2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897544 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'de teminat sorunu kalmış bir tek.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beşiktaş'ı çok istiyormuşmuş portoda 700.00'e oynamıyor muydu?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:33:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tamam en iyi dörtlü bizde de geçen sene de savunmada büyük zaafiyetimiz vardı. Ben iki stoper geleceğini düşünmüyorum. Rhodolfo Ersan oynayacaktır. Bu durumda da Kjaer+Bruno ikilisi öne geçer. Orta saha ve Geri Dörtlümüz fenerde geride genel olarak bakarsak. Ama ileri de rahatlıkla hem fb den hem de gs den üstünüz. Orta sahaya iyi bir oyuncu alınır da birde Douglas ismi gelirse geride de feneri yakalarız bire birde. Ama tabiki önemli olan takım içi uyum bireysel isimlere göre.

Aynen durum budur 3 aşağı 5 yukarı.

Devre arası da sözleşme bitecek olan Handanovic'e ve sözleşmesi bitmiş olan Dzsudzsak'a çökebilirsen ipi göğüslersin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihbjk

Gomezde su olabilirmi mesela? Milli takima secilmek icin bu sene cok iyi formda performans verirmi yada milli takima secilmedim diye futbola kusermi bunlar belirleyici olacak bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:34:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'de teminat sorunu kalmış bir tek.

Herkes teminat istiyor.

Bu kulüp stad bitip de Fulya boşa çıkmadan teminat alamaz hiçbir yerden.

Bunlar tamamlanınca yöneticiye gerek kalmadan veririz teminatları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Resmi aciklama neden yok madem imza atildi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Objektif olarak baktığımızda eğer Quaresma cidden kendini futbola verip kendi icin değil de takım için oynamaya geldiyse ligdeki en tehlikeli 3'lü bizde şuan.

Quaresma - Sosa - Gökhan Töre

Bu 3'lünün önüne Gomez'i koyarsak çok can yakarız.

Olan oldu, artık sızlanmak yerine olumlu düşünmeye çalışmamız lazım.  Ümit etmemiz lazım. Bu 3'lü iyi anlaşırsa cidden ligdeki en tehlikeli hücum gücü olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bonservis olmazsa Gomez kelepir olursa kazıktır bunu bir kenara yazalım.

Ayrıca Gomes kontra oyuncusu değildir. Oyunu yıkacaksın kaçarı yok. O yüzden arkada defansif özellikleri sağlam elemanlar lazım.
Zaten bence Kontra oyunu oynamayız. Tamam şenol hoca hızlı hücumlara çıkmayı seviyor ama bunu anadolu takımlarında yaptı. Beşiktaş ın hocası artık. Burada anadolu kulüpleri topu sana bırakıp 10 kişi savunma yapıyor. Ayrıca kontra bile oynasak arkaya atılan toplarda Gomez in Demba ba dan aşağı kalır bir tarafı yok hatta bana kalırsa Demba' dan daha soğukkanlı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/622143381028904960

YATIN UYUYUN GEÇMİŞ OLSUN
Gomez gerçekten gelmiştir inşallah.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Q7 baştan aşağı umutsuz vaka.Porto'dan kadro dışı yemiş bir oyuncu olmasına rağmen para verip aldık.Net bir transfer hatası.Umarım bol bol kadro dışı yer hem yönetim akıllanır hem de futbolumuza zarar vermez.

Çevrimdışı talha

Eğer kafasını verirse eğer kafasını verirse eğer kafasını verirse.

Ne de güzel umutlar, ne de güzel beklentiler.

Huylu huyundan vazgeçmez.

Kurt köyünü değiştirir , huyunu değiştirmez.

Sütle giren huy canla çıkar.

7'sinde ne isen 70'inde osundur.

Ayrlı arından huylu huyundan vazgeçmez.

Daha yazayım mı?  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresma 9/9 yapsa dahi başarısızdır gözümde min 10/10 yapacak.

Çevrimdışı f_madida

Q7 baştan aşağı umutsuz vaka.Porto'dan kadro dışı yemiş bir oyuncu olmasına rağmen para verip aldık.Net bir transfer hatası.Umarım bol bol kadro dışı yer hem yönetim akıllanır hem de futbolumuza zarar vermez.

Katiliyorum ama maalesef kadro disi kalma sansi yok, cunku populist yonetim ve bir kisim taraftarimiz tarafindan oynatilmasi icin muazzam bir baski uygulacanak Senol Gunes'e.

Hala Senol hoca futbolda tek sorumlu diyen varsa kendini kandirmaya devam etsin. Quaresma Senol Gunes'in aklinin ucundan bile gecmiyordur transfer olarak, hicbir sekilde isteyebilecegi bir oyuncu degil, ne sistemine ne oyun anlayisina ne de onem verdigi is ahlakina zerre kadar uymayan bir adam.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı brkntcnr

Hepimiz şuan Rhodolfo - Quaresma ve Mario Gomez bitti gözüyle bakıyoruz. Bu isim dışında bir tane orta saha alınacak. Umarım iyi bir isim alınır. Boşta Cambiasso ve Aquilani gibi isimler var mesela. Ayrıca kiralayabileceğimiz isimler de var. Arteta zorlanabilir, Tino Costa olabilir.

Fakat bence şampiyonluğa yürürken sadece dışarıdan transfer yetmez diye düşünüyorum. Elimizde Kerim frei Cenk Tosun Oğuzhan Milosevic Pedro Günay hatta Necip gibi isimler var. Hatta 2. stoper alınmazsa Ersan' dan da beklenmedik bir katkı görmemiz lazım. Kaleci olarak sambade nin bu sezon şikayeti vardı sakatlıktan dolayı doğru düzgün çalışamadım diye. Artık bu sezon umarım düzenli bir şekilde çalışır da kalecilerimiz biraz daha katkı verir. Ben kişisel olarak Cenk Gönen i çok yetenekli görüyorum. Refleksleri inanılmaz. Fakat yan toplarda çok büyük zaafı var ve bire birde fazla başarısı yok gibi. Bu tip özelliklerini geliştirse rahatlıkla 1. kalecimiz olabilir.

Kısacası 4-5 oyuncu daha alacağız fakat bence içeriden birkaç isimden de beklenmedik bir şekilde katkı almamız lazım ki şampiyon olalım. Mesela bu sene Yasin in Galatasaray' da yaptığı gibi. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 23:51:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma imzaladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Eğer kafasını verirse eğer kafasını verirse eğer kafasını verirse.

Ne de güzel umutlar, ne de güzel beklentiler.

Huylu huyundan vazgeçmez.

Kurt köyünü değiştirir , huyunu değiştirmez.

Sütle giren huy canla çıkar.

7'sinde ne isen 70'inde osundur.

Ayrlı arından huylu huyundan vazgeçmez.

Daha yazayım mı?  :D

Gorunen koy kilavuz istemez!  :D
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

Herkes teminat istiyor.

Bu kulüp stad bitip de Fulya boşa çıkmadan teminat alamaz hiçbir yerden.

Bunlar tamamlanınca yöneticiye gerek kalmadan veririz teminatları.

aktifbanktan alırız. 100 mlyonluk açık kredi limitizi kullanmadık bildiğim kadarıyla. ama aktifbank yurtdışında ne kadar geçerli bir banka bilmiyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

aynen ya biraz olumlu bakalım artık gerçekten hiç bi takımın forumlarında bu kadar ciddi olasılıklar hesaplanmıyor

quaresmanın bizi uçurma ihtimali yüzde 30

normal oynaması yada takım temposunu bozması yüzde 70 se biz hep 70 i düşünüyoruz taraftar olarak

belki at gözlüğüyle bakıp başka takımlarda olsa herkes yüzde 30 üstüne konuşur

ama işte onu öyle görmek kendini üstün görmek onları bizden daha başarılı kıldı 

bilic gibi korkak olup başkan gibi gereğinden fazla sessiz kalırsak unutun başarıyı

psikolojik üstünlüğü asla vermemeliyiz kimseye

her bjk lının başı dik olmalı

önceki senelerde gelip bana gs lı arkadaşım diyordu bu sene şampiyon oluruz fener olamayacak diye

bana koyuyor bu insanlar sezon başı bizi saymamaya başladı şamp luk potasında

önce biz kendimize inanmalıyız ki rakiplerde bizlerden korksun

gerçekçi konuşalım ama gereğinden fazla da pesimist olmayalım arkadaşlar

biz BEŞİKTAŞIZ !!!

Çevrimdışı TALAT

Resmi aciklama neden yok madem imza atildi ?

quaresmayı kampa yetiştirmek istiyorlarsa bugün kap gelmeliydi. ya da herhangi bir oyuncuyu. genelde klüple görüşmelere başladık dedikten sonra en az 1 gün bekliyorlar oyuncu ve klüple anlaştık demek için
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Quaresma imzaladı.

Hayırlısı olsun bu saatten sonra bizim oyuncumuz. En azından itici bir güç olur belki derbilerde.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Gorunen koy kilavuz istemez!  :D

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan.

Klavuzu karga olanın burnu ... çıkmazmış.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:00:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene de çok kolay adam geçmiş. Fiziği yerinde hala. Hızı da.

Oyun aklını iyi kullanması için dua etmekten başka çare kalmıyor bize.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/622143381028904960

YATIN UYUYUN GEÇMİŞ OLSUN
Linnes hayirli olsun.
Linnes 16.30 ucagi ile istanbulda.
Lanzini hayirli olsun formayi giydi.
Ronaldinho hayirli olsun asisle imzalar atildi.
Rvp hayirli olsun yarin imzalar atilir.

:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ligtv ' de 1.2 bonservis, 1.6 maaş yazıyor.Bu nasıl geri dönme arzusu çözemedim!

Neyse artık olan oldu.Bundan sonra quaresma nın bize ne katacağını konuşmamız lazım.