2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914648 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'in tabutu > Almeidanın sağlıklısı

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı merg

Gomez ve quaresma haberleri bu kadar ayyuka çıkmasını rağmen içten içe hala macar ve remy'nin geleceğinin düşünüyorum(ümit ediyorum). Geçen sene mitro haberleri de böyle çıkmıştı sonrasını biliyorsunuz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Uyarı-1 : BJK Futbol Takımı Oyuncularına Küfür eden olursa İhraç Edilecektir...!
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 02:54:59 ALI RIZA ]

Çevrimdışı kralkartal

Ulan mustafaya teklif gelmisti satmadik zamaninda sakatlandi tolgaya teklif geldi satmadik oda sakatlandi nasil bir talihtir

Çevrimdışı küheylan

uzun zamandır takıp edıyorum ara arada yazıyorum her gun canım sıkılıyor gelısmeler karsısında bugun ayrı bır kotu oldum tolgayda sakatlandı zaten bır suru soru ısaretı var kaleci yetersız bu bır gercek defansa sağlam ıkı takvıye sol on soru ısaretı forvet soru ısaretı sımdı ortasaha lazım en az 2 tane ne olcak boyle anlamıyorum gunden gune hersey kotuye gıdıyor

Çevrimdışı Mert E

Boşuna demiyoruz kimi sevsek gidiyor diye abi bu nasıl bir iştir ya
Tolgay'ın açığını kapatmak gerçekten çok zor takımın en efektif futbolcusuydu Töre ile birlikte
Neyse gidip yatalım bari

Çevrimdışı küheylan

başarı lazım bu kulube artık beşiktaş buyuk bır kulup mazısınde buyuk basarıları oldugu ıcın yoksa karsıyakada yuz senelık kulup mazısınde basarı olmadıgı ıcın buyuk kulup sıfatı tasımıyor ınsallah bu zor durumdan kurtuluruz kısa zamanda

Çevrimdışı Mehmet K

Aquilani Tolgay'ın boşluğunu dolduracak yegane adamdır. Üstelik Atiba'nın sıfıra yakın olan hücum katkısının yarattığı hücum boşluğunu da doldurur tek başına. Artı olarak şut ve dikine oynama gibi özellikleri de var. Biçilmiş kaftan..

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atkar

Şenol Güneş bu sene için bir şans.Oyuncu parlatırma açısından.Seneye yine yeni bir planlama olucak gibime geliyor.Şenol güneşli veya güneşsiz.Bunları konuşmak için erken ama düşüncelerim bu yönde.

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı bağları kopan biri üstüne basabilir mi ayağının bilgin var mı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı bağları kopan biri üstüne basabilir mi ayağının bilgin var mı?

Bi umut diyosun :)

Çevrimdışı TØLGA

İnşallah beee valla daha erken döner inşallah
tüm enerjim kesildi bugün bu haberi alınca çöktüm resmen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet K

Resmi siteden açıklama yapıldı bağları koptu diye..

Çevrimdışı Türkay

İnşallah beee valla daha erken döner inşallah
tüm enerjim kesildi bugün bu haberi alınca çöktüm resmen

Aynen öyle moralim çok bozuldu benim de İnşallah sağlam döner

Çevrimdışı Türkay

Öylesine bi umut bizimkisi

Çevrimdışı TØLGA

evet yapıldı ama mr çekilmedi büyük bir ihtimal bir ümit beee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Transfer falan yapma Fikret Başkan, iyi ve kaliteli adamada boşuna para verme, yapabildiğin en iyi işi inşaatı yap, sonra futbolu bilene bu işi devret, arkasından dünya laf ederek gönderdiğin Q7 nin ağzının icine bakacak hale gelirsen en iyi adamın takımın göz bebeği ve geleceği bayram oncesi son antremanda sakatlanır sende elinde Q7 ile kalakalırsın, olmayan transfer politikan dahi alt üst olur, bu yüzden artık elinde para eden kim varsa sat geken her kuruşu bu güne kadar  yapabildiğin en iyi iş olan Stadı bitirmekte kullan ki artık bu takımı hak ettiği yerlere getirecek Futbolu bilen insanlar o koltuklara otursun, koca sezon daha başlamadan bitti bari bildiğin işi yap stadı bitirelim.

Çevrimdışı mellfred

Stadı beklediğimiz yetmiyormuş gibi bir de tolgay'ı beklemek çekilmez vallahi. İkisi de eskisinden güçlü döner inşallah

Çevrimdışı Türkay

Herkese iyi geceler yarına hayırlı haberler İnşallah

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben ayak tırnağımdan ameliyat olduğunda böyle yürüyemiyordum ya. maşallah diyeyim, küçücük bir umut penceresi açıldı içimde.

Çevrimdışı Andromeda

Niye 48 saat

Büyük bir olay. Haftaya netleşirden 48 saate düşmüsüz  :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Ben ayak tırnağımdan ameliyat olduğunda böyle yürüyemiyordum ya. maşallah diyeyim, küçücük bir umut penceresi açıldı içimde.

Ah o umutlarımız onlar da olmasa.

O değil sen bile umutluysan  :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.