2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920966 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

4 milyon peşin.

Banka teminatı istiyorlar.

Normal talepler.  :D

Atınç'ı, Demba'yı sattılar çok istiyorlarsa Rhodolfo'yu verecekler parayı.

2 milyona Douglas var orada.

Alamayız ben sana diyeyim. İkisinide alamayız. Yaz kenara. At fava.

Çevrimdışı Savaş

Tino'dan yönetimin haberi bile yoktur. Adım gibi eminim. İnler'e gidecekler. Geçen sene Tolgay'dan önce de bu adamı zorlamistik çünkü.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Tino mu aqu mu derlerse direk aquilana derim.

Aquilana sistemimize daha kolay adapte olabilecdk bir oyuncu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Bence en öncelikli yer sol kanattı. Fakat tolgay ın sakatlanmasıyla ikinci oldu. Rhodolfo - Tino Costa - Dzsudzsak - Gomez. Şu 4 transfer yeter ama

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben tandemin soru işareti barındırmasını istemiyorum dostum. Şenol hocanın sisteminde defansif futbolcuların bireysel kalitesi yuksek olmalı. Yoksa bütün defoları ortaya cıkar. Bilic takım savunmasını iyi yaptırıyordu diye bir şekilde idare ettik ama yeni sistemde kurtarmaz.

Çevrimdışı Türkay

Tino'dan yönetimin haberi bile yoktur. Adım gibi eminim. İnler'e gidecekler. Geçen sene Tolgay'dan önce de bu adamı zorlamistik çünkü.

Bana da öyle geliyor. İnler ile de 2 hafta uğraşıp başarısız olacaklar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

transfer dönemi 1 eylülde mi bitiyor arkadaşlar tam emin değilim de bilen var mı ? :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

başkan yerinde izlemiştir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

transfer dönemi 1 eylülde mi bitiyor arkadaşlar tam emin değilim de bilen var mı ? :alala:
Evet.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

ben tandemin soru işareti barındırmasını istemiyorum dostum. Şenol hocanın sisteminde defansif futbolcuların bireysel kalitesi yuksek olmalı. Yoksa bütün defoları ortaya cıkar. Bilic takım savunmasını iyi yaptırıyordu diye bir şekilde idare ettik ama yeni sistemde kurtarmaz.
Evet ancak dzsudzsak gelmezse şenol hoca da hücumda istediği kadar etkin olamaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Aquilani ismini yönetime iletmek lazım kolay alınır.Tino'da olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

Evet.
1.5 ay vaktimiz var nerden baksan orta saha,stoper,forvet ve sol kanat almamız lazım 4 tane adam şart 1.5 ayda 4 adam almak zorundayız  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Aquilani ' nin halen boşta olması bana garip geldi.Acaba çok maliyetli bir oyuncu mu?
Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tino mu aqu mu derlerse direk aquilana derim.

Aquilana sistemimize daha kolay adapte olabilecdk bir oyuncu.

Bence de. Belli ki set oyununda oldukça iyi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal muhabbeti nedir. Keşke alabilsek diyorum artık o duruma geldim. Gerçi roma aldı dediler onu ama son durum nedir bilmiyorum.lawal çok iyi oyuncu valla

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adimiz gectiydi baya devre arasinda ve gecen sene.

Aquilani-Lawal'a her turlu varim. Kas ve beyin.

Çevrimdışı Logins1903

lawalı begenmeyenler eskisehirin kac macını ızledı acaba turkıye lıgınını kaldırabılecek potansıyellı bır oyuncu tek dezavantajı topu bırak ayagıında cok tutuyo kalıtelı bırı tek pas oyunuyla dahada gelısır emın olun bu arada ricardo ins gider bize gelmesinde...

Çevrimdışı baro19

Yönetimi anlayabiliyorum maddi zorluklarla uğraşıyorlar... Ama ilk kamp bitti; 2. Kamp başlayacak hala adam akıllı gerekli bölgelere kaliteli takviyeler yok... Taraftarlar bekliyor hiç olmazsa 1 tane futbolcu bitirebilselerdi. Stadyum bitince  bahaneleri de kalmayacak... Hayırlısı artık...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 00:12:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sponsor destekli Pogba gelecekmiş   :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

əvrən ‏@evrenmanchester  41 sn.41 saniye önce
SON FLASHHH...

Quaresma besiktas klubu ile yaklasik 15dakika once "KESIN " olarak anlasti ..

Hepimize Hayirli Ugurlu Olsun ...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doganay

Sponsor destekli Pogba gelecekmiş   :biggrinking:

Gecenin acilisini yaptik mi  :D :lol:

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar ben bastan beri Dniprolu Douglas'i istiyordum. Gercekten tam istedigimiz stoper. Galiba fener macinda da iyi oynamis. Bana göre önceligimiz Douglas olmali.

Çevrimdışı Türkay

Verratti'yi alsak ya hazır izlemişler de  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Şu an Q7 transferi hakkında istekli duruma düştüm Fenere formasını yollarız puahahahaaa  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

yarın olsa da mr farklı bir şey gösterse, 1 ay yeterli deseler. bizim de biraz yüzümüz gülse
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lawalı isterim çokta begenirim oyuncuyu topla biraz az oynasa cok güzel olur 2 . ligden beri dikkatimi çekiyor.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Her şey yeni sezon fikstürünün çekilmesiyle başladı.
Onun şokunu atlatamadan quaresma çukurunun içine düştük ve dzsudzsak geri plana atıldı
Her gece birileriyle anlaştık sonra sabahları vazgeçtik
Her gün bir stoperden vazgeçtik
Ve üstüne tolgay...

Çok kötü bir hafta geçirdik çok