2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906552 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ha oyle birşey varsa unutalım biz zaten o işi. Genoa 1.5 sene kiralamış demektir.

Her yol lawal a çıkıyor ama almamız çok çok çok zor.
Evet şimdi tekrardan bakınca 1.5 yıllık kiraladıkları anlaşılıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

@Çağrı güzel kardeşim bir şey soracağım
T.Costa şu an 1 sezonluğuna Genoa takımında kiralik durumunda (yanlışsam düzelt)
peki bu kiralik olmasına rağmen Genoa'da biz bunu istesek şu anda alabilirmiyiz kiralik olarak
bu konuda kafam karışık aydınlatırsan sevinirim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:56:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim sıkıntımız biz hep idare eder oyuncu alıyoruz. Ne öyle ne böyle. Fark yaratacak adam almıyoruz.

İyi transferdir mesela ama Andreas Beck de böyledir.

Eğer 3-4 adam alacaksan bunların hepsi direk 11 oyuncusu olmalı ve kendinden önce oraya yazılan oyuncuyu yedek bırakmalı.

Dzsudzsak, Moskovalı Douglas, Leroy Fer bu yüzden çok önemliydi. selefleri ile karşılaştırılamayacak kadar 11 oyuncusu hepsi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:57:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı güzel kardeşim bir şey soracağım
T.Costa şu an 1 sezonluğuna Genoa takımında kiralik durumunda (yanlışsam düzelt)
peki bu kiralik olmasına rağmen Genoa'da biz bunu istesek şu anda alabilirmiyiz kiralik olarak
bu konuda kafam karışık aydınlatırsan sevinirim.

Abi net değil durum karışık bir transfer olmuş.

Ya 2 yıllığına kiraladılar ki öyleyse alamayız ya da bu yolla bonservisini verecekler Genoa'ya bizim Sosa'da olduğu gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

artık kap gelsinnn başka birşey istemiyorum quaremaya bile razıyım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:58:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne yapıp edip Aqua'yı ikna etsinler forvetten daha önemli şuan bu transfer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bizim bu sene iyi bir kadro kurup bundan sonra ki her sene 1 transfer yapıp onuda 10 milyon euroluk adamlardan yapıp 3 sene sonra kalite olarak ustlere çıkmamız lazım. Misal takımı güzel yaparsın şimdi, seneye 10 milyona taş gibi kaleci alırsın. Sonra ki sene atibanın yerine fark getirecek 10 milyon euroya orta saha oyuncusu sonra ki sene 10 milyona sol bek oyuncusu. Bir bakmışsın 5 sene sonunda kadron kalifiye olmuş. Tabi bi on milyonluk adamlar 30 yaşında olmayacaklar. 25max. Ki satışı olsun satışı olmuyorsan8-9 sene takımında faydalan.

Çevrimdışı Tolga

Ne yapıp edip Aqua'yı ikna etsinler forvetten daha önemli şuan bu transfer.
Kono'ya imza parası verebiliyorduk madem Aquilani'ye de gerekirse imza parası verilip alınmalı.

Boşta olup bu kalitede kolay kolay adam bulamayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 14:01:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim bu sene iyi bir kadro kurup bundan sonra ki her sene 1 transfer yapıp onuda 10 milyon euroluk adamlardan yapıp 3 sene sonra kalite olarak ustlere çıkmamız lazım. Misal takımı güzel yaparsın şimdi, seneye 10 milyona taş gibi kaleci alırsın. Sonra ki sene atibanın yerine fark getirecek 10 milyon euroya orta saha oyuncusu sonra ki sene 10 milyona sol bek oyuncusu. Bir bakmışsın 5 sene sonunda kadron kalifiye olmuş. Tabi bi on milyonluk adamlar 30 yaşında olmayacaklar. 25max. Ki satışı olsun satışı olmuyorsan8-9 sene takımında faydalan.

Sıkıntı şu ki bunları alırken diğer bölgeler yaşlanıp kalitesi düşüyor. Bu sefer oralar açılıyor. Hani ay sonu nereye koysan dolmaz açılır ya bir yer aynen öyle.

Bunun tek yolu Ba gibi her sene bir büyük satış yapıp onunla 2 oyuncu alıp 1 de kendin bütçeden alıp 3 tane yerleştirmek bence.

O zaman 2 senede baya sağlam olur takım. En basiti 2 sene sonra Sosa yaşlanmış olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yönetim pekte bizim gibi düşünmüyor.Veli'yi bekliyorlar o olmazsa Ozi'yi koyarlar oraya.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ben yeni gördüm belki bilmeyenler vardır. Baya güzel yedirmis cakal  :evillol:

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Bugün de geçti be kardeşim. Zaten bana bugün Q7 kap ı gelirse sinirden kafayı yerim.  O geleceğine hiç bir kap gelmesin.

Çevrimdışı Kadir G.

Kıyaslayan yok. Sistem konuşuyoruz. Adamlar 20 futbolcu almayı bilmiyor mu?
Ama 20 adam alırsa 5 yıl sonra esamesi okunmaz.

Böyle mantık mı var 20 futbolcu niye alsın? Zaten her mevkide dünyanın en iyi 3-4 oyuncusundan biri var. Sende öyle mi ilk 11 de dahi 5-6 eksik var. Onları tamamlarsın ertesi sene kimseyi göndermezsen 1-2 transfer yaparsın ekstra olarak gönderirsen yerine birini alırsın. Daha ilk maddeyi gerçekleştirmeden real madride mi benzeyelim?

Çevrimdışı aa1903

işin ilginci quaresma 1 haftadır bitti denmesine rağmen bir gelişme olmaması. acaba bu da mı beyaz yalan? :D

Çevrimdışı Ersoy

işin ilginci quaresma 1 haftadır bitti denmesine rağmen bir gelişme olmaması. acaba bu da mı beyaz yalan? :D

Ya bayramda yani yarın ya da bugün KAP'lar gelir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Porto bedavaya bırakmak istemiyor bizimkilerde Quaresma halledecek diye bekliyorlar.

Açıklarlar yakında.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Şimdi bu tino costo 1.t sezon kiralandı.Yarım sezon geçti.1 yıl daha kiralık genoada şimdi biz genoaya 700bin euro verse kiralık hakkını alabilir miyiz??

Çevrimdışı Tolga

Şimdi bu tino costo 1.t sezon kiralandı.Yarım sezon geçti.1 yıl daha kiralık genoada şimdi biz genoaya 700bin euro verse kiralık hakkını alabilir miyiz??
Genoa'nın bonservisli oyuncucusu değil ki nasıl kiralayacaksın :)

Bayram en çok forma satabileceğin zamanlar ya. Bayram hediyesi olsun bayram alışverişi olsun..

Fenerbahçe nani ve rvp getirdi geçen sene 11bin olan kombine 25bin olmuş. Her gün 1200ortalama varmış.  Formaları siz hesap edin.

Ben asla şekilci olmadım da kusura bakmasın kimse, insanlar forma alma olayını yıldız isim endeksi üzerine yapıyor.  Sen gomez i getirirsen iyide bir pr yaparsan satarsın forma. Yoksa basının yaptığı gibi 32 yaşında rvp en faydalı doneninde 30 yaşında goMez bitmiş muamelesi yaptırırsan olmaz o . Eğer alacaksan gomezi, gidersin bayern e, gidersin fioya, arşivlerinden alırsın kayıtları, gollerinden videolar hazırlar web sitene yuklersin, tv kanalında bol bol döndürürsün, ntvspor aspor trtspor ve lig tv ye çizginin net olduğunu tavrının net olduğunu belirtirsin. Al sana binlerce forma satışı kombine satışı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelsin Artık Şu QAP :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

kim ne derse desin Tolgay'ın ansızın sakatlığı büyük bir darbe oldu
çünkü Tolgay'ın oyun yapısı gerçekten takdire şayan bir tarzı vardı
oyunu karşı tarafa rahatlıkla yıkabilen bir orta saha oyuncusu
nedense oyun tarzını İsco'ya benzetirim
şimdi hal böyle iken @Hasan Tahsin abinin 1 kaç sayfa gerisinde bizlere ilettiği oyuncu haberinde ben o yüzden karşı çıktım
oyuncuyu ben nedense N.Şahin'e benzaettim al gülüm ver gülüm oyun yapısı gütmekte bunu zaten Atiba veya Veli yapmakta
işte bu yüzden T.Costa diyorum
ama bu Arjantinli oyuncu sözleşme gereği olmayacak bu sezon sanırım
Aquilani oluyorsa olsun artık L.Fer olsun isterim 1 sene kiralik+satın alma opsiyonu ile  :)

Çevrimdışı TALAT

Bayram en çok forma satabileceğin zamanlar ya. Bayram hediyesi olsun bayram alışverişi olsun..

Fenerbahçe nani ve rvp getirdi geçen sene 11bin olan kombine 25bin olmuş. Her gün 1200ortalama varmış.  Formaları siz hesap edin.

Ben asla şekilci olmadım da kusura bakmasın kimse, insanlar forma alma olayını yıldız isim endeksi üzerine yapıyor.  Sen gomez i getirirsen iyide bir pr yaparsan satarsın forma. Yoksa basının yaptığı gibi 32 yaşında rvp en faydalı doneninde 30 yaşında goMez bitmiş muamelesi yaptırırsan olmaz o . Eğer alacaksan gomezi, gidersin bayern e, gidersin fioya, arşivlerinden alırsın kayıtları, gollerinden videolar hazırlar web sitene yuklersin, tv kanalında bol bol döndürürsün, ntvspor aspor trtspor ve lig tv ye çizginin net olduğunu tavrının net olduğunu belirtirsin. Al sana binlerce forma satışı kombine satışı.

gomez daha burda tartışılıyorken onu pr'la da tanıtsan forma ve kombine sattıracak adam olarak lanse etmen bana zor gözüküyor. her ne kadar gelmesine sonuna kadar karşı da olsam belli bir kesim quaresmaya resmen tapıyor ve bu kesim azınlıkta da değil malesef. gomez yerine quaresmaya pr yapman hem daha fazla kombine ve forma sattırır hem de quaresmaya karşı olan kesimi de yumuşatabilir.

forma konusunda da benim fikrim isimden çok forma dizaynının satışlarda daha etkili olduğu. bu yüzden en çok satış yaptığımız iki yıl son iki yıldı. bu formaların da gayet şık olduğunu sanıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oğulcan'dan haber varmı ? Kayseri Erciyes ne kadar istiyor acaba. İleride satışından K.Erciyes'e de pay verecek şekilde alabilsek çok iyi iş yapar bu çocuk
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim burayı kurma amacımız da farklı düşünenlerin bir arada olmasıydı zaten.

Zira diğer platformlarda popülizmden nefes alınmıyor.
Biliyorum Bu Mesajı yayınlamayacaksınız Ama yazacağım çünkü Q7 duşmanlıgı Had safhada burada :akuma:
Q7 Populist transfer ama Dzıtzsak Populuist transfer değil öylemi ????
Kendinizle Çelişiyorsunuz bu şekilde :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim sıkıntımız biz hep idare eder oyuncu alıyoruz. Ne öyle ne böyle. Fark yaratacak adam almıyoruz.

İyi transferdir mesela ama Andreas Beck de böyledir.

Eğer 3-4 adam alacaksan bunların hepsi direk 11 oyuncusu olmalı ve kendinden önce oraya yazılan oyuncuyu yedek bırakmalı.

Dzsudzsak, Moskovalı Douglas, Leroy Fer bu yüzden çok önemliydi. selefleri ile karşılaştırılamayacak kadar 11 oyuncusu hepsi.

Aynen öyle abi. Bize fark yaratacak oyuncular lazım ezbere oynayan değil.

Top ona geldiği zaman ne yapacağını kestiremeyeceğimiz oyuncular lazım. Fernandes buna örnekti mesela.

Keza Demba, Tolgay, Töre de aynı şekilde.

Fernandes, Tolgay gibi fark yaratacak oyuncular lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."