Herkese merhaba diyor,bayramını kutluyorum öncelikle...
Sırf bu mesajı yazmak için üye oldum.3-5 gündür forumu takip ediyorum ve genel bir umutsuz olumsuz hava gördüm.Ancak ben bu seneden umutluyum.Şöyle ki: Ş.Güneş geldi sol bek ve sol stoper oynayabilen Tosic alındı,beni ençok mutlu eden Beck transferi(takoz recepten buyana orijinal sağ bek aldığımızı hatırlamıyorum) hiçbirimizin bu sezon ilk 11 e direk yazmayacağımız sivok ve atınç gitti.Miloseviç iyileşti ki bunuda yeni bir stoper transferi dayıyorum ben.Çok sevdiğim ve beğendiğim ancak sezon boyunca da takımı sırtladığını düşünmediğim Demba ba satıldı.Yerine Gomez olacak gibi duruyor ki bence müthiş olur,sol açık için q7 ye razıyım ama macarı tercih ederim.Bir stoper daha alınacak ismi geçenleri tanımıyorum ama sivok veya ersandan kötü olacağını sanmıyorum.Evet uzadı süreç ama daha çok gecikmeden gomez+q7+stoper+ veli/tolgay yerine bir orta saha transferi ile şigin favorisi biziz diye düşünüyorum.
futbol medyası bir oyun kurguladı izletiyor bize:rüya takım fb !! Diye.
Geçen sezon en iyi futbol oynayan bizdik.(statsız ve bol sakatlısından) Liverpoolu eleyen takım brugge e elenmiş ve akabinde de şampiyonluğuda kaybetmiş ise Bilic sayesindedir.Takım korunmuş ve üzerine de takviyeler yapılmıştır.(daha da yapılacak) ve takımın başına gerçek bir usta gelmiştir.Güneşli günler yakındır.Hiç sıkmayın canınızı ;)