2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

bu sene Macar önderliğinde duran toplardan Rhodolfo - mario - douglas ile çok gol atarız düşüncesindeyim...  Umarım transferleri gerçekleşir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı murat_

ben sildim kardeşim.bir beşiktaşlıya ve foruma yakıştıramadım sebebi buydu.
banami yakistiramadin adasim adam burda transfer politikasi cart curt diye takimi takip etmeyi birakiyorum diyo bende hoscakal good bay dedim benim yorumum mu bir besiktasliya yakismadi yoksa o arkadasin mi

Çevrimdışı FedericoGiunti

bu sene Macar önderliğinde duran toplardan Rhodolfo - mario - douglas ile çok gol atarız düşüncesindeyim...  Umarım transferleri gerçekleşir...
Çok iyimsersin çok. Ne macar ne de douglas gelir. Gomes bile şüpheli bence.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fiorentina macerasina takilmiyorum ben. Italya'da basarili olup diger liglerde basarili olalamis, diger liglerde olup Italya'da olamamis oyuncu sayisi fazla.

Guarin bunun cok iyi ornegi. Herkes begeniyor, ama cidden kac kisi izledi gecen sezon? Inter taraftarinin gittigini gormek istedigi ilk isimlerin basinda geliyor ve cok yetersiz bulundu.

Gomez kendini Bundesliga'da, bence Serie A'dan daha yuksek bir seviyede kanitlamis bir futbolcu. Bunu sadece Bayern de degil, Stuttgarta'da gostermis.

Daha iki sene oncesine kadar Besiktas'a gelmesine kimse ihtimal bile vermezdi. Ekonomistlerin diyecegi dilde, ceteris paribus, Gomez Van Persie'den daha ustun bir  performans gosterebillir.

Ortası pek olmayacaktır.

Ya 10 gol gibi komik rakamda kalır ve form tutamaz ya da 20+ atar diye düşünüyorum.

Zaten totalde 30 atarsa 20 milyon bonservisle yılda 10 milyon kazanacak şekilde Çin'e uçar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı denilanz

Tarafsız olarak yorumlamak gerekirse RVP mi iyi yoksa Gomez mi? Şunu merak ediyorum. Duyumlar doğru ise Gomez'i alırsak RVP ile hemen hemen aynı paralara oynayacaklar. Madem bu parayı verecektik neden RVP'de ısrarcı olmadık?

Çevrimdışı canU

Duyuma inandığımdan değil ama sizin mantığınızlada macarın sözleşmesi devre arasında bitmemeli :D

Rusya liginde oluyor bunlar çünkü adamlarda devre arası tatili 3 ay gibi bir süre olduğundan devre arasında bitme durumu oluyor

Çevrimdışı TALAT

Tarafsız olarak yorumlamak gerekirse RVP mi iyi yoksa Gomez mi? Şunu merak ediyorum. Duyumlar doğru ise Gomez'i alırsak RVP ile hemen hemen aynı paralara oynayacaklar. Madem bu parayı verecektik neden RVP'de ısrarcı olmadık?

belli ki işin içine fener de girmiş. biz verdiğimiz teklifi arttırsaydık fener de arttırırdı ve muhtemelen seviye 7m lara çıkardı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:59:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Duyuma inandığımdan değil ama sizin mantığınızlada macarın sözleşmesi devre arasında bitmemeli :D

Rus ligi fikstür değişimine yeni gitti.

Artık Avrupa ile paralel olacak lig başlangıç bitiş tarihleri.

Ancak Macar ile sözleşme yapılırken lig bize göre devre arasında bitiyordu o yüzden sözleşmesi böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

rvp beşiktaşa gomez fenere gelse idi neden gomez de ısrarcı olmadık dermiydin merak ettim sadece? yanlış anlama sizin için demiyorum ama nedense bizim aldıklarımız yada ismi gecenler değilde rakip takıma giden ouncular cok tutuluyor onuda anlamış değilim  :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı fatihbjk

Joel campbell

23 yaşında bi ara adı geçti bizle keşke ortam ve takım müsait olsada alsak. Gelecekte çok değerli olacak kanısındayım.

Ayrıca fener birak sampiyonlar ligini uefa ya gidebilsin opsun basina koysun. Daha durun siz onlar cok karisacak az sabredin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 02:01:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener yönetimi zaten biz sonradan girmedik diyemedi. Çok bariz bizim ilgilendiğimiz teklif yaptığımız oyuncuya dalıp ilk fiyatı onlar yükseltti.

İnkar edemedi hiçbiri bunu. Yapsınlar bu bizim ezikliğimiz filan değil onların ayıbıdır. Başka ülke takımı olsa neyse aynı ülke takımları arasında etik değil.

O yüzden hayırlısı oldu boşverin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

MOUSTAPHA SALL bu adamla alakali ilgilendigimiz yonunde hic haber duyan oldumu bugun.

Çevrimdışı fatihsahin

fenerbahçe quaresmaya teklif yapmış diye bir haber duydum doğrumudur abilerim. İçinde fesatlık olunca olmuyor yıllar önce mehmet topuzu aldılar ellerinde patladı ribası aldılar ellerinde patladı bu sene başkanın demsiyle rvp şimdide quaresma
siyah beyaz

Çevrimdışı Alper1903

MOUSTAPHA SALL bu adamla alakali ilgilendigimiz yonunde hic haber duyan oldumu bugun.

Geçen sene çıkmıştı, şimdilerde hiç duyulmadı.

Çevrimiçi Mehmet57

Turk basini Van Persie'yi inanilmaz abartti. Bunun aksine Hollanda basini degisik fikirde.

Hollanda'nin en buyuk futbol dergisi Voetbal International yazari Taco van der Velde'den Van Persie alintisi yapmak isterim:

"Van Persie Hollanda Milli Takiminda 49 gol atmis olabilir, ama gerceklere bakarsak bunun sadece 9 gol'u turnuvada atilmis, bircok turnuvaya katilmis olmasina ragmen. 2006 ve 2008'de kanat forveti olarak oynadi, 2010'da kendini ve beklentileri aşan bir takimda dikkat cekemdi ve 2012 faciasinin baş aktörlerinden biriydi. 2014'de 4 gol atti, ama Ispanya maci haric yine beklentilerin altindaydi.

Fenerbahce Van Persie'yi dünya yildizi olarak getirdi, ozaman ona dünya yildizi gözlüğü ile bakalim. Tum kariyeri boyunca o seviyeyi sadece 2 sezon yakaladi. Arsenal'da son ve United'da ilk sezonu. Fenerbahce onu dunya yildizi olarak almis olabilir, ama gercek sudur ki, RvP dunya yildizi olsa orda olmazdi"

[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 02:09:01 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Kadir G.

fenerbahçe quaresmaya teklif yapmış diye bir haber duydum doğrumudur abilerim. İçinde fesatlık olunca olmuyor yıllar önce mehmet topuzu aldılar ellerinde patladı ribası aldılar ellerinde patladı bu sene başkanın demsiyle rvp şimdide quaresma

Keşke onu da elimizden alsalar.

Çevrimdışı denilanz

rvp beşiktaşa gomez fenere gelse idi neden gomez de ısrarcı olmadık dermiydin merak ettim sadece? yanlış anlama sizin için demiyorum ama nedense bizim aldıklarımız yada ismi gecenler değilde rakip takıma giden ouncular cok tutuluyor onuda anlamış değilim  :alala:

İlk alınan Gomez olsaydı yine sorardım, evet. Burada merak ettiğim biz niye çekildik eğer bu parayı vermeyi göze aldıysak. Fb'nin bunu ilk yapışı değil çünkü. Yanlarına bıraktıkça devam etmesin bu durum. Yoksa benim için önemli olan bize gelen oyuncu kimse onun bize ne kattığı.

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone arena saha zemini hakkında her şeyi bu başlık altında bulabilirsiniz . Tum beşiktaş arena ailesinin bayramını tebrik ederim.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-saha-zemini-hakkinda-hersey/new/#new İletiyi düzenle
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sbrhrzmn

Rus ligi fikstür değişimine yeni gitti.

Artık Avrupa ile paralel olacak lig başlangıç bitiş tarihleri.

Ancak Macar ile sözleşme yapılırken lig bize göre devre arasında bitiyordu o yüzden sözleşmesi böyle.

Şimdi mantıklı geldi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 02:15:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Douglas'ın kendi kalesine attığı gollerden sonra Gomez'in de sakarca yaptığı vuruşları yayınlamaya başlamışlar.

Beşiktaş düşmanlığı tavan yaptı artık medyada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu arada Brugge köy takımıdır diyen fenerle puan farkı dikkatimi çekti

Büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler.Yarın Brugge'ü çekip elenseler çok hoş olur.

Çevrimdışı alimm

Çok iyimsersin çok. Ne macar ne de douglas gelir. Gomes bile şüpheli bence.

haklısınız iyimser olduğum aşikar lakin karamsar olmanın da faydası yok..

Ihtimalleri şöyle değerlendirirsek;
mario gelmezse de en kötü ihtimal hava hakimiyeti olan n'doye...
Stoperlerimizden ersan ve alex e tekliflerin olduğu  ve birinin gitmesi durumunda o bölgede sayıca eksik kalmamız sonucu kiralıkta olsa douglas veya türevi bir hamle yapılması...
Zaten Rhodolfo da sadece resmiyete dökülme olayı...
Macar ise sadece yönetimin transferde ters köşe yapma ihtimali... Galiba iyimserliğin olduğu kısım burası
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Alper1903

Douglas'ın kendi kalesine attığı gollerden sonra Gomez'in de sakarca yaptığı vuruşları yayınlamaya başlamışlar.

Beşiktaş düşmanlığı tavan yaptı artık medyada.

Ronaldo'nun jeneriklik golünü yemişti Nani. Göstermezler tabi onu.

Çevrimdışı aspireless

Geçen sene çıkmıştı, şimdilerde hiç duyulmadı.

Yanlis okumamissam bunun menajeri besiktasla ve katardan bi kuluple görüşüyoruz demiştie. Gecen yilki haberi isitmamislarsa...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler