2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909774 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

cevap verdim, kamp dönemine yetişmesi önemli dedim ama küçük hesap yapıldığı için yetiştirilmiyor demek değil bu. başka futbolcular da var onalrdan gelecek cevaba göre bitecek. sen buna plansızlık diyebilirsin, ben süreç diyorum @Çağrı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:50:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
cevap verdim, kamp dönemine yetişmesi önemli dedim ama küçük hesap yapıldığı için yetiştirilmiyor demek değil bu. başka futbolcular da var onalrdan gelecek cevaba göre bitecek. sen buna plansızlık diyebilirsin, ben süreç diyorum @Çağrı

Hayır cevap vermedin.Soru bu @Ayberk

Van Persiye'ye 4 Konoplanka'ya 4 Gomez'e 4 verebilen mekanizma sene sonu 20 milyondan fazla zarar etmeyecek ama stoper alırken kurtardığı 500 bin euro mu 20 milyondan fazla zarar edecek?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Sezer Öztürk ve Eneramo gelirken neden yapılmadı bu pazarlık? 500 bin euronun derdinde olan yönetim neden hâla Sezer'e 1 milyon euro ödüyor boşu boşuna?
o ilk dönem hatalar oldu. ben son 2 seneyi baz alarak değerlendiriyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Çağrı kardeşim. Kamp döneminin önemini kısaca yazarmısın. Sosa kamp dönemine gelmedi 15. haftada bitti yazmıştın galiba. Neler yapıyorlar oyunculara bu dönemde ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

Hayır cevap vermedin.Soru bu @Ayberk

Van Persiye'ye 4 Konoplanka'ya 4 Gomez'e 4 verebilen mekanizma sene sonu 20 milyondan fazla zarar etmeyecek ama stoper alırken kurtardığı 500 bin euro mu 20 milyondan fazla zarar edecek?

ben de sana sordum bu 500 bin mevzusu nedir diye, şu anda Vlaar dan gelen bir cevap var bu değerlendiriliyor @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı kardeşim. Kamp döneminin önemini kısaca yazarmısın. Sosa kamp dönemine gelmedi 15. haftada bitti yazmıştın galiba. Neler yapıyorlar oyunculara bu dönemde ?

Abi kamp dönemi ikiye ayrılır ya da 2 kamp 2 farklı amaç için kullanılır.

İlkinde kondisyon yükleme yapılır topla çalışma çok az ya da hiç yoktur. Tüm takıma sezonda kaç maç oynanacağı aşağı yukarı planlandıktan sonra yükleme yapılır.

Kasların glikojenez hacmi arttırılır. Şeker depoları büyütülür ki oyuncu fazla dayansın diye. Artı olarak oksidatif kapasitesitesi kısıtlı olan oyunculara özel program yapılır ve özel beslenme planı oluşturulur.

İkinci kampta iste taktik ve strateji ağırlık antrenman uygulanır. Uyum sorunu ortadan kaldırır bolca maç yaptırılır.

Bunların kaçırılması oyuncuyu en az 6 hafta geriye atar. Ya da sene sonu 10 maç oyuncu ölü gibi dolaşır sahada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi kamp dönemi ikiye ayrılır ya da 2 kamp 2 farklı amaç için kullanılır.

İlkinde kondisyon yükleme yapılır topla çalışma çok az ya da hiç yoktur. Tüm takıma sezonda kaç maç oynanacağı aşağı yukarı planlandıktan sonra yükleme yapılır.

Kasların glikojenez hacmi arttırılır. Şeker depoları büyütülür ki oyuncu fazla dayansın diye. Artı olarak oksidatif kapasitesitesi kısıtlı olan oyunculara özel program yapılır ve özel beslenme planı oluşturulur.

İkinci kampta iste taktik ve strateji ağırlık antrenman uygulanır. Uyum sorunu ortadan kaldırır bolca maç yaptırılır.

Bunların kaçırılması oyuncuyu en az 6 hafta geriye atar. Ya da sene sonu 10 maç oyuncu ölü gibi dolaşır sahada.

Ben bu anlamda dünyadan bi haber yaşıyormuşum. Şimdi yönetime kızmanı anlıyorum ve hak veriyorum . Tşk  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:58:39
  • Beşiktaş / Bodrum
ben de sana sordum bu 500 bin mevzusu nedir diye, şu anda Vlaar dan gelen bir cevap var bu değerlendiriliyor @Çağrı

Hala soruya cevap vermiyorsun hala atlıyorsun.

Ne Vlaar'ı hocam ne Vlaar'ı Allah aşkına? 1.5 aydır mı Vlaar. 1.5 ay oldu 1.5 Hala adamdan cevap mı bekliyorsun bu mu senin stratejin?

Persielere o parayı verecek durumun varsa git Zapata'yı bitir. Git Zambrano'yu bitir. 1.5 ay adam bekleyecek kadar küçük kulüp müsün sen?

Ben sana 5 milyonlardan bahsediyorum bu paraya stoper mi bulamayacaksın DÜnya'da kaliteli? Vlaar mı kaldı sadece. Kaçırdığı kamplardan sonra kronik sakat Vlaar gelse faydası ne olacak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transferi bitiremediğin sürece taraftar ne kombine alır ne forma. Bu iki iki dört. Sen transferin son günlerinde gidip adam alırsan sana güvenip kimse kombine almaz. Öbür tarafta 3-4 milyon euro kâr edicem diye bu tarafta daha fazla paradan oluyorsun. Şimdi çıkıp muhteşem akıllı arkadaşlarımız futbolcu için kombine forma alacak olan almasın diyecek demesinler çünkü komik kalıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

Hala soruya cevap vermiyorsun hala atlıyorsun.

Ne Vlaar'ı hocam ne Vlaar'ı Allah aşkına? 1.5 aydır mı Vlaar. 1.5 ay oldu 1.5 Hala adamdan cevap mı bekliyorsun bu mu senin stratejin?

Persielere o parayı verecek durumun varsa git Zapata'yı bitir. Git Zambrano'yu bitir. 1.5 ay adam bekleyecek kadar küçük kulüp müsün sen?

Ben sana 5 milyonlardan bahsediyorum bu paraya stoper mi bulamayacaksın DÜnya'da kaliteli? Vlaar mı kaldı sadece. Kaçırdığı kamplardan sonra kronik sakat Vlaar gelse faydası ne olacak?
transfer yapılacak her şartta, en az 2 olmak üzere 3 transfer yapılacak (Q7 yi saymıyorum) . gelecek olan futbolcu eğer sakat degilse zaten kendi takımıyla antremanlara cıkıyor su anda. 2. etap kampına yetişirse sisteme adapte olması kolay olacaktır tabi. bir an önce bitmesi gerekir ama bu bir süreçtir aynı zamanda. Tolgayı yakalayıp getirdiler devere arasında, orada bir strateji izlendi, başarılı bitti. şu bir kaç gün gösterir neler olacagını @Çağrı

Çevrimdışı Giray Burak

Ya peki bunlar hangi taraftarın gazını almak icin quaresmayı alıyorlar anlamadım. Benim bırak gazımı almalarını daha cok sinirlendirdiler beni.

Yani suanda yaptıgımız satıslarla su sekilde bir ileri 4 lü cok rahat kurulabilirdi.

Remy

Dzsudzsak - Sosa - Gökhan
Maalesef azınlık o sinirlenenler.acı ama gerçek.

Etrafımdaki Beşiktaşlılarda sadece 1 kişi karşı çıkıyor .

İlla o isimlerde alınsın demedik ,Scout !!! ekibimiz var deniyor.bulsalardı iyi isimler .Ama hep laf .

İçimizdeki umudu da aldılar bu tutarsızlıklarla, tolgayın sakatlanması da üstüne tuz biber oldu.

Bu gidişle ,stad açılmadan bize rahat yüzü gözükmüyor.

Taraftar o stadda ,tepkisini dile getirmedikçe hiçbirşey düzelmeyecek.

Birde ,sevinmek için sevmedik kafasını yıkmamız lazım .başarıya zorlamamız lazım kulübü.

Çevrimdışı Akın

Burada yazanları anlamıyorum. Takımda 3 tane stoper varken 2 stoper daha isteyenler var.
Ayrıca bu 3 stoperde milli takımlarında oynuyor. Miloseviç yeni transfer sayılır daha oynayamadı.

Çevrimdışı Ersoy

Bu saatte günaydın olur mu bilmem ama günaydın.Gelişme var mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:07:41
  • Beşiktaş / Bodrum
transfer yapılacak her şartta, en az 2 olmak üzere 3 transfer yapılacak (Q7 yi saymıyorum) . gelecek olan futbolcu eğer sakat degilse zaten kendi takımıyla antremanlara cıkıyor su anda. 2. etap kampına yetişirse sisteme adapte olması kolay olacaktır tabi. bir an önce bitmesi gerekir ama bu bir süreçtir aynı zamanda. Tolgayı yakalayıp getirdiler devere arasında, orada bir strateji izlendi, başarılı bitti. şu bir kaç gün gösterir neler olacagını @Çağrı

Tolgay Türk. Üstelik Alman Türkü yani adaptasyon diye bir şeyin sıkıntısı olmaması normal. Gelecek adam yabancı.

Yediği yemekler bile değişecek burada. İçtiği su değişecek sırf mide problemleri 3-4 gün sürüyor oyuncuların.

Yaşadığı yer, toplum, toplumun giyim tarzı yaşayış tarzı bunların hepsi oyuncu için adaptasyon demek.

Her halükarda geç kaldık. Şenol hocanın yerine olsam ilk 5 hafta şu dakikadan sonra gelecek kimseyi oynatmam.

Neden derlerse de sebep sizsiniz alışmamış oyuncuyu nasıl oynatayım derim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yıldız futbolcu illaki kombineyi ve ürün satışlarını arttırır. İstanbuldaki gs - real maçına giden arkadaşıma neden gidiyorsun 5 - 6 yiyip döneceksin dedim. O da bana ben Real'i seyretmeye gidiyorum zaten demişti  :) Senin kadronda da yıldız bir isim olsa illaki maçlara gideceksin. O yüzden yıldız olmasa da gidip kombineni alacaksın tavrı eksik bir tavır. Çünkü her durumda kombinesini alan da var yıldız futbolcu transferi üzerine alan da
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Burada yazanları anlamıyorum. Takımda 3 tane stoper varken 2 stoper daha isteyenler var.
Ayrıca bu 3 stoperde milli takımlarında oynuyor. Miloseviç yeni transfer sayılır daha oynayamadı.

Sayıyla olmuyor o işler nitelikle oluyor. Miloseviçten Beşiktaşın stoperi olmaz, olmayacak. Boşuna mı istiyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Eldekilerle yola çıkarsak geçen seneki gibi savunmada sorunlar yaşarız.

Ama yönetimde sizin gibi düşündüğü için başka transfer yapılmayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:10:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftarın yarısı sadıktır her halükarda alır kombine. Ben hep aldım isme bakmadım.

Ama genç kitlenin büyük çoğunluğu bakar. Oyuncu gelirse alır gelmezse almaz.

Onları da ayrıştıramazsın iyi gün taraftarı diye çünkü onlar da lazım sana. Onları da düşünmek zorundasın.

Ama bunu Quaresma ile yaparak kendi ayağına sıkmayacaksın. Çünkü o sadık kitle ilk hatasında onun değil senin üstüne çökecek.

Emenike sorunları vol2 bizi bekliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu saatte günaydın olur mu bilmem ama günaydın.Gelişme var mı ?
Bildiğin gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Akın

Avrupanın en iyi takımlarına bak. Kadroları 25 kişidir. 25 kişilik kabroda da 4 stoper bulunur. Nadir olarak 3 stoper sakatlanırsa başka mevkii oyuncusu
oynatırsın (örn tosic). 40 tane adama maaş verince iyi takım olunmuyor. G.sarayda 40 adam vardı kaçını gördünüz.
Ayrıca çok transfer yapmak başarı değil. R. Madrid mesela yaklaşık yılda 1 transfer yapıyor. Oda dünyanın o bölgede en iyi adamlarından biri.
Kendi düşüncem bir takıma yılda 2 transfer yapacaksın. 1 kişide altyapıdan çıkaracaksın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:14:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim - Başkan Adayı tartışmaları diğer başlıkta arkadaşlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:15:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Avrupanın en iyi takımlarına bak. Kadroları 25 kişidir. 25 kişilik kabroda da 4 stoper bulunur. Nadir olarak 3 stoper sakatlanırsa başka mevkii oyuncusu
oynatırsın (örn tosic). 40 tane adama maaş verince iyi takım olunmuyor. G.sarayda 40 adam vardı kaçını gördünüz.
Ayrıca çok transfer yapmak başarı değil. R. Madrid mesela yaklaşık yılda 1 transfer yapıyor. Oda dünyanın o bölgede en iyi adamlarından biri.
Kendi düşüncem bir takıma yılda 2 transfer yapacaksın. 1 kişide altyapıdan çıkaracaksın.

Dediğiniz şey oturmuş kaliteli kazanan oyuncuları çok olan takımlar için geçerli.

Bizde bölgesinde yetersiz olan en az 4 oyuncu var şuan. Real Madrid de aynı durumda olsa 5 tane alır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

fikret orman'ın artık taraftara müşteri gözüyle bakmayı bırakması lazım. ayrıca artık kendisini tanıdık, bizi aptal yerine koymayı bıraksın.

van persie ayarında veya bir tık üstünde forvet alacağım dediği halde eneramo ayarında bir futbolcu alıp, "taraftara beyaz yalanlar söyledim." derse kimse şaşırmaz artık.

"üçüncü senemizde gelirlerde rakiplerimizin önüne geçeceğiz." bunu da kendisi söyledi ama uefa denetimindeyiz. demek ki bir şeyleri yanlış yapmış. bırakın rakipleri geçmeyi daha da kötüye gitmişiz.

"bırakın bu yıl yapacağımız transferleri, seneye alacağımız oyuncular bile belli." diyorsan transferi şimdiye kadar 50 kere bitirmen gerekirdi. bitirememişsen alacağımız oyuncular belli falan değilmiş. futbolcu izlemeyi ve değerlendirme yapmayı çoğu kulüp yapıyor zaten ki artık bunu yapmak marifet değil, yapmamak ayıp. sen bunları bize "transferler belli." diye sunamazsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 13:17:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Milosevic - Pedro - Ersan üçünüde düşünmeden yazamıyorsan 2 stoper gerek demek.

Necip Veli Atiba Oğuzhan dördünü de düşünmeden yazamıyorsan 2 tane ortasaha gerek.

Cenk Pektemek ikisini de yazamıyorsan direk 1 forvet gerek.

Kerim Olcay ikisini de yazamıyorsan hemen 1 sol açık gerek.

Tolga Cenk Günay üçünü de direk yazamıyorsan 1 kaleci gerek.

İşin özeti bu. Düşünmeden yazabildiğin yegana oyuncular Beck, Sosa, Töre, Tolgay ( idi )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Bakalım bugün de KAP'sız mı geçecek.
Bundan sonra her sene!