2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913646 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Andromeda

İsin özü sadece Tolgay değilki. Forvet hattı tam bomba.

Mustafa Pektemek'in durumu ortada. Cenk Tosun desen 3 hafta var 2 hafta yok. Vah ki ne vah.

Demba Ba ile Atınç'tan gelen paralar ne oldu acaba? diye sorarlar adama dona kalırsın sayın Fikret Orman.

Sakın deme stada gitti diye. Beyaz yalanlarını kendine sakla bir zahmet.

Beşiktaş taraftarı aptal değil.

Çevrimdışı talha

Mustafa Pektemek'in durumu ortada. Cenk Tosun desen 3 hafta var 2 hafta yok. Vah ki ne vah.

Demba Ba ile Atınç'tan gelen paralar ne oldu acaba? diye sorarlar adama dona kalırsın sayın Fikret Orman.

Cenk öyle çok sakatlanan bir adam değil. Kendisinin yaşadığı çok büyük şansılık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

On capraz bagi koparsaniz yuruyebilir hatta biraz zaman gecsin kosabilirsinizde ama bi anda ayaginiz bosa gider diziniz atar iki kemik birbirine deger diziniz takilir ondan sonra donmeniz yurumeniz kisitlanir.drlarin dedigi 1hafta ile 6ay arasi icinde ameliyat.1 hafta denmesinin nedeni odem insin baska meniskus ic dis yan bag zedelenmelri varmi ona bakilsin.zaten sporcuysan hemen yaparlar.nerden biliyorum bu surecleri gecirdim.eger fizyoterapi iyi yapilirsa iyi atlatir ve kendine bakmasi lazim kilo almayacak.hamstring ksslarindan yapmicaklar tahminim dizin on tarafindan alip bag yapiyorlar daha hizli iyilessin diye.bende arka baldirdan aldilar arka baldir kasi yok bende.bu daha saglam diyorlar ama guc kaybi yaratiyor ki tecrubeyle sabittir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bol Kap'lı bir güne uyanırız inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

1-2 tanesinin ismini verebilir misin burada nick olarak bir şeye bakacağım.

Boşuna bakma %80-90 q7 fan boyudur onlar aynı zamanda  :tabe:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı talha

Boşuna bakma %80-90 q7 fan boyudur onlar aynı zamanda  :tabe:

no to racism  :olmaz
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim ki sadece iyi düşünmek istememle alakalı. kafamda sildim zaten 7 ayı. ne kadar erken dönerse o kadar iyi.

Ayrıca ben lawal ın beşiktaş kalibresinde bir takımda daha fazla kendini göstereceğine inanıyorum. almak zor orası kesin.

Belki sezer süzen + ömer kiralık şeklinde olabilir diyorum. Lawaldan soğumuş olabilir eskişehir kulubü.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doktorumuzun açıklaması. Kopmuş. :by2:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Ertuğrul Karanlık olsa 2 aya oynatırdı  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eslem'in üzerinden atlarken sol ayağını daha ileriye atmaya çalışmış.

Çevrimdışı sbrhrzmn

Transfer falan yapma Fikret Başkan, iyi ve kaliteli adamada boşuna para verme, yapabildiğin en iyi işi inşaatı yap, sonra futbolu bilene bu işi devret, arkasından dünya laf ederek gönderdiğin Q7 nin ağzının icine bakacak hale gelirsen en iyi adamın takımın göz bebeği ve geleceği bayram oncesi son antremanda sakatlanır sende elinde Q7 ile kalakalırsın, olmayan transfer politikan dahi alt üst olur, bu yüzden artık elinde para eden kim varsa sat geken her kuruşu bu güne kadar  yapabildiğin en iyi iş olan Stadı bitirmekte kullan ki artık bu takımı hak ettiği yerlere getirecek Futbolu bilen insanlar o koltuklara otursun, koca sezon daha başlamadan bitti bari bildiğin işi yap stadı bitirelim.

Ya arkadaşım kızma ama bu takıma demba ba tolgay töre atiba sosa kerim frei gibi isimlerde Fikret orman zamanında gelmedi mi? Tolgayın sakatlanmasıdamı fikret orman politikasıydı. Hayır gerçekten anlamıyorum. Birşey olsada üzerinden bişekilde Fikret Ormana yüklensek derdindesiniz. Sen ne kadar beşiktaşlıysan onlarda o kadar beşiktaşlı. Yapmayın Allah aşkına abartıyosunuz

Çevrimdışı Geovani

Tolgay ın sakatlağına çok üzüldüm gece ızdırap oldu gerçekten lider karakterli bi oyuncumuz canlı izlerken bunu çok daha iyi anlıyor insan sorumluluktan kaçmayan bi kardeşimiz...ALLAH acil şifalar versin inş beklenenden daha önce ve sağlam şekilde katılır inş takıma...
Geçen sene bu zamanlar ba nın transferinden önce sabrım tükenmiş ve yönetime yardırmıştım ertesi gün ba açıklanmıştı totem yapıyorum..Bizim takımın karakteri sanırım bu belirsizlikler ve son dakikalar artık bünyeye sirayet etmiş,ligin başlamasına sadece 1 ay var ve eksik olan sadece sağ bek bölgesine transfer yapılmış...Fikret orman yönetimini beğenen bir insanım normalde;zor zamanda taşı elin altına koyması stad vs vs,ama transfer yönetimi konusunda bu sene beni büyük hayal kırıklığına uğrattı  :dry: Bu hayatta en sevmediğim insan kendini inkar eden insandır...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı kadir137

Görüyorum ki bi çoğumuz çoktan pes etmiş lig başlamadı her şey bitti diyorlar. Tamam ben de çok fazla sıkıldım bu Kap bildirilmemesinden başkanın konuşmalarından. Ama biz bu takımın sahibiyiz abi napıyoruz ya. Karamsarlık çökmüş. Ne tranfer var ne stat bitti deniyor. Stadı yakından izleyin 3-4 gündür kazanılan ivme çok müthiş. ( bunu da fikret ormanın seçim politikası olarak görenler var onlara edilicek tek kelime yok zaten). Transfer sezonu desen daha bitmedi. Ne biliyoruz belki farklı gizli çalışmalar var onlar bekleniyor. Ne işler dönüyo kim bilir. Biz şimdiden karalar bağladık ümidi kestik. Biz böyle yaparsak takım ne yapsın. Tüm zorluklara rağmen aslanlar gibi değil kartallar gibi şerefimizle mücadele edicez. Gırtlağımız patlayana kadar bağırıcaz. O takımı gerekirse biz oynatıcaz. Lütfen u kadar karamsar olmayalım ve oyuncularımızdan yöneticilerimizden bu büyük aşkımızdan desteğimizi esirgemeyelim.
Güzel günler göreceğiz,
Güneşli günler!!!
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kadir137

9 milyonu ile tüm oyuncuların borçları ödendi diye biliyorum.

Çevrimdışı kadir137

Çevrimdışı sbrhrzmn

Ne dersiniz?

(Hakaret Yasak)₂ gazete derim ne deyim. Quaresmaya çok daha önceden de teklifte bulundu naniden önce fener (diye biliyorum). Türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam cevabını aldı. "Pavanın satın alamayacavı şevlevde vav azize hanım"

Çevrimdışı Serjo

En azından 6 aylık bir orta saha kiralamak şart oldu  :bawling:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı kadir137

(Hakaret Yasak)₂ gazete derim ne deyim. Quaresmaya çok daha önceden de teklifte bulundu naniden önce fener (diye biliyorum). Türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam cevabını aldı. "Pavanın satın alamayacavı şevlevde vav azize hanım"

Hayır bir de sanki biz Rvp ye müdahale etmişiz gibi yansıttılar. Fikret Orman da oyuncunun kendisi de, ilk teklifi Beşiktaş'ın yaptığını, fenerin sonradan dahil olduğunu söylediler. Bu neyin kafası neyin kızgınlığı anlamış değilim.

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Dün gece kafa patlatmaktan gözüme uyku girmedi. Normalde 1 veya 2 stoper , 1 sol kanat ve 1 de santrafor alacaktık. Velinin durumuna göre bir ön libero alabilirdik. Fakat şimdi Tolgay da sakatlanınca kesinlikle ön libero alacağız.

Rhodolfo geldi diyebiliriz. Douglas la da görüşülüyor. O mevki halledildi gibi birtek KAP kaldı. Quaresma da geldi fakat ben hala Dzsudzsak tan vazgeçilmediğini düşünüyorum. O yüzden o mevkiye ikisinden biri veya çok zor bir ihtimal ama ikisi de gelecek. Sol kanat ta bu şekilde halledilecek. Santraforda ise Mario Gomez le anlaşıldığı ve imzaların atılacağı söyleniyor.

Geriye ise Ön libero kalıyor. Eğer bu üstteki transferler yapıldıktan sonra elde pek bütçe kalmıyorsa takasla süzen sezer ömer veya pektemek falan kullanılıp lawal gelebilir. Bence ligde bu mevkide en iyi şekilde gorevini yapan isim. Fakat elde para varsa ve biraz daha tecrübeli bir isim aranıyorsa Tino Costa kiralanabilir, free Aquilani alınabilir.  Eğer bu isimler olursa iyi bir kadromuz olur. 

Ancak bugün kap gelecektir diye düşünüyorum. Çünkü bu sakatlık olayından sonra karamsarlığa kapıldı taraftar. Biraz moral vermek için transfer gelecektir. 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Ya arkadaşım kızma ama bu takıma demba ba tolgay töre atiba sosa kerim frei gibi isimlerde Fikret orman zamanında gelmedi mi? Tolgayın sakatlanmasıdamı fikret orman politikasıydı. Hayır gerçekten anlamıyorum. Birşey olsada üzerinden bişekilde Fikret Ormana yüklensek derdindesiniz. Sen ne kadar beşiktaşlıysan onlarda o kadar beşiktaşlı. Yapmayın Allah aşkına abartıyosunuz

Bu takıma cucak varken sadece koltuk sevdasıiçin q7 getiren adam benim kadar beşiktaşı düşünüyor olamaz ne yalan söyliyim.

Öbür saydığın isimler başkan zamanında geldi ancak başkanın iş bitiriciliği transferde çok düşük. Hep bir yardımcı gerekiyor ya ertan ya ahmet bulut ya da işte ANÇ yapıyordu bu işleri. Şimdi başkn ANÇ yi de dışarı itmiş artık neler olduysa içerde. Tek adam olarak tek başına transferi halletmeye çalışıyor sonuç ortada.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ah o umutlarımız onlar da olmasa.

O değil sen bile umutluysan  :claps:

sprey sıkmışlarsa ya da kaslar sıcaksa ağrıyı tam algılamıyor olabilir. Ben gördüğümde neden yere basıyor bu adam sedyeyle taşısınlar farketmeden daha kötü yapacak dedim.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tolgay sakat değilken bile 1 orta saha alınması lazım diyorduk şimdi 2 orta saha ihtiyacımız var. Durum çok kötü birçok mevkide vasat takıma döndük. Necipin balı adamı kadroya almak istemesen 5 kişi sakatlanıyor bir şekilde forma buluyor. Curse of Necip...

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgay sakat değilken bile 1 orta saha alınması lazım diyorduk şimdi 2 orta saha ihtiyacımız var. Durum çok kötü birçok mevkide vasat takıma döndük. Necipin balı adamı kadroya almak istemesen 5 kişi sakatlanıyor bir şekilde forma buluyor. Curse of Necip...
Bence tek birtane sağlam bi orta saha yeter. Oğuzhan var yedekte 4-1-4-1 de oynayabiliriz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Felipe Gutierrez adı geçiyor. Nasıl olur ?
Tek Büyük Beşiktaş