2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937695 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 20:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En şeyi karartmayın hemen iyidir , ben şu ntvsporun resmine takıldım , 2 3 kişi taşıyor ona takıldım, beni korkutan o resim

Normal abi ne olursa olsun o an çok canı yanar esneme bile olsa.

Zaten ses ve reaksiyon olarak kopmadan farkı yok ilk anda. 5-6 metreden duyarsın tak diye sesi kimse yaşamamalı gerçekten pistir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Tolgay Arslan,Eslem'i geçtikten sonra çime takılıp düşüyor..
Pozisyonu şimdi yine izledim..
Eslem'in hiçbir darbesi yok..
Çimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk :s20:
İyiki Vodafone Arena ve Nevzat demirin Çimleri HİBRİT yapılıyor :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

millet golden sonra tribünlere koşar kayar da çime takılır. bizimkiler yürürken takılıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Ulan çime takilmis darbe yokmuş , koptuysa mahvoluruz. Kem gözlü Bilic

Çevrimdışı Efe

Gomez için de birşeyler yazmış 5 dk önce ama moralim bozuk hiç çevirmeyle felan uğraşamam Tolgay daha önemli şuan.
valla tolgayın ilk maçları yetişmeyeceği kesin veli başkanın iyileşmesi lazım bare o dönsün bi tane orta saha şart oldu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Akten

Zaten ses ve reaksiyon olarak kopmadan farkı yok ilk anda. 5-6 metreden duyarsın tak diye sesi kimse yaşamamalı gerçekten pistir.

Sen tecrübe ettin herhalde?

Çevrimdışı Mert E

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Tolgay Arslan,Eslem'i geçtikten sonra çime takılıp düşüyor..
Pozisyonu şimdi yine izledim..
Eslem'in hiçbir darbesi yok..
Hayır Eslem'in bir darbesi olsa ne olacak ki ??
Antrenman bu her şey olabilir neden birilerine suç arıyoruz ben de bunu anlamıyorum(seni kastedmedim hocam böyle düşünenlere yazdım)  :alala: :alala:

Ben ilk once yirttim sonrada ocb kopardim.oyle bir ses geldiki ayagim kirildi zannettim.ocb koptuktan sonra yuruyebilirsiniz.ayrica amlyat oldugum dr.sarper hocaydi.cok iyi dr.dur.ins tolgayda birsey yoktur.olursada esneme yada ic yan baglarda zorlanma olur.

Çevrimdışı saricasi

Bir adam sakatlanıyor hemen transfer diyorsunuz yok bittik olduk tarzı konusuluyor en fazla 1 ay sakat olsun nolucak onceden tolgaymı vardı takım olsun bitsin. orta sahada 1 oyuncu daha kotu sakatlanırsa o zaman cok sıkıntı olur duruma gore de yapılır ilk once yapılması gereken transferler var.Bana gore orta saha son is.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Easthanbool

Beklediğimiz transferler olduysa bile sevinecek halim kalmadı nasıl iş bu ya
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı aa1903

Bir adam sakatlanıyor hemen transfer diyorsunuz yok bittik olduk tarzı konusuluyor en fazla 1 ay sakat olsun nolucak onceden tolgaymı vardı takım olsun bitsin. orta sahada 1 oyuncu daha kotu sakatlanırsa o zaman cok sıkıntı olur duruma gore de yapılır ilk once yapılması gereken transferler var.Bana gore orta saha son is.

1 ay sakatlansın ben razıyım. koptuysa 1 sezon yok. üzülmeyelim mi?

Çevrimdışı Fr1xsivE

Adamın bağı kopmuş bacağı kırılmamış yahu

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bacak kırıgı daha cabuk iyilesiyor bag yırtıgından veya komasından.

3 defa capraz bag ameliyatı 1 defa menüsküs ameliyatı gecirmis ve sol ayagını bilek ve kaval kemiginden kırmıs biri olarak konusuyorum.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Savaş

Serdar'ı deneyecek gobekte diye okumuştum daha evvel iki üc yerde. Serdar atiba olabilir göbek ilk haftalar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sakatlık yaşayan adam Orta sahadaki en iyi adamın , Eldekilerin hiçbiri Tolgayın yerini dolduramaz maalesef :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgayla ne alakası var zaten veli yok unutalım onu e tolgayda ilk ay verim alamayacaksak yüzdeyüz lazım. Normalde yine transfer yapılıp tolgayın yanına koyulması gerekiyordu.

Çevrimdışı aa1903

Serdar'ı deneyecek gobekte diye okumuştum daha evvel iki üc yerde. Serdar atiba olabilir göbek ilk haftalar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bağları koptuysa şenol güneş kesin transfer ister.

Çevrimdışı Hasan Akten

Doğru canım kapı gibi Najiip var :tabe:

Çevrimiçi Mehmet57

Artik orta saha sart oldu.

On libero lazimdi, bu sefer Tolgay da sakatlandi. Tolgay ve ön libero'nun yapabilecegi, defansi iyi ve oyun kurabilen orta saha sart oldu.

Yeniden Gokhan Inler'e yonlenirmiyiz acaba? Cok, cok kotu oldu bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 20:34:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen tecrübe ettin herhalde?

Benim mesleğim bu kardeşim.

Kendim de yan bağ ve çapraz da yırtılma olarak tecrübe ettim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tolgayin sakatligi cok canımi sıktı.

Bu nedir abi biktim vallahi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

ya esnemedir ya da yırtıktır Çağrı
bağ kopma sesini ilk olarak M.Okur'un Nba maçında duymuştum (gerçi aşil tendonuydu) ama yinede bir bağ işte çok kötü olmuştum o sesi duyar duymaz.

Çevrimdışı Kemal

Birsey olmayacak Allahın izniyle

Çevrimdışı brkntcnr

Bacak kırıgı daha cabuk iyilesiyor bag yırtıgından veya komasından.

3 defa capraz bag ameliyatı 1 defa menüsküs ameliyatı gecirmis ve sol ayagını bilek ve kaval kemiginden kırmıs biri olarak konusuyorum.
Biliyorum bunu yazma sebebim birisi bunlar antrenmanda birbirine nasıl giriyorlar yahu yazmış. Kopma darbeye dayalı değil ya onu kastettim hocam.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ergin1903

Yazik vallahi. Bu kadar sanssizlik olamaz.