2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936859 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 14:28:26 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Deniz

Atakan kurtun son saatleri.Gomez kapı gelmesin onun için bitiştir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı genki1914

Vallaha bunaldim ya bi yandan KPSS sonucu bekliyoruz bi yandan KAP

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 14:14:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Galatasaray, Roma ve Wolfsburg kulüplerinin de talip olduğu Javier Hernandez için West Ham, transfere daha yakın görünüyor. Gazeteler, Londra kulübünün Javier Hernandez için Manchester United’a 8 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeyi göze aldığını yazdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar son güne kadar adam alamazlar forvete son günde gider Adebayor'u getirirler.

Çevrimdışı Ergin1903

Vallaha bunaldim ya bi yandan KPSS sonucu bekliyoruz bi yandan KAP

Kpss sonucu yakındır da kap için ayni seyleri söyleyemeyecegim:)

Çevrimdışı genki1914

Kpss sonucu yakındır da kap için ayni seyleri söyleyemeyecegim:)
Biseyler aciklansin artik 😊 beklemek cok zor 

Guti14

Çevrimdışı Kemal

Ciko icin demiyorum. Ciko tarzindan bahsediyorum. Ciko tarzinda bir adam isteseydi emin ol basina forvet tarifini o tarzda yapardi.

Kimler ne açıklamalar yaptı baz almamak lazım, bu Kulübün Başkanı çıktı BA kronik sakat almayacam dedi arkasından 1 ay sonra BA ya imza attırıp stat inşaatı gezdirdi.

Çevrimdışı Kemal

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, Galatasaray, Roma ve Wolfsburg kulüplerinin de talip olduğu Javier Hernandez için West Ham, transfere daha yakın görünüyor. Gazeteler, Londra kulübünün Javier Hernandez için Manchester United’a 8 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeyi göze aldığını yazdı.

Gitar erbabımız, içimizde ki İrlandalı. 1000 kere yazdık yediği haltları bizdeykende hep tenkit yedik. Yok Kulübümüzün TD dir öyle denmezzz, denir efendiler denir yanlışa yanlış yaptığı yanlış yaptığı oranda-şiddette yüzüne vurulur, kimse aldığı mühürle giydiği cübbeyle taşıdığı kartvizitle dokunulmaz değil. Bu zihniyeti değiştirmek zorundayız.  @Çağrı

Çevrimdışı Metin1903

Olacak gibi degil ama insan bekliyor iste . Cok ilginc bir forvet ceza sahasi icine dusen topu en yakindaki uzvuyla kaleye yolluyo attiginiz videoda kafasinin arkasiyla attigi gol sagiyla soluyla direk yapistiriyo cok ta yaratici keske gelebilse ama hayatta getiremezler bizimkiler .

Çevrimdışı musacn1903

Şu twitter de ki beşiktaş_transfer34 en son geçen sene jose sosa hayırlı olsun demiş ondan sonra sosa gelmiş takıma adam bitane söylemiş oda olmuş . Şimdi de gomez bitti diyor baya emin adam olabilir mi doğru acaba kıllandım şimdi :bandit:

Çevrimdışı atalay

Maxi Pereira zu Porto.

Çevrimdışı Türkay

İftarı bekleyin diyorum o zaman olumlu haberler geliyor  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Rhodolfo + Dnipro'lu Douglas beraber gelse de keyfimizi bulsak  :busted_cop:

Çevrimdışı Kutay

bu gidişe bayramdan sonra anca kap gelir beklemye değmez  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Maxi Pereira zu Porto.
Benficalıların sırtı nasıl acaba bundan sonra kolay dikiş tutmaz gibi :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı worns

Gomez gelsin gomez. Oyun bilgisi ve bitiricilik anlamında bu derecede başka bir forvet alma şansımız yok bizim.

Çevrimdışı talha

Bu gidişle kap map gelmez

Nedense artık işin içinde başkan oyunların olduğunu düşünmeye başladım çünkü o kadar isim anlaşma noktası na gelio olumsuz dönüyor çok aşırı saçma bir olay

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Almancı

Mario Gomez Beşiktaş'ın teklifini reddetti, kendisi Türkiye'de oynamak istemiyor! Kaynak Alman basını

Çevrimdışı atalay

Brezilya basını Rhodolfo için Gremio kulübünün banka teminatı istediğini yazmış.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 14:43:05 atalay ]

Çevrimdışı worns

Mario Gomez Beşiktaş'ın teklifini reddetti, kendisi Türkiye'de oynamak istemiyor! Kaynak Alman basını

Bu çok zor bir transfer girişimiydi zaten. Oyuncunun reddetme ihtimali de çok yüksek malesef. Oyuncu Fiorentina'da kalıyor haberleri var bugün çokca, umarım onlar yanılır.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Hayır adama leblebi falan mı teklif ettiler sonradan anlamadım ki dün baya baya anlaşıldı haberleri çıkmıştı.  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

Yağız abi olumsuz sonuçlanacağını düşünmüyorum yazmış. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sezonun en iyi transfer hamlesi bu. Çok iyi transfer olur.
evet ama biterse :D 2 sene önce hakan calhanoğlunu kacırdık bari bunu alalım.