2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927556 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Tolgay'a çok üzüldüm.Bilic gitti adam 90dk oynayacak diyorduk sakatlandı.

Yapmamız gereken 2 yol var.
1.yol
Aquilani boşta alacan istemiyorum diyorsan
2.yol
Tino costa spartakın oyuncusu ama genoda kiralık ocak ayımdan beri haziran 2016a kadar nasıl yapılır bilmiyorum ama o zaman tinoyu alacan.

Ha ikisini de almıyorum atiba-necip-oğuzhan takılacam diyorsan 3.hayırlı olsun

Çevrimdışı Logins1903

Ve Douglas gercekten iyi Fener macinda.

ewet adam saglam

Çevrimdışı Yusuf

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Lawal Romaya gitmedi mi ?

Çevrimdışı brkntcnr

Zorlasam 6-7 tane o bölgeye Tolgay kalitesinde oyuncu bulurum.

Tabii biraz maliyetli olur.

Bilmem kaçıncı mesaj olacak ama adını ne koyarsan koy.

Tino Costa, Aquilani diye diye getireceğim herhalde. Arteta diyeceğim kulübü bırakmıyor.

Gerçekten biçilmiş kaftan bu oyuncular.

Yada 4-1-4-1'e döneceğiz ve Flamini - ki kaç kez yazdım- gibi bir oyuncuyu transfer edeceğiz.

Aquilani free, Tino max. 3 milyon bonservis.

Veli yok; Necip var ama yok, elde kaldı Atiba.

Ufukta 50-55 maç var; asgari.
Getir abi aquilani yi veya tino yu.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Yahu Tino'yu tanıyan bile yoktur bizim yönetimden. Muhtemelen Gökhan İnler'i zorlayacaklar. Bir iki gune hortlar haberleri.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

Bu Douglas'ı satmazlar
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kartal Ç

Demirden topçu alsak o bile ortasından yarılır. Öylesine acayip bir klüp. tolgaya çok geçmiş olsun diyelim acil şifalar dileyelim. umarım hiçbir kabahati olmayan eslem de ortalıktaki saçmalıkları kafaya takıp da moralini bozmaz. Olan oldu artık yapacak bişey yok. Şimdiii o zaman kaç para bi valbuena?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

spartak tinoyu geneo ya kiralamış en son. Şuan dönmüş. Sözleşme bitimi 2017

Cüzzi miktara kirala opsiyonlu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 22:43:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aquiliani Tolgay'dan da önde bir oyuncu.

Alınırsa Giunti etkisi görebiliriz formsuz sezon geçirmiş olsa da.

Gomez ile de takım arkadaşı bu da artı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Iki transfer sart gibi duruyor orta sahaya. Ben sahsen Pedro/Milo-Rhodolfo/Douglas olacaksa, 2 stopper yerine 2 orta saha alinmasina raziyim.

Veli uzun sure sakat olursa transfer olabilirdi, ama su an Tolgay 6 ay yok ve Veli'de sakat, nezaman duzelecegi belli degil.Yonetim cok, cok iyi dusunmeli yapilacak hamleleri.
Senol hoca'ya bu konuda guvenim var, ama keske Belluschi'yi alsaydik diyorum.

Artik yonetim ne yapacak buna bakmak gerek;

1. Bosda olan, kaliteli oyunculara mi yonelecez Aqualini gibi?
2. Bu oyuncularin maliyeti yuksek oldugu icin, kiralik oyuncularami yonelecez?
3. Maliyeti daha dusuk olan ve transfer etmesi daha kolay olacak olan, ligi taniyan Lawal'a mi yonelecez?

1 Aqualini gibi, birde 1 tane buyuk takimlardan kiralik genc bir oyuncu almamiz gerek. Bu Chelsea'den Aké olabilir, ki yonetimden bu hamleyi beklerim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aquiliani Tolgay'dan da önde bir oyuncu.

Alınırsa Giunti etkisi görebiliriz formsuz sezon geçirmiş olsa da.

Gomez ile de takım arkadaşı bu da artı.

Abi biz bu plansızlıkla Necip-Atiba-Serdar-Eslem'le oynarız orda. Valla hiç mi hiç ümidim yok.

Daha hala stoper bekliyoruz böyle birşey olabilir mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Sezon bitmeden önce yazdığımız isimler; 2 ay geçti ve başa döndük.

Tino Costa

Aquilani

Arteta

+ Daha eklenir bu listeye. Bunlar hem tecrübe hem kalite.

Sezon bitmeden önce yazdığımız isimler; 2 ay geçti ve başa döndük.

Tino Costa

Aquilani

Arteta

+ Daha eklenir bu listeye. Bunlar hem tecrübe hem kalite.

Tinoyu 500 bine kiralarsın valla. Spartak düşünmüyor belli ki kadroda.

Alberto zaten bedelsiz. Ben olsam ikisini birden alırım.

Çevrimdışı Deniz

Aquilani tecrubesiyle cok sey katar bize.

inşallah " bizim necipimiz var" gibi bir sacmalik yapmazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Abi biz bu plansızlıkla Necip-Atiba-Serdar-Eslem'le oynarız orda. Valla hiç mi hiç ümidim yok.

Daha hala stoper bekliyoruz böyle birşey olabilir mi?

Stressini anlasamda, yonetimin icin de zor bir durum. Almaya calistigi Douglas'i su an goruyon Fener'e karsi, bir pozisyon bile vermedi.
Keza Rhodoflo'da iyi bir stopper. Ileri uca dusunulen adamlara bakarsan ne isimler gecti; van persie, remy, gomez.

Yonetim 20 temmuz'dan once bitirmek istedi, ki o zamana kadar pazarlik yapip Uefa kriterlerine en uygun sekilde transferi bitirmek istemesi dogal.

Elestiriyoruz ama onlar icin de kolay bir durum degil, hele su sakatliklarla olusan durum daha zorlastiriyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tartışmasız Aquilani.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Tinoyu 500 bine kiralarsın valla. Spartak düşünmüyor belli ki kadroda.

Alberto zaten bedelsiz. Ben olsam ikisini birden alırım.

En az 10 kez yazdım.

Kurtulmak istiyorlar; her türlü kiralarsın.

Sosa - Tino arkalı önlü iki Arjantinli oynasın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stressini anlasamda, yonetimin icin de zor bir durum. Almaya calistigi Douglas'i su an goruyon Fener'e karsi, bir pozisyon bile vermedi.
Keza Rhodoflo'da iyi bir stopper. Ileri uca dusunulen adamlara bakarsan ne isimler gecti; van persie, remy, gomez.

Yonetim 20 temmuz'dan once bitirmek istedi, ki o zamana kadar pazarlik yapip Uefa kriterlerine en uygun sekilde transferi bitirmek istemesi dogal.

Elestiriyoruz ama onlar icin de kolay bir durum degil, hele su sakatliklarla olusan durum daha zorlastiriyor.

Abi tamam da eline para da geçmişti. Biz öyle RVPler istemedik ki. Remy istedik hatta Mbokani dedik.

Dzsudzsak dedik, sözleşmesi biten Danny istedik ama almıyolar :) Gidiyolar quaresma'ya yapışıyolar bende buna tutuldum :D

Çevrimiçi Mehmet57

Yonetim mecbur orta saha alacak. Veli'nin sakatliginda "duruma gore alabiriz" deyip, bunun ustune de en az 6 ay sakat olan Tolgay geldi. Almiyoruz diyemezler, demezler.

En az 1 tane orta saha alinmali. Veya 1 tane cok iyi on libero alinip, 4-1-4-1'e gecilmeli veya 4-4-2.

Bu durumda Ogulcan Caglayan'in da alinmasi onemli. Olcay/Kerim'den biri orta sahayi yedekleyicegine gore sistem degistirebiliriz. Ogulcan hem ucta hem kanatta yedegimiz olur.

En az 10 kez yazdım.

Kurtulmak istiyorlar; her türlü kiralarsın.

Sosa - Tino arkalı önlü iki Arjantinli oynasın.

Zımba gibi şutlar da büyük bir tehdit rakip için. tolgaydan daha faydalı bile olabilir bu iki isim gelirse tecrübeleriyle..

Yönetime ulaşabilen bu akşam baskıya başlasın. Bunlardan şamil cinaz hamlesi beklemiyor değilim.

Çevrimdışı Tolga

Aquilani iyi transfer olur hem de şuan boşta.

G.İnler de iyi transfer olur da işte orada da bonservis sıkıntısı var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Forum üyeleri.

Elleri görelim  :D

Tino Costa, Aquilani.

Elden ele uzatalım şunları.

Bir ses çıkarın...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay, Tino, Aquilani gibi adamların istatistikleri düşük. Bunun nedeni gördüğüm kadarıyla genelde "asistin asisti" yaptıklarından sanıyorum :)

Çok efektif futbolcular bunlar.