2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894579 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Bu sefer gol oldu galiba  :evillol:

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı can1903

S-M-G !

Q7 HAYIRLI OLSUN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Muhtemelen 1+1 olacak
Umarım öyle olur. 17 numarayı da versinler öyle 7 numarayı falan verip triplere sokmasınlar yine. Artık gomez le Rhodolfo da gelsin de geriye bi tek Tolgay yerine adam alalım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Disiplinli bir Quaresma , Sosa  , Töre ve önlerinde Mario Gomez çok can yakacak gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 22:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Umarım öyle olur. 17 numarayı da versinler öyle 7 numarayı falan verip triplere sokmasınlar yine. Artık gomez le Rhodolfo da gelsin de geriye bi tek Tolgay yerine adam alalım.

2. stoper de önemli.

Kale hala boş.

Aslında 2 ortasaha lazım.

İlk yarı boyunca hiç sakat vermeyip devre arası da Gökhan İnler'i almamız lazım az bir paraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Medyada her gun sozlesme imzalaniyor.

Resmi aciklama gelene kadar ciddiye almam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 22:24:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay çok çok kötü.

Nereye koysak dolmaz bu eksiklik çok üzgünüm gerçekten.

Josue ya da Belluschi olabilirdi onlar da yok.

Bizim sıkıntımız bu işte adam ölmeden yerine onu rekabete sokacak adam bakmıyoruz adamlar da rahatlıyorlar Töre gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

2. stoper de önemli.

Kale hala boş.

Aslında 2 ortasaha lazım.

İlk yarı boyunca hiç sakat vermeyip devre arası da Gökhan İnler'i almamız lazım az bir paraya.
Ya bende bi kaleci bir stoper daha isterim de. Biraz düşününce yönetimden pek beklemiyorum. Ya 2. Stoperi alıp orta saha almazlar, ya da orta saha alır 2. Stoperi almazlar. Ki ben ikinci durumu daha doğru buluyorum.

Çevrimdışı alimm

2 yıllık anlaşılmış... geçmiş olsun....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı saricasi

Yaw arkadaş lar q7 transferi bitteli kaç gün oldu Necmi abide açıkladı hala boşa tartışıyorsunuz önümüzdeki 4-5 gün.içinde 2-3 oyuncu açıklancak.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı talha

Muhtemelen 1+1 olacak

Bu adamın sözleşmesi neresinden bakarsam bakayım elde kalıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci gece 11 de boğazda havai fişek gösterisi düzenliyormuş  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

@Armağan Bozkurt abi övünç özdem senin Llorente'yi söylüyor ilgi var diyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kaleci transferi kesin ve kesin olmayacak değil mi ? Ben çok üzülüyorum bu kaleci olayına kaleyi emanet edecek biri yok şu an kadroda. Günay da ışık varda bize pişmiş 1. kaleci lazım. Cenk acaba yan topa yanlış çıkacak mı diye bekleyemeyiz. Tolga acaba bugün oynayacak mı atladığı bir topta sakatlanacak mı da diyemeyiz.. Kaleci lazım...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ersoy

Llorente'ye hayır demem ama Gomez daha iyi olur bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Q7 2 yıllık toplam maliyeti 4.5 m euro 13.5 trilyon... 2 sene sonra yaş 34. Boservissiz ayrılacak. = -13,5 Trilyon Zarar

Macar 2-3 m bonservis 2.5-3 arası 2 yıllık yapılsaydı 7-9 m euro 21-27 trilyon arası... 2 yıl sonra yaş 30 Bonservisten elde edilecek gelir en kötü 11 m euro (şuan ki piyasa değeri) 33 trilyon. = + 6 ila 12 trilyon Kar.

Hesap ortada.Takım içi dengeler ve futbol katkısına hiç girmiyorum.

Bu yönetimin savunulacak hiçbir tarafı kalmadı artık.(Futbol ve idaresi konusunda)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TALAT

Kaleci transferi kesin ve kesin olmayacak değil mi ? Ben çok üzülüyorum bu kaleci olayına kaleyi emanet edecek biri yok şu an kadroda. Günay da ışık varda bize pişmiş 1. kaleci lazım. Cenk acaba yan topa yanlış çıkacak mı diye bekleyemeyiz. Tolga acaba bugün oynayacak mı atladığı bir topta sakatlanacak mı da diyemeyiz.. Kaleci lazım...

kaleciden önemli bence 2. stoper. şu stoper ikilisini sağlam yıkılmayan uzun boylu bi de topu oyuna sokabilecek tarzda yapalım kaleci günay olsun yeterli
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Super Mario Gomez ? :icool:
Kızı kurtarıp gelecek miş  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

kaleciden önemli bence 2. stoper. şu stoper ikilisini sağlam yıkılmayan uzun boylu bi de topu oyuna sokabilecek tarzda yapalım kaleci günay olsun yeterli

İşte o olayı yapamayacağımızı düşündüğüm için ben kalecininde sağlamından maç kurtaranından olsun istiyorum ama olmayacak gibi.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Llorente'ye hayır demem ama Gomez daha iyi olur bence.
sıcak bakmıyormuş buraya Llorente
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

sıcak bakmıyormuş buraya Llorente

Onun piyasası vardır zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK