2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896881 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

"Tabi o 70 dakikada taraftar hocaya baskı yapıp zorla oyuna aldırmaya çalışmazsa."
Bir kaç hafta öncesine kadar böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi. Şimdi ciddi ciddi
böyle olacağını düşünüyorum. Demek ki renkliler gibi transferi yığsak, taraftar profilimiz
ciddi zarar görecek  :alala:

Anlatamıyoruz ki millete.

Taraftar cidden self suicider. Şuan kendi elleriyle bir şampiyonluk şansımız varsa sıfıra indirdilere. Gerçi şampiyonluk falan umurlarında olduğunu sanmıyorum ya.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Çeviri ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Abartmadan dolu eleştiri yapalım bence bunun kimseye yararı yok bu şekilde.

Ben de istemiyorum ama istemesek de oluyor işte. Maalesef oluyor.

Yoo ben ciddi ciddi düşünüyorum. Çünkü Fikret Orman bunu üç kere yaptı.

1. Adama tüm futbol bu şubesini yüklediler.

2.Macar'ı istemesine rağmen Quaresma'ya yüklendiler.

3. Adamı tüm medyanın ve taraftarın önüne atladılar.

Şimdi bir başkan bunu niye yapar?

Çevrimdışı canU

Ben çok olumsuzun. Benim görüşüm bu sezon başlamadan bitti bizim için. Tolgay ın da sakatlanması herşeyin tuzu biberi oldu. İlk 3te illaki oluruz ama şampiyonluk hayal. Bu quaresma konusu camiayı daha çok karıştırır.

Hoca değişikliği bile olabilir lig içerisinde sorunlardan. Umarım yanılırım sonuna kadar götürürüz ama geçen seneki kadar bile nefesimiz yetmeyecek gibi geliyor bana.

Bir de arada sözünden dönmezse başkan ara seçim olacak. Tabi orda da niyet tüzüğü değiştirip olağan seçimi erkene alıp tek seçim yapmakmış. O süreçte de bir karışır camia.

Quaresmayı da başıboş bırakırlarsa gene sapıtır sakatım der gider onu yapar bunu yapar. Bir ilgilenecek adam lazım hoca bunu her an yapamaz. Sinan engini de getirsinler oraya bence tam olsun, Dream Team kurulsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:46:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çaresizlik ve plansızlık diyelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

++ Başkan ne zamandan beri anlaşmamıza rağmen neden 2 hafta bambaşka isimlere yöneldi?

Ayrıca Şenol GÜneş ve Fikret Orman arasında ki hamle sıralı strateji savaşları ne oluyor?

Böyle bir ortamdan nasıl başarı getirebilirsin?

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Benim umudum şu.

Şenol Güneş maçları ilk 60 dakikada koparmak isteyen bir teknik adam. Hücum başlayıp 3 tane atıp fişi çekmek.

Quaresma zaten 90 dk oynayabilecek kapasitede değil. Anadolu takımlarına karşı Quaresma ile başlayıp ilk 50-55 dakikada skor yapıp son 40 dakika Olcay veya Kerim girebilir.

Büyük takımlara karşı ve Avrupa liginde ise Olcay ile başlayıp 60-70 dk oyunu dengede tutup son 20 dakika maçı çözmek için Sergen gibi kullanılabilir.

Çağrı yıllardır  benim  beklediğim şey bu işte.Öylebir  başlamalı ki takım 10*15  dakikada  1 veya  2.ciyi  atmalı.Atabilir  aslında  boğabilir  rakibi.Ama biz aksine uyuz uyuz başlayıp  üstüne  rakibi ümitlendiriyoruz.SOnrada bide  herifler  balına  bitane  atıp  kapanınca çözene kadar geberiyoruz.Atamazssak  gitti  3 puan.Ne gerek var.Çök gırtlağına  boğ rakibini.Deli  ediyor  beni  takım geride  başlayınca.İlk 45 dakikayı  hep çöpe attık  senelerdir.

Tabi o 70 dakikada taraftar hocaya baskı yapıp zorla oyuna aldırmaya çalışmazsa.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@TransfersCalcio: Fiorentina & Beşiktaş have an agreement for Mario Gomez. Clubs will work this weekend to close deal on Monday.

Çevrimdışı tguesbb

Herşeyi geçtimm abi ne santrafpr ne defans vs illaki birileri gelir ama tolgayı 1gram aşağısı adam alma lüksümüz yok !

Çevrimdışı TALAT

Çeviri ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mario gomez beşiktaşla senelik 5 milyonluk anlaştı. hafta sonu da mario fioretina ile görüşüp bonservis olayında belirleyici olacak. bütün işlerin pazartesi bitmesi bekleniyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ayberk

futbol birimlerinin kendisine bağlanmasını Şenol Hoca kendisi şart koştu, tek yetkili olmak istedi. yalan yanlış bilgi vermeyin
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Herkese Hayırlı Bayramlar Quresmada Hayırlı Olsun Diyorum. Gomezde Tamam Gibi 2 3 takviye daha lazım bana kalırsada neyse asıl sorun şu herkes quresma neden alındı diyor ilk başta bende cok karşı cıkmıştım ki gidiş şekli belliydi. gerçekten şimdi daha iyi anladım neden alındığını önümüzde seçim var ve stad bitiyor malum herkesin ağzının suyu aktı serdal adalı bu sefer daha sağlam bir yönetimle karşısına rakip olacak ve olduğunda ilk vaadi ne olacak biliyormusunuz? QURESMA :) bizim taraftarın coğu istiyor quresmayı fikret ormanda biliyor bir şekilde etki edeceğini ve bunu bildiği için almam dediği adamı aldıki en büyük acığını kapattı bana kalırsa seçim zamanı zaten görürsünüz stadla birlikte quresma ve gomezidir ve devre arası alınacak 1 veya 2 yıldızla elini dahada güçlendirecektir ki bunu herkes görüyor biliyor. bizim taraftarın profili açık ve net görmemiş cocuklar gibiyiz demirörene ana avrad söven çarşı, quresma geldiğinde yetmez yıldırım demirören yetmez diye inletti ortalığı. nitekim ki fikret orman önümüzdeki seçimdede %60 önde bana göre gelir quresma iyi oynarsa bu %70 80 olur ki quresma eski özlemiyle gelecek gibi duruyor ki buda birşeyler yapacağı anlamına geliyor..

Çevrimdışı Jukebox

Gökhan'dan 7 numara kesinlikle alınmamalı.
Quaresma'ya 7 numara verilirse üzgünüm quaresma benim için biter..

Çevrimdışı TALAT

Ben çok olumsuzun. Benim görüşüm bu sezon başlamadan bitti bizim için. Tolgay ın da sakatlanması herşeyin tuzu biberi oldu. İlk 3te illaki oluruz ama şampiyonluk hayal. Bu quaresma konusu camiayı daha çok karıştırır.

Hoca değişikliği bile olabilir lig içerisinde sorunlardan. Umarım yanılırım sonuna kadar götürürüz ama geçen seneki kadar bile nefesimiz yetmeyecek gibi geliyor bana.

Bir de arada sözünden dönmezse başkan ara seçim olacak. Tabi orda da niyet tüzüğü değiştirip olağan seçimi erkene alıp tek seçim yapmakmış. O süreçte de bir karışır camia.

Quaresmayı da başıboş bırakırlarsa gene sapıtır sakatım der gider onu yapar bunu yapar. Bir ilgilenecek adam lazım hoca bunu her an yapamaz. Sinan engini de getirsinler oraya bence tam olsun, Dream Team kurulsun.

şampiyonluk neden hayal onu anlamadım. gsnin hali ortada. ffp onlar için 2016 da tekrar dosya açacak bu yüzden kıpırdayamıyorlar ve takımı çöple doldurdular. fener yüksek transferler yaptı ama yeni takım ne olacak belli değil. 3 gün önce sezon ortası fener şampiyonluğu ilan eder diyenler dnipro maçından sonra td ü yerden yere vurmaya böyle defansla olmaz demeye başladı.

biz ise az çok takımın ne yaptığını biliyoruz. takımın eksikleri de belli ve en güzel tarafı da bu eksiklikler gideriliyor. bu kadar karamsar olmayın

Çevrimdışı aa1903

mario gomez beşiktaşla senelik 5 milyonluk anlaştı. hafta sonu da mario fioretina ile görüşüp bonservis olayında belirleyici olacak. bütün işlerin pazartesi bitmesi bekleniyor

bu sanırım mario gomez ile 4530993324. anlaşmamız. ortalama altı saatte bir anlaşıyoruz adamla. :D

Çevrimdışı TALAT

bu sanırım mario gomez ile 4530993324. anlaşmamız. ortalama altı saatte bir anlaşıyoruz adamla. :D

fiorentina tarafı belli ki henüz bitmemiş ama haftasonu o da biter diyor.

Çevrimdışı doganay

Quaresma daha gelmeden sorunlar basladi bile.
7 numarayi kim giyecek, Gokhan Tore den 7 numara alinirsa adami kusturursun. Al sana takim ici huzursuzlyk.

Çevrimdışı Bertug

Hâla dzsudzsak icin 2-3 milyon euro bonservis yaziliyor bikmadan usanmadan. Hertha berlin 2.5 teklif etti adamlar birakmiyor sozlesme uzatmak istiyorlar bizim taraftarimiz halen fikret orman neden 3m vermedi de almadi diye dusunuyor. 10-15 milyon bonservis teklifi gelmeden sirf pisligine de olsa birakmayacaklar 6 ay daha bekletecekler. Fikret orman ve cok degerli scout ekibini ocak ayinda goruruz macari almayi basarabilecekler mi

Çevrimdışı Ayberk

Rus basınında çıkan haberlere göre Dzsudzsak konusunda Beşiktaş, Herta, Lazio, İnter ve Stok City nin önünde, menajer de Beşiktaşa gelemeye sıcak baktığını söyledi. burada tek sorun Dinamo, şu anda sözleşme yenilemek istiyor, satışından daha fazla kar etmek istiyor, bu da gayet doğal. sözleşme uzatamazlarsa her geçen zaman Dinamonun aleyhine işleyecegine göre Beşiktaşın lehine dönecektir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Arkadaşlar mış lıyorumlarıdan kacinmanizi öneriyorum.  Yok hoca balasz i istiyormuş ta q7 alınmış. .... hoca dediki bir forvet bir sagbek bir stoper duruma göre belki bir stoper daha kalecilerin durumunu göreceğim. Yani ben balasz ida istefiginden emin değilim. komplo teorilerinizi net bilgi gibi vermekten kacinmanizi oneriyorum.

Çevrimdışı Sarp

"Çağrı yıllardır  benim  beklediğim şey bu işte.Öylebir  başlamalı ki takım 10*15  dakikada  1 veya  2.ciyi  atmalı.Atabilir  aslında  boğabilir  rakibi.Ama biz aksine uyuz uyuz başlayıp  üstüne  rakibi ümitlendiriyoruz.SOnrada bide  herifler  balına  bitane  atıp  kapanınca çözene kadar geberiyoruz."

Benim strateji ve teknik bilgim zayıftır hocam. Ama evet yıllardır karnıma ağrılar sokan mevzu da bu kadar basit ve nettir.
Yıllardır kronik mesele bu. En çokta dandik ve dökülen takımların bize aslan kesilmesine katlanamıyorum.

Çevrimdışı Scout

Q7 Şimdi Alınacak , Dzudzsak İçinde 6 Ay Sonrası Söz Kesildi, Ocakta Olcay Yolcu Bence, Ben Böyle Düşünüyorum
Pika Pika

Çevrimiçi Kartal Ç

Quaresma daha gelmeden sorunlar basladi bile.
7 numarayi kim giyecek, Gokhan Tore den 7 numara alinirsa adami kusturursun. Al sana takim ici huzursuzlyk.

Quaresmaya takıma 2.kez gelişine binaen 77 verelim  :lol:
Şaka bir yana takım içinde asıl huzursuzluk uefa yaptırımı gereği bu sezon avrupa kadrosuna sadece 22 kişi yazabilecek olmamızdan kaynaklanacak. 28 kişilik kadrodan hangi 6 yı çıkaracaz?

Çevrimdışı Fr1xsivE

Gökhan'dan 7 numara kesinlikle alınmamalı.
Quaresma'ya 7 numara verilirse üzgünüm quaresma benim için biter..

20 yada 11 giyer quaresma
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı mellfred

Burada şampiyonluk hayal diyenleri banlamalı. Neden hayal olsun arkadaşım bu ligde Bursa bile şampiyon oldu sivas son hafta havlu attı. Fener iki tane 30 yaş civarı adam aldı diye oldu olacak lige girmeyelim sen Beşiktaş'sın senin f. orman yeter senin ruhun yeter. Sırf istemediğiniz quaresma geldi diye takımı kötüleyip insanların canını sıkmayın