2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919552 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çabuk atlattık tolgay ı. Cenaze evi gibiydi 7-9 arası buralar.

Çevrimdışı Kemal

Mesajım silindi mi @Çağrı  nerden bakıyoruz ?

Çevrimdışı Alper1903

murat özen periskop yaptı öğrendiğine göre velinin durumu 20 gün sonra belli olacakmış yönetim de orta saha transferi için velinin durumunu bekleyecekmiş şaşırdık mı ? hayır !

Tolgay sakatlanmadan önce Veli'nin yerine adam arıyorlardı. Bu insanlarda sayı sayma yetisi mi yok? Takımdan bir ortasaha daha eksildi yav.

Çevrimdışı talha

Daha Veli'si mi kalmış Allah aşkına bunların kafasında ki plan nedir çok merak ediyorum.

İki tane en kaliteli adamımız bildiğin Nakavt.

Sen Aquilani ile Tino Costa'yı imzala getir. Çaren yok.

Farkındayız getirdiği maaş ağırlığını ama onu da boş adamlara attırdığın imzalara sayacaksın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Valla akşamdan beri kime neye patliim bilemiyorum oturup ağlıcam arkadaş neredeyse o kadar üzüldüm bu adama. o kadar gereksiz adam varken sakatlık geçirmeyen bu adamın sakatlanması çok koydu bana yaaa. :((.Bundada bi hayır  vardır inşallah...

Çevrimdışı talha

Burada ki kriz yönetimi yönetim sahip olsa çok farklı bir Beşiktaş izlerdik.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

murat özen periskop yaptı öğrendiğine göre velinin durumu 20 gün sonra belli olacakmış yönetim de orta saha transferi için velinin durumunu bekleyecekmiş şaşırdık mı ? hayır !
Yönetimin bu düşüncesi Tolgay'ın sakatlanmasıyla değişecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Tolgay'ın yerine adam almamak gibi bir durum söz konusu olmaz. Tolgay varken bile dusunulurken o gittikten sonra mecbur bir oyuncu olacagiz. Tecrubeli ve fazla maliyeti olmayan iki yönlü bir oyuncu almaliyiz.

Çevrimdışı Doğuhan

şenol hocanın yönetime karşı fazla pasif kaldığını düşünüyorum daha dik olsa yönetime şuan transferler daha ciddi ve bi kısmı sonuçlanmış olurdu hala bir emanet duruyor hoca ben yanılıyorumdur inş.

Çevrimdışı Doğuhan

Yönetimin bu düşüncesi Tolgay'ın sakatlanmasıyla değişecektir.

tolgayın sakatlığı üzerine sormuş zaten bu cevabı almış inş aklı başında birileri değiştirir fikirlerini

Çevrimiçi Kartal Ç

sanki sakatlığı yüzünden bu kadar uzun süre sahalardan uzak kalan velinin yeniden aynı sakatlığının nüksetmesi ihtimali çok düşük de onu bekleyecekler.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

şenol hocanın yönetime karşı fazla pasif kaldığını düşünüyorum daha dik olsa yönetime şuan transferler daha ciddi ve bi kısmı sonuçlanmış olurdu hala bir emanet duruyor hoca ben yanılıyorumdur inş.

Bence şenol hoca akıllılık edıyor kendi açısından.çünkü göreve gelmeden bile daha hemen bütün misyonu ona yukledı herkes. basarısızlık halınde yonetım aldı ben oynattım demek adına olabilir..

Çevrimdışı FedericoGiunti

Offf tolgay olayı canımı sıktı. Birde burda yorumları bazen anlayamıyorum oda canımı ayrı sıkıyor zaten. Biri diyor periskop diğeri diyor fav yap anlayamıyorum bazen. Benim veledi çağırdım bunlar ne diyor dedim sen anlamazsın dedi canım dahada sıkıldı offfff.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Yalnız şu an durumumuz baya kötü.

Öyle pesimist, optimist yada realist olmaya gerek yok.

3 kötü kalecisi, vasat stoperleri, sayıca bile tamamlanmayan bir orta sahası olan ve geçen sezon 27 gol atmış santraforundan yoksun bir takımız.

Fakat Quaresma peşinde koşuyoruz.

Ve birde Sihirbaz Şenol Hocamız var; dokunduğuna şifa verecek.

16 Temmuz oldu; 1 ay sonra maç var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 00:42:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mesajım silindi mi @Çağrı  nerden bakıyoruz ?

Silindi abi.

Bakamıyorsunuz bildiğim kadarıyla :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 00:43:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız şu an durumumuz baya kötü.

Öyle pesimist, optimist yada realist olmaya gerek yok.

3 kötü kalecisi, vasat stoperleri, sayıca bile tamamlanmayan bir orta sahası olan ve geçen sezon 27 gol atmış santraforundan yoksun bir takımız.

Fakat Quaresma peşinde koşuyoruz.

Ve birde Sihirbaz Şenol Hocamız dokunduğuna şifa verecek.

16 Temmuz oldu; 1 ay sonra maç var.

Diyorum ya derbilerin ilk yarı içeride olması şans oldu.

Dışarıda kesin kaybedecektik. Hiç olmazsa devre arasına kadar kopmaz takım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stutgarttan Serey Die yi getirsinler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu stat bitsin de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

tolgayın sakatlığı üzerine sormuş zaten bu cevabı almış inş aklı başında birileri değiştirir fikirlerini
İyi de Tolgay sakatlanmadan önce Veli'nn durumuna göre transfer yapabiliriz demiyorlar mıydı.

Veli dönse de artık Tolgay yok nasıl yapmayacaklarmış kendileri ile çelişiyorlar.

Bir de 20 gün bekleyip ondan sonra kimi alacaklarmış çok merak ettim hiç mantıklı değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Silindi abi.

Bakamıyorsunuz bildiğim kadarıyla :D

Silen sen misin kardeşim ve sebep nedir ? @Çağrı   :)

Çevrimdışı talha

Veli'yi düşünerek orta saha alacaksak bir zahmet biz hiiç sezonu açmayalım. Direk kapatalım gitsin.

Artık çocuklardan biri üstdüzey işler yapacak başka hiçbir şansımız yok.

Çevrimdışı Ersoy

Bence yarın Gomez ve Q7 KAP'ları gelecek.Hafta sonu da Rhodolfo gelir orta saha durumuna da Veli'ye göre bakarlar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

Bence şenol hoca akıllılık edıyor kendi açısından.çünkü göreve gelmeden bile daha hemen bütün misyonu ona yukledı herkes. basarısızlık halınde yonetım aldı ben oynattım demek adına olabilir..

şenol hoca sorumluluktan kaçacak t.d. değil sadece biraz yabancı geldi sanırım bizim camiaya

ağırlığını koydukça takım başarılı olur başka türlü olamaz ağırlığını koyup macarı aldırmalı beşiktaşın teknik direktörü yoksa başkan lisans alsın kendi kursun kadroyu ertanla

Çevrimdışı atalay

Diyorum ya derbilerin ilk yarı içeride olması şans oldu.

Dışarıda kesin kaybedecektik. Hiç olmazsa devre arasına kadar kopmaz takım.

Bir de stat ve fikstür vardı değil mi  :D

Çevrimdışı canU

18milyon nerede? Para nerde? Ba nerde? Para nerde? Ba nerde😂