2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924215 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Tüm Planlar Bozuldu
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Forvet transferinde yasananlari goruyoruz
gece remy dzeko ile yatip sabah n doye ile uyaniyorduk
şimdi bakalim orta saha transferinde neler yasanacak tabii eger düsünülse
hakkaten aquilani tino ile yatip
şamil ile kalkariz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı doganay

Transfer beklerken adam kaybettik :akuma:
Gomes isi de yaticak gibi.
Bu transfer sezonu sansimizda yaver gitmiyor sanki
Hep bir akislik cikiyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rhodolfo - Douglas tandemi: Fevkaladenin fevkinde olur.

ikiside olmayacak gibi. Rhodolfo için nakit 4 istiyormuş gremio. biz taksitli teklif etmişiz çıkmaza girmiş olmayacak gibiymiş iş.

Veli dönseydi bari ya .

Çevrimdışı BlackEagle1989

tolgayin yerine Samil gelirse sasirmayin arkadaslar..

Çevrimdışı atalay

ikiside olmayacak gibi. Rhodolfo için nakit 4 istiyormuş gremio. biz taksitli teklif etmişiz çıkmaza girmiş olmayacak gibiymiş iş.

Portekiz ve Brezilya basınını takip ediyorum. Bitmiş gözüyle bakıyorlar.

Cansel Kemiksiz'de, Rhodolfo'ya sormuş hafta sonu geleceğim demiş.

Senin kaynak kim?

Çevrimdışı Türkay

En az 10 kez yazdım.

Kurtulmak istiyorlar; her türlü kiralarsın.

Sosa - Tino arkalı önlü iki Arjantinli oynasın.

Tino iyiyse eden kurtulmak istiyorlar?  :alala: @atalay
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Tino iyiyse eden kurtulmak istiyorlar?  :alala: @atalay

Taş yerinde ağır.

Orada olmadı.

Hamburg neden Tolgay'dan kurtulmak istedi?

Çevrimdışı musacn1903

Bu arada yazıldı mı burda görmedim . Hazırlık maclarımız belli olmuş. Strum graz ve lille biliyorduk bunların dısında fransadan nice slovenya dan zavrc ve italyadan atalanta takımlarıyla karşılaşacakmışız

Çevrimdışı brkntcnr

Portekiz ve Brezilya basınını takip ediyorum. Bitmiş gözüyle bakıyorlar.

Cansel Kemiksiz'de, Rhodolfo'ya sormuş hafta sonu geleceğim demiş.

Senin kaynak kim?
Abi sence tolgay da sakatlandıktan sonra hem tolgay yerine adam hemde 2 stoper 1 kanat 1 santrafor alırlarmı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Abi sence tolgay da sakatlandıktan sonra hem tolgay yerine adam hemde 2 stoper 1 kanat 1 santrafor alırlarmı?

Almazlar.  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada yazıldı mı burda görmedim . Hazırlık maclarımız belli olmuş. Strum graz ve lille biliyorduk bunların dısında fransadan nice slovenya dan zavrc ve italyadan atalanta takımlarıyla karşılaşacakmışız
iyi bar önceki yillarda gibi amatör yada ikinci ücüncü lig takimlarla mac yapmiyoruz, hepsi seviyeli takimlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Deniz

Total 500 bin euroya 2 tane taş gibi orta saha alma şansımız var. Tecrübeli efektif isimler üstelik.
Orta sahada tecrube onemli.
En az 1 kişi alinmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Almazlar.  :D
Eğer tino yu alacaklarsa ben Ersan - Rhodolfo ya razıyım :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma fb haberleri cıkmış :)

Çevrimdışı Bertug

Günlerdir bu halde transfer bekliyorsak bu suç yönetim kadar şenol hocanındır. şenol hoca gibi birine her şeye eyvallah demeyi hiç yakıştıramadım. tabi feda sezonunda gelmeyen mustafa denizli gibi olsun demiyoruz da eh be şenol hocam azıcık sesini çıkarsan, 1 kamp bitti stoperim yok desen, veli sakat tolgay da sakatlandı ne yapacağız desen, demba ba'nın yerine kim gelecek desen, gökhan töre ya da olcay sakatlandığında bunların yerine kim oynayacak desen çok mu zor?

Çevrimdışı eski inönü

Sol kanat transferi öncelikli olmaktan çıktı benim gozumde. Cenk Tosun'u sola atarsın, zorlarsın bal gibi de kanat forvet olur. Bazen yokluk yeni fırsatlar dogurur. 1 santrofor, 1 veya 2 orta saha(Veli'nin durumuna baglı olarak), 2 stoper. Şöyle olsa çok ideal olur sanıyorum. Stopere Rhodolfo + Dnipro'lu Douglas; orta sahaya Aquilani + (İnler); ileriye Mario Gomez

Çevrimdışı eski inönü

Bu saatten sonra Q7 amatör eğlendirir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Sol kanat transferi öncelikli olmaktan çıktı benim gozumde. Cenk Tosun'u sola atarsın, zorlarsın bal gibi de kanat forvet olur. Bazen yokluk yeni fırsatlar dogurur. 1 santrofor, 1 veya 2 orta saha(Veli'nin durumuna baglı olarak), 2 stoper. Şöyle olsa çok ideal olur sanıyorum. Stopere Rhodolfo + Dnipro'lu Douglas; orta sahaya Aquilani + (İnler); ileriye Mario Gomez
Bence en öncelikli yer sol kanattı. Fakat tolgay ın sakatlanmasıyla ikinci oldu. Rhodolfo - Tino Costa - Dzsudzsak - Gomez. Şu 4 transfer yeter ama

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Menajer haberi

ya arkadaş transfer konusunda  o kadar basiretsiz davranıyoruz ki .  yemin ediyorum Qauresma yı ister duruma  geldik az bişey istekli olunca transfer gerçekleşmiyor :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Lawal muhabbeti nedir. Keşke alabilsek diyorum artık o duruma geldim. Gerçi roma aldı dediler onu ama son durum nedir bilmiyorum.lawal çok iyi oyuncu valla

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı atalay

@atalay http://www.borracho.com.br/2015/07/gremio-faz-tres-exigencias-para.html

4 milyon peşin.

Banka teminatı istiyorlar.

Normal talepler.  :D

Atınç'ı, Demba'yı sattılar çok istiyorlarsa Rhodolfo'yu verecekler parayı.

2 milyona Douglas var orada. @Armağan Bozkurt