2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934044 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Hep mi bizi bulur...! Yolda yürüseler ilk yagmur damlası bizimkilerin basına düşer...! KAza bela duası kurban kesin adak adayın...!

Çevrimdışı Efe

fıratın surat sirke satıyor trt de :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Scout

Ulan Adam Gelmeden Parmagi Kırıldı Şimdi Bağları Nedir Bu Sakatlıklar Ya Hay ****** ******** ********
Pika Pika

Çevrimiçi Samet Ç

Aquilani boşta da bunu bizim yönetim görebilecek mi bakalım? Olmadı Fer var 1-2 milyona kiralanır. Olmadı Mauricio var 2-3 milyona bonservisini alırsın. Olmadı boşta Gourcuff var oyuncu çokta ben bizim yönetime güvenemiyorum.

Çevrimdışı talha

Darbeye cata curta neye bağlı olurs olsun.

Daha neden belli olmayan birşey için gencecik çocuğun anasına babasına küfretmek mi taraftarlık?

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan bu senede 11 e giremezsem beni kovun demişti. Hadi bakalım görücez şimdi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf

4-1-4-1 şart oldu artık,kaleye doğru drippling yapan tek orta sahamızı da kaybettik. Oğuzhan-Sosa-Flamini ideal olur ama artık Quaresma ile geçiştirmememiz şart sol kanadı mutlaka Cucak ve Gomez ayarında isimler lazım ileriye.

Üzdün be Tolgay abi , Allah şifa versin , en kisa zamanda iyileşir inşallah . En iyi şekilde dönecek Allah ın izniyle .

Çevrimdışı talha

İşin sıkıntı tarafı

Bellushi de kaçtı.

Bizim orta saha muhtemelen Oğuzhan - Tolgay üzrine kurgulanacaktı bildiğin battık.

Eğer yerini doldurmada sıkıntı yaşar ya da düşünmezsek sezzon bizim için kapandı bile. İzlemeye bile gerek duymam o derece.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Ozi'de biraz yürek,biraz da vicdan varsa çıkacak bu sene çatır çatır oynayacak
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Scout

Ulan Daha Elimizdeki Adamları Koruyamıyoruz Birde Transfer Yapcaz
Pika Pika

Çevrimdışı Türkay

necdet yıldırım ‏@necdetyildirim  2 dk.2 dakika önce
Not : Besiktas'in yeni doktoru bu tur sakatlanmalarin uzmani Tolgay'in donusu daha erken olabilir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Savaş

Başkan'ın acil birseyler yapması lazım.  Bu kadar moral bozuklugu ve stresi kaldiramaz bu camia. Hem transfer yok hem en önemli adam gitmiş.  Çok acil birşeyler yapip toparlaması lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Giray Burak

Tolgayın sakatlığına üzüldüğümden çok ,Esleme küfreden taraftara daha çok üzüldüm.

Bu ergen kafalı taraftarla,bizden cacık olmaz. Afedersiniz ama ,cacığı geçtim ,cacığa hıyar olmaz.

Çevrimdışı Tolga

İsterse son gün yapılsın ama mutlaka orta saha transferi yapılmalı yapılmak zorunda.

Gökhan İnler'i alabilir miyiz acaba daha öncede girişimimiz olmuştu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ozi'de biraz yürek,biraz da vicdan varsa çıkacak bu sene çatır çatır oynayacak
Biraz değil Biraz kelimesi şarta bağlıdığır cümle bu olacak
Ozi de yürek vicdan forma sevdası varsa oynayacak yoksa gidecek...!

Çevrimdışı yavvuzz

Iftar oncesi okudum , cok moralimi bozdu tolgayin sakatligi . Daha da transfer filan takip etmem ben . Valla umutlarim sondu bu sezondan ...

Çevrimdışı Metin1903

Bu nedir ya kimseyi almayalim bosu bosuna insanlarin kariyerleriyle oynayamayalim gelen sakatlaniyo boyle bi sans olamaz. Allah acil sifalar nasip eylesin yapacak hicbisey yok .

Çevrimdışı atalay

İhtiyacımız olan oyuncu düz bir orta saha değil.

Geçiş oyunlarında başarılı, topla katedebilen, pas becerisi yüksek biri lazım.

Tolgay, Töre ile beraber mevcut kadronun en değerli parçasıydı.

Yalnız bu bağ kopmalarının bu kadar sık yaşandığı başka bir takım yoktur...

2 transfer gerek.

1 transfer demek; asgari 55 maçlık bir planlamada Oğuzhan'ın 30 maç ilk 11 oynaması gerekiyor demek.

Veli'de yok zira.

Çevrimdışı Ersoy

Hadi Ozi sana güveniyoruz koçum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı okansosa

Böyle birşey olamaz yeter artık ne bu şanssızlık sezon boyu içim buruk kalacak en önemli oyuncumuz sezonu kapadı

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Aquliani 3-4 milyon euro imza parası ister. Amerika Mls'ye gitme durumu vardı ama son durum nedir bilmiyorum. Yurtdışı haber sitelerinde Amerikaya gideceği çok yazılıyor hazirandan beri

Çevrimdışı Mert E

Bu arada herkesin canı sıkkın ama dniprolu Douglas su an fenerbahçeye karşı ilk 11'de başladı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık hiçbir şeyin önemi yok gözümde Buna Beşiktaş bahsızlığı şanssızlıı ne denir kelimelerle anlatılmaz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Logins1903

cok yazık oldu tolgaya gokhan ınlerı almamız lazım baska yolu yok