Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://m.fanatik.com.tr/2015/07/15/besiktasa-agir-darbe-612102Bi okuyun haberi ozaman
Gökhan falan olmaz. Bo- to Box lazım çift yönlü adam. Aquilani tarzı bir adam.@atalay Carlos Pena vardı. O olmaz mı acaba.
Yazıklar olsun size.MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
pardon ama banami yaziklar olsun ...???
Çapraz bağ darbe ile kopmaz. Darbe ile kas yırtılır, kemik kırılır çatlar ama bağ çok çok nadir kopar yana doğru üstüne basması lazım anca birisinin.Kaldı ki böyle bile olsa asla oyuncu itham altında bırakılmaz.Önce araştırın, daha sonra vicdanen muhasebesini yapın en son yazın.
Thiago motta gözden çıkartılmış sanırım. PSG başkanı da zorluk çıkartmaz herhalde bu konuda.Düşünülebilir 1+1 yıl yada 2 yıl neyse.Alberto düşünülebilir.Çok zorda kalırsan muntari düşünülebilir. ama pazartesiye kadar yapmamız lazım bu düşünme işini o yüzden umudum kalmadı.
senin koydugun bu videoyu ben sen koymadan önce izledim merak etme .tolgay topu kapmasın dıye yere yatıyor.topa vuruyor tolgay geçerkende sağ ayağı tekrar havada kalmış oda takılıp yan basmış...
En olgun, dolgun ve hırslı konuşmaları da Tolgay yapıyordu sezon öncesi.Fikstür ile ilgili laf atması,Transferler için bizden korkuyorlar demesi son derece güzel ve konsantre olduğunu gösteren açıklamalardı.Çok yazık.
once videosunu izle ole yaz velevki ikili mucadelede darbe ile oldu diyelim futbol bu o 17 yasindaki cocukta besiktas icin ekmeyi icin o mucadeleyi veriyoki formayi kapsin nasil bi vicdan var sizde sosyal medyada cocukcagizin ne anasi kaldi ne ailesi bide buraya gelip burdada biraz gaz verimde esleme sovdururum mantigindamisin
Tolgay Gelecek Sezon Eskisi Gibi Olacak mı , Yoksa Eskisi Gibi Olamayacak mı ?