2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911144 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Dzsukdzak boşta değil , bunu atlamayalım. ayrıca vazgeçmiş değiller

Zaten Dzsudzsak bostayken quaresmayı almak yazmadım. Dzudzsak varken  yazdım.

Ayrıca bi zahmet alsınlar yani sonucta atıncla ba yı 18 e sattılar heralde moskova 6 ay sözlesmesi kalan biri icin 19 m euro istemez.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Giray Burak

Transferden umudum yok ,

Bari altyapıdan 1-2 genci yukarıya adapte edebilse Şenol Güneş.

Genç bir kalecimiz vardı ,adını unuttum .onunla eslemi monte etse bari.

Vizyonumuz!!! bu kadarmış bizim ,geleceğe de umutla bakamıyoruz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yönetimin 4.senesine girdik hala transferler kampa dahil olamıyor. Size transferde bir düzen oturtmanız için daha kaç sene verilmesi gerekiyor acaba? 8-10-15-20

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:25:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
pazarlık bir süreçtir, bugün de bitebilir, daha sonra da. hep atladığınız bir şey; UEFA gözlemi altındasın, artık bir adım atarken 10 kere düşünüceksin. 21,5 milyonluk transfer yapma hakkın var ama 20 milyondan fazla zarar etme hakkın yok. seneye 10 milyona düşüyor. ondan sonra artık zarar etme hakkı vermiyor sana, gelirlerinin giderlerden fazla olması lazım yani bol keseden harcama devri bitti. artık plan  yapılırken 100 kere düşünüp yapılacak, bunları gözardı etmeyin

Pazarlık 1.5 aylık bir süreç değildir. He öyleyse eğer sen o pazarlığa Mayıs'ta başlaman gerekiyor haziran'da değil.

Van Persiye'ye 4 Konoplanka'ya 4 Gomez'e 4 verebilen mekanizma sene sonu 20 milyondan fazla zarar etmeyecek ama stoper alırken kurtardığı 500 bin euro mu 20 milyondan fazla zarar edecek?

Bu kadar düz bakılmaz resmen hiçbir şeyi görmemeye çalışıyorsun eleştiri olmasın diye.

Yapılanlar tutarlı değil eğer böle politikan varsa bu oyunculara zaten bu paraları öneremezsin. Önerebiliyorsan paaran varsa bütçen hazırsa o zaman da stoper için bu kadar pazarlık yapamazsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Yönetimin 4.senesine girdik hala transferler kampa dahil olamıyor. Size transferde bir düzen oturtmanız için daha kaç sene verilmesi gerekiyor acaba? 8-10-15-20
Gelirlerin, giderlerine denk gelmeye başladığı zaman
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:28:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelirlerin, giderlerine denk gelmeye başladığı zaman

Tosic alınırken gelirler giderlere denkmiş demek  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

daha veli de ortada yok arkadaş , sakatlığı geçse bile form tutması 7. 8. haftayı bulur .
ortasaha  kaldı necip-atiba-oğuzhan a   necip i salla ,  oğuzhanın  bişiler yapmasını bekliycez artık .

madem taraftarın isteği ile  q7 transfer ediliyo . bende fabian ernst  kampanyası başlatıyorum  . adam emekli oldu diye biliyorum ama 3 ay antreman yapsa yeter  . ernst ernst ernst  fabian ernst  :halay: :halay:

Çevrimdışı Tolga

Dün D.Moskova'lı Douglas'ın S.Lizbon'a 2 m euro'ya transfer olacağı konuşuluyordu.

Herhalde bizimkiler 500 bin euro'ya almaya çalıştıkları için transfer pazarlığı uzun sürdü de vazgeçtik diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

Giderlerde sadece transfer harcamalarımı var ? ayrıca 500 bin için gelmediğini nereden biliyoruz, şu anda Vlaar bekleniyor. sen sadece şu dönemle değerlendiriyorsun, ben sana az önce haber linki verdim. son zamanlarda gayet doğru bir transfer politikası izlendi. bugün kap gelmemesi, kampa yetişmeyecek olması ile her şey bitmiyor. diyorum hata yapma lüksümüz yok artık  @Çağrı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haberler çıktıkça yönetime kızamıyorum. Diyoruz ki yönetim üçe beşe bakmasın alsın. E bir de bunun diğer tarafı var. Mesela dinamo da üçe beşe bakmasın , gomez de aynı şekilde ince hesaplar yapmasın hemen gelsin diyebiliriz. Sonuçta kampa yetişmek oyuncu içinde yararlı olacaktır. Biz burada Rhadolfo - Douglas Silva ikilisinin hemen alınmasını isterken bir bakıyorsun Vlaar haber göndermiş. Ben aslında Gomez'e bile inanmayabilirim. Basında ha oldu ha olacak haberleri çıktığında aman BJK golcü alıyor diye belki de Remy de , Chicharito da indirime gidip Beşiktaş'a haber salacaklar. Hani kafamda deli sorular misali  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:32:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bakın transfer böyle yapılır.

Premier Lig ekiplerinden Southampton, Manchester United'a transfer olan Morgan Schneiderlin'in boşluğunu çabuk doldurdu.

Fransız oyuncuyu 25 milyon Sterlin karşılığında United'a satan Southampton, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen Feyenoord'lu Jordy Clasie'yi renklerine bağladı.

Bu transfer için İngiliz ekibinin kasasından 8 milyon Sterlin çıkacak.

Daha satmadan Schnederlen'i anlaştılar Claysie ile. Hem kar etti hem de 1 sene için de geliştirip tekrar aynı paraya satacağı adamı koydu oraya.

Plan, strateji, kurumsallık hepsini 1 transferde görebilirsiniz. Rakamlar önemli değildir çalışma prensipler ve strateji önemlidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fr1xsivE

Dün D.Moskova'lı Douglas'ın S.Lizbon'a 2 m euro'ya transfer olacağı konuşuluyordu.

Herhalde bizimkiler 500 bin euro'ya almaya çalıştıkları için transfer pazarlığı uzun sürdü de vazgeçtik diye düşünüyorum.

Bizim 500 Bine kıralamaya calıstıgımız Dniprodaki Douglas

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:34:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Giderlerde sadece transfer harcamalarımı var ? ayrıca 500 bin için gelmediğini nereden biliyoruz, şu anda Vlaar bekleniyor. sen sadece şu dönemle değerlendiriyorsun, ben sana az önce haber linki verdim. son zamanlarda gayet doğru bir transfer politikası izlendi. bugün kap gelmemesi, kampa yetişmeyecek olması ile her şey bitmiyor. diyorum hata yapma lüksümüz yok artık  @Çağrı

Hata çoktan yapıldı @Ayberk sen hatayı sadece oyuncu seçimi ve para zannediyorsun.

Asıl hata Sosa'yı 31 Ağustos'ta almaktır. O Sosa'nın kamp görmediği için 15 hafta çöktüğünü göre göre bu transferleri yine kampa yetiştirememektir.

Kendin bile hakim olmadığın konularda devamlı eleştiriye set çekiyorsun.

Tabi ki sadece transfer değil bütçe. Sen soruma cevap ver aynı şeyi tekrarlayacağına;

Aynı anda Konoplanka'ya verebilecek 4 Van Persiye verebilecek 4 milyonu buluyorsun, bütçen de zarar görmeeyecek zarar etmeyeceksin ki öneriyorsun, stopere nasıl aynı parayı bulup alıp kampa yetiştiremiyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Aynen artık hata yapma lüksümüz yok.

3 yılda ,O kadar çok hata yapıldı ki o lüksde ortadan kalktı.

Ve hala hatalara devam ediliyor.

oraya buraya idrar saçanlar, ahlaklı çocuk oluyor.Taraftarın gazını alabilmek için ,geçmişte söylenenler unutuldu.

Çevrimdışı Tolga

Bizim 500 Bine kıralamaya calıstıgımız Dniprodaki Douglas
Ondan bahsetmedim zaten.

Diyorum ki herhalde çok ucuza almak istedik ki pazarlık uzun sürdü ve transferden vazgeçtik.

Oradaki 500.000 rakamı sembolikti yani.Örnek vermek istemiştim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Türk Takımları ve Transfer Politikaları  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Fr1xsivE

Aynen artık hata yapma lüksümüz yok.

3 yılda ,O kadar çok hata yapıldı ki o lüksde ortadan kalktı.

Ve hala hatalara devam ediliyor.

oraya buraya idrar saçanlar, ahlaklı çocuk oluyor.Taraftarın gazını alabilmek için ,geçmişte söylenenler unutuldu.

Ya peki bunlar hangi taraftarın gazını almak icin quaresmayı alıyorlar anlamadım. Benim bırak gazımı almalarını daha cok sinirlendirdiler beni.

Yani suanda yaptıgımız satıslarla su sekilde bir ileri 4 lü cok rahat kurulabilirdi.

Remy

Dzsudzsak - Sosa - Gökhan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

DAİLY MAİLY :
Liverpoola ŞOK !
MARİO GOMEZ , BEŞİKTAŞla Anlaştı !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:42:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen Ba'yı gönderdiğin gün alsaydın Guidetti'yi başta mırın kırın ederdi taraftar ama derdin ki bütçe bu planımız da buydu.

Geliştirip onu da satacağız güveniyoruz. Yapman gereken buydu hiç Persielere DEVlere girmeden.

Beklentiyi sen yarat sonraa taraftarı suçla baskı yapmayın diye.

Atınç'ı sattığın anda şak diye stoper koyabiliyorsan ertesi gün oraya plandan bahsederiz alnından öperim ben de.

Yapamıyorsan eleştiriyi hazmedip nerede hata yaptığını anlayıp susup iş yapacaksın sadece. Profesyonellik Dünya'nın her yerinde bunu gerektirir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Metin1903

Takimimin durumunu falan herseyi gectim bir futbolsever olarak 1 sene boyunca Tolgayi izleyemeyecek olmak bile cok canimi sikiyor . Cabuk iyilesmesinide istemiyorum bu sene oynamasin ama fiziksel ve mental olarak sakatligi tamamen atmis donsun . Insallah baska boyle can sikici sakatlik yasamayiz .

Çevrimdışı Volkan Başaran

Geçen sene bugün çok güzel bir gündü.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Ayberk

burası ingiltere premier ligi değil, bir futbolcuyu elinden çıkarıp yenisini alma oradaki gibi kolay mı? adamlar buraya gelirken ingiltereye ya da ispanayaya gelir gibi gelmiyor. konuya hakim olmak illa muhalif olmaksa o zaman hakim olmuyorum dogru. devre arasında tolgay 450 bine geldi. bugün 3 - 4 milyona gelseydi kimse bir şey demezdi. bir fuybolcunun kamp dönemine yetişmesi tabiki önemli ama sanki küçük hesaplar yapılıyor, bu yüzden transferler gecikiyor gibi algı oluşturmak yanlış @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:44:34
  • Beşiktaş / Bodrum
burası ingiltere premier ligi değil, bir futbolcuyu elinden çıkarıp yenisini alma oradaki gibi kolay mı? adamlar buraya gelirken ingiltereye ya da ispanayaya gelir gibi gelmiyor. konuya hakim olmak illa muhalif olmaksa o zaman hakim olmuyorum dogru. devre arasında tolgay 450 bine geldi. bugün 3 - 4 milyona gelseydi kimse bir şey demezdi. bir fuybolcunun kamp dönemine yetişmesi tabiki önemli ama sanki küçük hesaplar yapılıyor, bu yüzden transferler gecikiyor gibi algı oluşturmak yanlış @Çağrı

Soruma hala cevap vermedin @Ayberk veremiyorsun çünkü.

Soruyu cevaplamadan da bunu sürdürmek anlamsız. Çünkü o soru konuyu bitirecek olan soru sen de biliyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Felipe Gutierrez adı geçiyor. Nasıl olur ?
ben beğenmedim bunu Hasan abi
N.Şahin gibi bir stili var
bize Tino Costa lazim ama bu da sanırım kiralik gitmiş  :s20:
Tino Costa'dan başka beni ikna edecek bir futbolcu varmı bilmiyorum Aquilani var ama Tino'yu gördükten sonra bu italyan bizde iş yapar mı bilemiyorum.

Çevrimdışı Bertug

Sezer Öztürk ve Eneramo gelirken neden yapılmadı bu pazarlık? 500 bin euronun derdinde olan yönetim neden hâla Sezer'e 1 milyon euro ödüyor boşu boşuna?