamı yine havaalanında karşılamayacaklar mı? Karşılacayacaklar.

Ve bu adam yıldız olarak gelmediğini bilecek. Ya cidden çok güzel hayalleriniz var. Hayran oluyorum.

Bu adam bu sene bu takımı sa-bo-te edecek. Ve buna rağmen taraftar arkasında olacak. Bu adam zehirdir, kanserdir, tümördür.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birisi Havaalanımı dedi :bandit:
Orada olacağım varmı gelen :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Hocam ben bu forma isine cok takiliyorum quaresma 7 isteyip tore vermezse buyuk sikinti toreden de 7 no nun alinmasi taraftarida degilim

Ne alakası var yahu? Kim kimden forma alıyor öyle bir şey söz konusu bile olamaz neden dillendiriliyor bu kadar! Gider boşta hangi numaralar varsa seçer istediği birini onu giyer. Hadi ismail vs olsa bir şey demeyeceğim de kim ki takımın en iyi oyuncusundan forma isteyebilecekte o vermezse çok büyük sıkıntı olacakmış?

Çevrimdışı TALAT

Birisi Havaalanımı dedi :bandit:
Orada olacağım varmı gelen :halay: :halay: :halay:

bu sabah saat 4e karşı ahl de olacakmış.

Çevrimdışı Renton

Numarayi falan tartismaya gerek yok tabi ki torede kalacak 7 numara bosta ne varsa alir giyer birini insallah bu takima bir daha ihanet etmez q7

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

vodafone arenada q7 g.töre sosa ve mario gomez 4 lüsü olacak gibi görünüyor pazartesi şu transfer işi kapanasa artık ortasaha hariç o lig başlayana kadar sürer :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Loool. Bu adamın alınış şekli nasıl? Taraftarın baskısıyla?

Bu adam buraya geldiğinde nasıl hissedecek? Taraftar benim arkamda.

Bu adamı yine havaalanında karşılamayacaklar mı? Karşılacayacaklar.

Ve bu adam yıldız olarak gelmediğini bilecek. Ya cidden çok güzel hayalleriniz var. Hayran oluyorum.

Bu adam bu sene bu takımı sa-bo-te edecek. Ve buna rağmen taraftar arkasında olacak. Bu adam zehirdir, kanserdir, tümördür.
Yapıcak bişey var mi kardeşim?
Gidip alma diyebiliyor musun?
Elinden birşey geliyor mu?
Gidip sözleşmeyi yırtabiliyor musun?

Hayır.

O zaman daha fazla söylenmeye gerek yok. Adam geldi bi kere. Artık siniri bozmaya da gerek yok, yapabilecek birsey yok çünkü.

Sızlanmak yerine ümit etmekten başka çaren var mı şuan? O da yok.

O sebeple artık vahlanmak yerine ümit ediceksin. Elinden, elimizden başka da birşey gelmiyor. Gerçek bu.