Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efe bari sen yapma Allahini seversen, fener 2.5 verecek de Portekizli gitmeyecek oraya. Bilmedigimiz biri olsa hadi neyse. Gerci benim acimdan guzel bir yani var bu transferin, bu sezon futbola zerre kadar vakit ayirmam gerekmeyecek, ne mac stresi ne baska birsey. Buyursunlar tursusunu kursunlar, 5. olarak bitirdiginde de sezonu, Senol hocayi kovarlar yonetemedi takimi diye mutlu mesut devam ederler.
Trabzon bize Mehmet Ekici vermez di mi?
neden fb değil bir çok takım 2-3 verip alırdı ama ille gelicem diye tutturdu adam bizimkiler gidip illede gel demediki kendisi haber yolladı bonservisini halletti yoksa bu paralara porto gibi takım hayatta bırakmaz ama o istediği için bıraktı
Prensip meselesi, herkesin anlamasini beklemiyorum..Bugun Quaresma'ya eyvallah dersen yarin Belezoglu'nu da gorursun takiminda...
o kadarda değil emreyi transfer edenlerle beraber emreyide imza töreninde döverler
kendisi de biliyor buraya bir kere kapagi atarsa istedigi gibi atini surecek, ne hoca dinleyecek ne yonetim, nasil olsa almis taraftari avucunun icine, takim 10. olsa bile 3 puan yerine iki tane ayak oyununu izlemeyi tercih edecek bir kitle var pesinde.. neyse, ben bunaldim bu isten, 3 senedir cektigimiz stresin cilenin sonu quaresmaysa ben yokum demistim kendi adima ki ben yokum..size kolay gelsin.
Onun da seveni cikar simdi, bir soylenti yayilsin yeter ki, ortasahada ihtiyacimiz var aslinda diye baslarlar.
Boşver efe ya 2009 senesinde sabaha kadar ekrana yapışık bekleyenler bugün gelirse tutmam diyor. Gidiş şekli pek hoş değildi ama okadar da degil yani quaresma burda her türlü iş yapar gerek ducak kadar gerek naniden fazlasi.. İtin gotune sokmaya gerek yok
Şahsen istememde. Duran toplarda eyvallah iyi ama bize gelse elimizde patlar. Bremen taraftari dalga geciyordu bu adamla Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
aynen öyle artık beşiktaş futbolcusu yarın imzayı attığı an bizede bekleyip görmek düşür yine aynı hataları yaparsa o zaman en aağır şekilde eleştiri olarak karşılığını bulur zaten ama ben ihtimal vermiyorum zaten öyle bişey olursa direk kadro dışı kalır bu sefer şuster yok şenol amca var affetmez